Fik via telefon til kundeservice konfirmeret levering 030926 efter ca 8 dage for at fremstille 6 stk cvr nr. Herefter modtager jeg til fyraften en mail hvor der lige opdateres at der først er lever... Leggi di più
Hans Salling har givet mig den bedste kundeservice hos jer, han tager en med i hele processen og er super opmærksom på hver eneste lille detalje. Har haft en super god oplevelse hver gang jeg har haft... Leggi di più
Love the flyers. Really high quality flyers. It is second time we order. The only thing was that it was not on time. Without getting informed, we called them because it was taking time, and we got t... Leggi di più
Bestilte kvadratiske flyers med afrundede hjørner, da jeg gerne ville have nogle visitkort, som skiller sig ud fra mængden. Og kortene lever fuldt ud op til mine forventninger. De er perfekte! Meget... Leggi di più
Storformatprint til urimeligt små priser.
Elefantprint.dk, Sverigesvej 11, 8660, Skanderborg, Danimarca
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Gir inntrykk av å være norsk selskap, (elefantprint.no ) med kun ett telefonnummer i Norge med norsktalene telefon representanter. Alt produseres i Danmark og sendes fra Danmark. 2-4 dager levering, må taes med en klype salt. Min ordre ble riktignok sent som avtalt, men det tok 2 dager før varen kom til Bring i Norge. Hadde aldri handlet av dem, hadde jeg vært klar over at varene ikke ble produsert i Norge.

Fremragende!
Har bestilt et scenebanner til mit band med vores logo på. Hele processen var nem og hurtig og det ser bare skidegodt ud!
Supertilfreds!
De lovede at ringe uden at gøre det

Risposta di Elefantprint.dk
Har modtaget min ordre, Banner og klistermærker, opgaven er løst til rimelige priser, ser ud som jeg forventede, så er meget tilfreds.
Jeg bestilte nogle etiketter til at sætte på mine produkter. De kom i super dårlig kvalitet og med en hvid kant (min baggrund var sort) hvilket ikke var oplyst. Jeg har så valgt en anden baggrund og havde håbet på at få mine mærker hjem relativ hurtigt, men der er gået 3 uger nu og de er stadig ikke kommet frem. Jeg skriver til deres kundeservice om hvornår jeg skal forvente at de kommer, men får så en mail om at den person som jeg er i dialog med ikke er på kontoret og vender retur til mig når hun er. Det er måske den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Hvis en person er syg, væk etc så burde en anden tage over.

Risposta di Elefantprint.dk
God service - hurtig tilbagemelding ved spørgsmål og et fantastisk imponerende produkt.
Vores Messebannere leveres hurtigt og til fornuftige priser. God kundeservice og kommunikation! 👍🏼👍🏼
Fantastisk levering.
Vil helt sikkert anbefale Elefantprint.dk
Venligst
Bergur Joensen
Rent.fo
Den rigtige kvalitet, til den rigtige pris - altid levering til tiden! Mine kunder er glade - jeg kan ikke ønske mig bedre service.
Super god kvalitet til en meget fin pris. Imødekommende og hurtig kundeservice.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi handler etiketter til vores vinflasker her.
Alt ok lige fra pris til levering og kundeservice ved opringning
Super service og hurtig levering på trods af at produktet ikke kunne express leveres.
Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang!
God kommunikation og hjælp til at få det rigtige produkt bestilt, samt fantastisk service til levering af produkt. Kommunikation er vejen frem med personlig service og det levere Elefantprint til fulde. Tak for hjælpen.
Jeg har endnu til gode at opleve, at en ordre glider glat igennem hos Elefantprint.
Jeg har oplevet et hel palette af udfordringer over flere bestillinger: Forsinkelser, papirskift, labels, der vender på nye måder fra gang til gang - dårlig kundeservice, som mest består af: Gå til hjemmesiden.
Savner en proaktiv tilgang til problemerne, så det ikke er mig som kunde, der skal henvende mig og finde ud af f.eks., at min ordre er "glemt" i bunken på trods at rykker pr. mail. Det bliver et farvel og tak herfra. Jeg har aldrig oplevet noget lignende...

Risposta di Elefantprint.dk
Jeg har efterhånden fået printet en del flotte bannere hos Elefantprint, og er lige tilfreds hver eneste gang.
Som ejer af lille énmands-virksomhed er mit reklamebudget yderst begrænset.
Men sådan et stort flot banner, der virkelig kan ses langt væk af alle, der kører forbi mit fotostudie, får jeg meget reklame for få penge.
Lige nu har jeg banner med juletilbud på gavlen. Til januar får jeg lavet et nyt.
Fotograf Laila Stig Larsen, Odense
Fortræffelig service og flotte produkter.
Vi bestilte nogle stickers der i første omgang kom forkerte hjem. Vi kontaktede Elefantprint, de rettede fejlen og sendte hurtigt nogle nye og meget fine stickers.
1000 tak for god service og et flot slutprodukt til god pris.
Idag oplevede jeg endnu engang Illux og Elefantprint yde en ekstra god service. Jeg har bestilt hos dem flere gange og kvaliteten er i top. En anbefalelse herfra!
Mathias :)
De er lette at få fat i og kan levere med kort deadline!
Tak for den ekstra indsats for at ramme de helt rigtige Harry Potter bogstaver.

Risposta di Elefantprint.dk
Købte akut et banner/flag til et arrangement.
Elefantprint var hurtig, effektiv og imødekommende i deres kommunikation.
Trods den korte tidsfrist, påtog de sig besværet med at få det haste ekspederet så vi nåede at have produktet i hænderne.
Flaget var i god kvalitet og fremstod flot.
6/5 stjerne for både kundeservice samt produkt.
Mange venlige hilsner