Småkagerne er simpelthen fantastiske, men kan ikke give 5 stjerner for alle vores favoritter er forsvundet bl.a. Pistacie cookie Lakrids cookie Chokolade drage cookie Og så er ingen af mine bø... Leggi di più
Ejvind leverer simpelthen de lækreste cookies. Hvid du gerne vil have den perfekte cookies med god topping efter eget valg, så ved du hvor du skal gå hen. Har bestilt 2 gange med forskellige cookies o... Leggi di più
Bestilte en æske med 4 cookies. De kom hurtigt frem, var intakte og smagte lækkert. Eneste minus var at cookien med hvid chokolade i midten var noget mindre end de andre tre. Kan helt klart anbe... Leggi di più
Jeg havde glædet mig sådan. Jeg havde bestilt fire cookies, men de smagte alle meget tørre og gamle. 2 af cookiesene var ødelagt under fragten, og alt i alt var det en meget skuffende oplevelse.Der st... Leggi di più
Informazioni su Ejvinds
Ejvinds Bageri blev grundlagt i 1956, og drives stadig af familien.
I 2020 startede vi "Homemade Cookies by Ejvinds", som er vores hjemmeside, hvor du kan bestille friskbagte Cookies, som vi bager natten efter du har bestilt, og sender samme dag som de er bagt.
Kvalitet, traditionelt håndværk, og gode råvarer er vores motto, og det går gennem alle vores produkter.
På vores hjemmeside kan du se mange forskellige Cookie varianter, som du kan blande frit imellem, så du kan få den Cookie-boks som passer perfekt til dig.
Vi udvikler nye Cookies hver måned, så du altid kan komme tilbage og bestille en ny smagsoplevelse.
Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside.
Mvh. Familien Ejvinds
Nørregade 50, 6960, Hvide Sande, Danimarca
- 27204453
- oliver@ejvinds.dk
- ejvinds.dk
Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Super dejligt køb
Super dejligt køb, bliver nok ikke sidste gang vi køber disse “ store kager “

Risposta di Ejvinds
De bedste cookies jeg nogensinde har…
De bedste cookies jeg nogensinde har smagt!
Jeg er yderst tilfreds for den service man får hos Ejvinds. Og cookies er i en klasse helt for sig selv. De er KÆMPE og smagsoplevelsen bliver bare bedre og bedre for hver bid! Bare en lille advarsel: hvis man er flere i husstanden, find et godt gemmested til dine cookies, inden de bliver leveret. Ellers kan man risikere at de bliver spist af de andre i husstanden

Bedste cookies
Har bestilt jeres cookies nogle gange nu, og det er i hvert fald ikke sidste gange, glæder mig til næste gang jeg skal have dem igen, mums

Godt udvalg af småkager
Godt udvalg af småkager og god orientering efter bestilling. Dog passede Ejvinds oplysninger om hvor langt pakken var nået ikke med GLS. Gjorde opmærksom på dette og fik hurtigt svar. Kagerne blev modtaget og modtagerne blev glade.

Super lækre småkager
Super lækre småkager, vi er meget tilfredse og kommer i hvert fald til at bestille igen!

Risposta di Ejvinds
Middel cookies til dyr pris
Købte 8 forskellige cookies, hvor de smagte meget mæh. Bund cookien er den samme ved alle så det blev en kedelig fornøjelse, de eneste vi sådan syntes var gode var Golden knas og hvid chokolade. På hjemmesiden kan man ikke se om man kan købe mindre end 8 cookies som er MEGET store i forhold til man kun er 2 om dem, så til en anden gang købe ikke 8 hvis i kun er 2. 1 cookie størrelse var nok til 1-2 personer. Dog var der rimelig hurtig levering og de kom hele frem så det er et plus. Men all in all var de altså alt for dyre for min smag i forhold til at deres cookies er ret mid.
SUPER COOKIES WILL ORDER AGAIN AND…
SUPER COOKIES WILL ORDER AGAIN AND RECOMEND TO OTHERS

Risposta di Ejvinds
Friske cookies som kan anbefaldes
Friske cookies som kan anbefaldes, og en hurtig levering.

Risposta di Ejvinds
Fantastiske cookies leveret hurtig og…
Fantastiske cookies leveret hurtig og god service

Risposta di Ejvinds
Virkeligt gode cookies og hurtig…
Virkeligt gode cookies og hurtig levering. Kan anbefales!