Køb ikke noget fra dette svindler firma! Stadig ingen respons trods gentagne forsøg på at reklamere for fejl på deres produkt. Deres Home Nordic model er ikke 5 potter p#s værd, man kan lige så g... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er glad for produktet, men produktbeskrivelsen på hjemmesiden og kundeservice er mangelfuld. Da jeg kontaktede kundeservice med opklarende spørgsmål til produktet, fik jeg delvist svar indenfor et... Leggi di più
Beställde en ProGun Massagepistol som var glapp i batterifästet dvs den stängdes av hela tiden. Tog kontakt med kundtjänst och efter en snabb och kort konversation fick jag en ny skickade till mig👍 s... Leggi di più
Vores Kyvol AF700 7.2L Smart Airfryer - CrispMaster 360° overrasker positivt, selv om den ikke virker meget anderledes end vores "billigere model Coop Epic Airfryer". Kyvol blev få dage efter nedsat m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kvalitetsvare til de elektronik glade mennesker. Vi tilbyder et bredt udvalg af smarte elektroniske varer samt masser af tilbehør. Vores historie: Fokus på at levere lave priser, høj kvalitet og hurtig levering! Vi tilbyder et bredt udvalg af smarte elektroniske varer samt masser af tilbehør. Vi har +100.000 kunder i Skandinavien og et lager på adressen: Normal Prinsessens Kvarter 1 A, 7000 Fredericia, Danmark for at kunne levere til dig så hurtig som muligt. Vi er et Norsk ejet selskab med registreret navn og adresse: Ecom Norge AS, Dalavegen 1, 6856 Sogndal, Norge, Org.nr: 922 348 154. Ecom Norge AS driver også netbutikkerne elektronik.se i Sverige og premiumtek.no i Norge. Vores fokus er på at kunne levere lave priser, høj kvalitet og hurtig levering! Levering og fortrydelsesret: Vi prøver altid at gøre det så let for dig at handle hos os. Derfor tilbyder vi 60 dages fortrydelsesret på alle vores produkter. Derudover kan du forvente en leveringstid på 1-3 dage og du får så ment også gratis fragt ved køb over 499 kr. Bestiller du også inden kl 14 bliver din pakke leveret samme dag.
Informazioni di contatto
Normal Prinsessens Kvarter 1 A, 7000, Fredericia, Danimarca
- support@elektronik.dk
- elektronik.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Stil møder kvalitet
Rejestasken til Laifen hårtørrer er perfekt til mine behov. Den er robust og stilfuld.
Den har alle funktionerne....
Min airfryer fra elektronik.dk er fantastisk. Maden tilberedes hurtigt og det smager lækkert!
Jeg elsker min nye frituregryde
Air fryer bagepapir er et must- have, og elektronik.dk tilbyder den bedste kvalitet. De gør oprydningen så meget nemmere.
God opbevaringsmulighed
Jeg har brugt Airfryer Bagepapir - firkantet form 100 stk, og de er perfekte. Ingen klæbning, nem rengøring.
Rejsetasken til Laifen hårtørrer er et…
Rejsetasken til Laifen hårtørrer er et godt køb. Den holder min hårtørrer sikker og er nem at have med.
Jeg har for nylig købt en Kyvol 7.2L…
Jeg har for nylig købt en Kyvol 7.2L smart airfryer hos Elektronik og den har overgået mine forventninger.
Messagepistolen EliteGun Pro er…
Messagepistolen EliteGun Pro er fantastisk! Det hjælper med at lindre min muskelømhed efter træning.
Virker og hurtig levering
Virker og hurtig levering. Vi er meget glade for vores airfryer ovn
Jeg købte i Januar 2024 en KyvolDk2…
Jeg købte i Januar 2024 en KyvolDk2 Premium Smart Airfryer. order nr 121808. Bundristen begyndte tidligt at miste overfladebehandlingen, hvilket jeg har skrevet til Elektornik.dk nu to gange med billede af risten. Jeg får ingen respons. Det er utilfredsstillende.
Fantastisk til daglig brug
Jeg bruger denne massagepistol dagligt, og den har været en game-changer. Den er kraftfuld og alligevel støjsvag, og batteriet holder længe. De forskellige vedhæftede dele er perfekte til forskellige muskelegrupper. Elektronik,dk leverede hurtigt og med god kundeservice.
Hjælper mig med at holde mig aktiv
Denne massagepistol er helt perfekt! Dette var lige det, jeg havde brug for for at lindre ømhed efter træning.
Nem at bruge og effektiv
Massagepistolen fra Elektronik.dk skiller sig ud med sin enkelhed og bemærkelsesværdige effektivitet. Betjening af denne enhed er en leg, og den lever virkelig op til forventningerne. Med en række hastighedsindstillinger og tilbehør til forskellige muskelgrupper har den gjort en stor forskel for min ryg. Jeg er meget tilfreds med mit køb.
Perfekt til efter træning
Denne massagepistol er en livredder efter min træning. Den hjælper med at reducere muskelømhed og forbedrer restitution. Batteritiden er imponerende, og den er nem at håndtere. De leverede hurtig levering og fremragende kundeservice. Helt klart investeringen værd.
Fantastisk til ømme muskler
Denne massagepistol giver fantastisk lindring til ømme muskler. Den er nem at bruge og leveres med flere vedhæftede dele til forskellige områder.
Batterilevetiden er fremragende, og den er ikke for støjende. Elektronik.dk tilbød hurtig forsendelse og et godt produt.
Bedste køb nogensinde
Massagepistolen fra Elektronik.dk er det bedste køb, jeg har gjort i lang tid. Den er kraftfuld, nem at bruge og har reduceret mine muskelsmerter markant. Tilbehøret er meget anvendeligt, og batteriet holder længe. Jeg kan varmt anbefale den.
Nem at bruge og rengøre
Airfryeren jeg har købt fra Elektronik.dk er af bedste kvalitet. Den er let at betjene og leverer lækre retter hver gang. Mit råd? Gå efter den, hvis du vil have en sundere madlavnings metode.
Perfekt til små køkkener
Denne airfryer er kompakt og passer perfekt i mit lille køkken. Den varmer hurtigt op og tilbereder maden jævnt. Jeg har lavet alt fra fritter til kylling, og det hele smager fantastisk. Elektronik.dk leverede hurtigt og med god indpakning.
Fremragende køkkentilføjelse
Jeg er begejstret for min airfryer fra Elektronik.dk. Den er nem at bruge, og alt, hvad jeg har til beredt i den, er blevet fantastisk. Temperatur- og timer indstillingerne er ligetil. Et must-have for alle, der ønsker at lave sundere måltider hurtigt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.