Småkagerne er simpelthen fantastiske, men kan ikke give 5 stjerner for alle vores favoritter er forsvundet bl.a. Pistacie cookie Lakrids cookie Chokolade drage cookie Og så er ingen af mine bø... Leggi di più
Ejvind leverer simpelthen de lækreste cookies. Hvid du gerne vil have den perfekte cookies med god topping efter eget valg, så ved du hvor du skal gå hen. Har bestilt 2 gange med forskellige cookies o... Leggi di più
Bestilte en æske med 4 cookies. De kom hurtigt frem, var intakte og smagte lækkert. Eneste minus var at cookien med hvid chokolade i midten var noget mindre end de andre tre. Kan helt klart anbe... Leggi di più
Jeg havde glædet mig sådan. Jeg havde bestilt fire cookies, men de smagte alle meget tørre og gamle. 2 af cookiesene var ødelagt under fragten, og alt i alt var det en meget skuffende oplevelse.Der st... Leggi di più
Informazioni su Ejvinds
Ejvinds Bageri blev grundlagt i 1956, og drives stadig af familien.
I 2020 startede vi "Homemade Cookies by Ejvinds", som er vores hjemmeside, hvor du kan bestille friskbagte Cookies, som vi bager natten efter du har bestilt, og sender samme dag som de er bagt.
Kvalitet, traditionelt håndværk, og gode råvarer er vores motto, og det går gennem alle vores produkter.
På vores hjemmeside kan du se mange forskellige Cookie varianter, som du kan blande frit imellem, så du kan få den Cookie-boks som passer perfekt til dig.
Vi udvikler nye Cookies hver måned, så du altid kan komme tilbage og bestille en ny smagsoplevelse.
Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside.
Mvh. Familien Ejvinds
Nørregade 50, 6960, Hvide Sande, Danimarca
- 27204453
- oliver@ejvinds.dk
- ejvinds.dk
Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
De kager bringer en op i den syvende…
De kager bringer en op i den syvende himmel.
De er så lækre, og friske. Lækker emballage.
Hurtig levering.
Har købt flere gange.

Tolle Bäckerei mit köstlichen Produkten
Tolle Bäckerei mit köstlichen Produkten
Wir kaufen schon seit Jahrzehnten im Urlaub immer bei Ejvinds ein und freuen uns, das wir jetzt auch zu Hause zumindest die Cookies genießen können.
Sjovt koncept
Jeg synes det er et sjovt koncept - det at man bestiller kage online, alle de forskellige smage der er at vælge imellem og den fine æske de sendes i.
Kagerne er også super flotte og store i størrelse.
På den negative side, synes jeg de er lidt kedelige i smagen, især når de inklusiv fragt koster over 50 kr. stykket.
De er meget søde, og romkugle cookies smager f.eks. slet ikke af rom osv.

Risposta di Ejvinds
Det er de lækreste cookies jeg har fået…
Det er de lækreste cookies jeg har fået 🤩
De ankom i den fineste æske, var hele, ja og så var de bare så lækre, mine varme anbefalinger herfra, hvis du ønsker noget der bare er lidt mere lækkert og eksklusivt.

Bedste cookies nogensinde.
Bedste cookies nogensinde.. de er måske lidt dyrre men man får altså også bare nogle cookies der er på et helt andet niveau. Jeg køber igen, er fan af den med romkugler 🤩

mega lækkert
mega lækkert! mine veninder og jeg var alle enige om at toppingen var lidt for sød/kvalm. med en smule mindre topping havde de været perfekte!

Småkagerne var flotte
Småkagerne var flotte, det var nemt at bestille og hente.
Personligt syntes jeg at de er alt for søde. Selve småkagerne smager godt, men med sødt fyld eller smørcreme i eller på bliver det for meget. Der blev spist en kvart småkage pr person.
Det er et sjovt koncept at man vælger og får dem tilsendt.
Det kunne godt være noget vi måske ville prøve igen, men så ville jeg primært vælge ren cookie.

Hurtig, nemt og lækker!
Hurtig og nem bestilling, hurtig levering. Det er perfekt!
Og så smager det jo bare helt fantastisk, og mine unger elsker dem!

Himmelske lækkerier
Himmelske lækkerier!
Virkelige lækre cookies .. værdi for pengene! Hurtig levering!
Vender helt sikkert retur :-)

Forkert vare
Fantastiske cookies og helt klart pengene værd, men det er da et kæmpe minus at jeg får tilsendt forkerte cookies. 3 ud af 8 cookies var ikke dem jeg havde bestilt. Øv øv.
Flotte reklamer og flot indpakning - MEN
Flotte reklamer og flot indpakning, men kagerne smagte ikke specielt godt.
Jeg havde måske skruet mine forventninger alt for højt op efter at have set en af deres mange reklamer på nettet, for jeg blev godt skuffet, og ikke bare én af kagerne (smagte 8 stk) havde jeg lyst til at spise færdig.
Virkelig lækre kvalitets cookies
Virkelig lækre kvalitets cookies.
Overgik alle forventninger.
Lækker indpakning. Jeg var lidt nervøs for om leveringen ville have ødelagt dem, men de var så fine.

De bedste cookies ever
De bedste cookies ever, ved godt nogen ville mene det er i den dyre ende, men jeg mener det en fair pris, især hvor store de er og smagen.
Så klart anbefaling