Enkele weken geleden was ik op zoek naar een goede winterjas. Daarvoor eerst (weer) eens langs bij deze fijne zaak. Eerdere aankopen bevallen nog steeds uitstekend!!! Deze man kent zijn producten; stu... Leggi di più
Na mijn bestelling geplaatst te hebben ontving ik bericht wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen. Omdat de eigenaar op dat moment op een beurs stond en daardoor mijn bestelling niet volgens de beloo... Leggi di più
Ik heb Aigle Parcours regenlaarzen besteld nadat ik eerst naar dit bedrijf heb gebeld. Ik kreeg hele goede, eerlijke raad en diegene die ik aan de lijn had was zeer deskundig. Op zijn aanraden heb... Leggi di più
Een hele fijne winkelervaring, je vergeet bijna dat je online een aankoop gedaan hebt. Ik kocht een jas en maakte zelf een foutje in de order. Dit werd met 1 mailtje aan de klantenservice rechtgetrokk... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Passie voor jacht & buitenleven – kwaliteit die u kunt vertrouwen. Bij Jachtkleding-Online.nl geloven we dat buiten zijn een manier van leven is. Vanuit onze eigen passie voor jacht, natuur en traditie zijn wij gestart met het aanbieden van kleding die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan het plezier van het buitenleven. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te hebben – kleding die beschermt tegen weer en wind, comfortabel zit én lang meegaat. Daarom selecteren we zorgvuldig onze collectie met merken zoals Barbour, Fjällräven en andere kwaliteitslabels die bekendstaan om hun vakmanschap en duurzaamheid. Of u nu gaat jagen, wandelen met de hond, op reis gaat of gewoon geniet van een frisse dag in de natuur – wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte outfit. Wat maakt ons uniek? • Een passie voor buitenleven: wij begrijpen uw behoeften omdat wij zelf liefhebbers zijn. • Eerlijk en persoonlijk advies: wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. • Een zorgvuldig samengesteld assortiment van topmerken en seizoenscollecties. • Snelle levering en veilige service, zodat u zorgeloos kunt shoppen. Bij Jachtkleding-Online.nl bent u niet zomaar een klant – u maakt deel uit van een gemeenschap van mensen die net zo genieten van natuur, traditie en kwaliteit als wij. Samen zorgen we ervoor dat u ieder seizoen voorbereid en stijlvol de natuur in kunt.
Steenweg 34, 6131BE, Sittard, Paesi Bassi
- 046-4528744
- info@senzadubbio.nl
- www.jachtkleding-online.nl
Eerst was er iets niet in orde met de…
Eerst was er iets niet in orde met de kleding die ik aan gekregen had, Dit gemeld zijnde, en gevraagd voor een oplossing. Is die er snel gekomen van de verkoper. Deze was voor mij ok om over te gaan tot een aankoop.

het is een webwinkel
het is een webwinkel , maar de eigenaar laat persoonlijk even weten wanneer je de zending kunt verwachten. Persoonlijk contact en uiteraard een heel mooie winkel!
Mooie laarzen
Mooie laarzen, deze stonden al lang op mijn verlanglijstje. Met de 15% Halloweenkorting heb ik direct besteld.

Risposta di Jachtkleding Online
Nog geen betere kledingzaak gevonden.
Goede communicatie, via mail, snelle levering en netjes verpakt.
Ben al meer dan dertig jaar klant en ben altijd tevreden geweest, over mijn aankopen.
Alles is van hele hoge kwaliteit en ik voel me altijd goed, bij het dragen van de kleding.

Risposta di Jachtkleding Online
De totale info, afwerking, en levering was prima, wat ons zeer geholpen heeft is dat bij telefonische navraag ons een zeer goed advies is gegeven nl. dat de truien wat groot uitvielen en dat we beter i.p.v. een M een S maat konden nemen. Resultaat : perfecte pasvorm !

Perfecte service!
Gewoonweg, perfecte service en telefonisch raadgeving, vlotte ontvangst van bestelde goederen. ZEKER EEN AANRADER!

Risposta di Jachtkleding Online
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.