De persoonlijke aanpak waarmee Anja communiceert is hartverwarmend. En de producten worden altijd probleemloos besteld als ze niet voorradig zijn. Top!
Ekoshop Tillvaro heeft een heel ruim assortiment aan leuke kleding, Scandinavische woonaccessoires en lekkers. Het contact verloopt altijd heel prettig en het verzenden gaat snel. Het uitpakken is... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had een wollen jas besteld die alleen nog bij Ekoshop Tillvaro in de juiste kleur beschikbaar was. Kort na het bestellen nam de eigenaresse persoonlijk contact op. Namelijk bleek de gekozen maat ni... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ekoshop Tillvaro is dé eco-webshop voor wie bewust en duurzaam wil leven. De webshop biedt een unieke selectie van hippe, hoogwaardige en zo veel mogelijk duurzame producten, met een sterke focus op Zweedse en Scandinavische merken. Daarnaast vind je hier ook zorgvuldig gekozen duurzame producten uit Nederland en andere landen. Van natuurlijke verzorgingsproducten en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot eerlijke mode, Scandinavisch geïnspireerd speelgoed en sfeervolle woonaccessoires – alles is met zorg geselecteerd. Plastic wordt zo veel mogelijk vermeden, en natuurlijke materialen krijgen de voorkeur. Bij Ekoshop Tillvaro draait het niet alleen om mooie producten, maar ook om een bewuste levensstijl. Waldorf geïnspireerd, leven met de seizoenen en een diepe verbinding met de natuur spelen een belangrijke rol, zowel in de collectie als in de filosofie achter de webshop. Klanten waarderen Ekoshop Tillvaro om de persoonlijke service, snelle verzending en de liefdevolle aandacht waarmee bestellingen worden verpakt. De eerlijke en duurzame missie wordt vaak geprezen in Trustpilot-reviews, net als het unieke assortiment en de inspirerende selectie. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau, duurzame basics of groene boodschappen, bij Ekoshop Tillvaro shop je met een goed gevoel. Samen maken we duurzame keuzes toegankelijk én inspirerend!
De Peppelaar 29, 7491 DJ, Delden, Paesi Bassi
- +31645279343
- ekoshop@tillvaro.nl
- ekoshoptillvaro.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Heerlijk persoonlijke benadering
De persoonlijke aanpak waarmee Anja communiceert is hartverwarmend.
Snelle levering. toen 1 product niet voorradig bleek te zijn, werd meteen het bedrag teruggestort op de rekening. Alle Lof hiervoor.

Risposta di Ekoshop Tillvaro
Overzichtelijk, leuke opbouw website en goede communicatie.
Ik was opzoek naar Gifflar Kanel (broodjes), want had dat voor het eerst op in Zweden. Ik zag ze niet makkelijk ergens anders te vekrijgen dan IKEA. Totdat ik bij Ekoshop Tillvaro kwam. De website straalt rust en overzicht uit. Nadat ik de Gifflar kanel heb aangeklikt, zag ik een selectie Zweden staan en toen kwamen er echt leuke producten voorbij. Grotendeels lijk het met de hand gemaakt te zijn of getekent door een kunstenaar. Het afrekenen ging heel gemakkelijk. Daarna werd je op de hoogte gebracht van de betaling, factuur, verzendstatus etc. zoals het hoort. Ik had het niet verwacht, maar ik kreeg een kaartje van een typisch rood scandi huisje bij een meer en zakje zaden mee in de box. Was echt leuk om te lezen en ik heb het geplant. Ik ga hier zeker in de toekomst meer bestellen (vooral de Gifflar).

Altijd een topervaring
Altijd een topervaring! Persoonlijk en snel, ook dit weer. Ik wilde de aanhef van het pakketje veranderen, en dit was meteen geregeld. Daarnaast ook altijd een leuk persoonlijk berichtje. En de producten zijn top. Dit bedrijf is echt een pareltje!

Risposta di Ekoshop Tillvaro
Iemand heel blij gemaakt!
Heel mooi verzorgd en ingepakt kwam een prachtige muts precies op de verjaardag ! Dat maakte iemand erg blij! Heel attent dat ik zelf een foto van het pakje kreeg wat werd verstuurd om mee te kunnen kijken! Dank je wel!

Uitstekende ervaringen
Het contact verloopt altijd heel prettig en het verzenden gaat snel. Het uitpakken is altijd een feestje, want Anja doet dit met zorg en ze doet iets lekkers bij elke bestelling.

Risposta di Ekoshop Tillvaro
Snelle verzending, vriendelijk, persoonlijk en attent.
Snelle verzending. Vriendelijk, persoonlijk en attent.

Mangler kvalitet
Lynlåsen virkede spinkel og den knækkede også første gang jeg brugte den. Ærgerligt, særligt til den pris. Hvis lynlåsen blev en bedre kvalitet ville jeg overveje at købe en men indtil da….

Risposta di Ekoshop Tillvaro
De eerste keer voor mij bij deze onlineshop
De eerste keer voor mij bij deze onlineshop. Wat leuk!! Niet alleen een snelle levering, maar ook een hele persoonlijke levering! Bedankt!! Ik bestel zeker nog eens!!

Goede terugkoppeling
Goede terugkoppeling, persoonlijke (!!) aandacht, snelle afhandeling.
Fijne webwinkel
Fijn service, altijd een persoonlijke touch door een kaartje en deze keer een leuk pakketje met wat thee.
Wat een geweldige service
Wat een geweldige service. Ondanks de vakantie, en er dus geen pakketjes verstuurd zouden worden, is onze bestelling toch verstuurd i.v.m. cadeautjes voor een jarige. Superleuk ingepakt en zelfs nog een kleinigheidje erbij voor ons dochtertje. Heel erg bedankt Anja en tot een volgende keer!
Heel goed
Hele mooie toverlux lamp besteld. Snelle verzending, goed ingepakt en een leuk kaartje erbij.
Leuk ingepakt en een extraatje
Pakket was snel verzonden en leuk ingepakt met een extraatje :) Jammer dat de thee er niet was maar het alternatief was ook lekker.
Toffe webshop
Toffe webshop. Hele leuke en persoonlijke nieuwbrief en uiteraard mooie producten en snelle en met liefde verpakte verzending.