Ejlskovs MC Udstyr Recensioni 336

TrustScore 5 su 5

4,9

Har købt alt udstyr hos Ejlskovs for nogle år siden, og rådgivning spillede 100. I dag ringer jeg 4 min i lukke tid, og får alligevel en super service, da jeg manglede et SP-cover akut. Kæmpe ros... Leggi di più

Fik hjælp af en ved navn Oliver som var kvik og klar til at hjælpe, han vidste også lige præcis hvad jeg manglede og hvordan man lonterede det Derudover gik han næsten 1 time over hans egen arbej... Leggi di più

Jeg har været i praktik hos Ejlskov MC i en uge, og jeg kan varmt anbefale stedet. Undervisningen er professionel og engageret, og instruktørerne (Oliver og Rasmus) gør enden bedste indsats for at sik... Leggi di più

1. Negozio di accessori e attrezzature per moto

Ejlskovs MC Udstyr er din vej til professionel rådgivning omkring udstyr og beklædning, til dig og din motorcykel. Vi har både fysisk butik og en webshop.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Har købt alt udstyr hos Ejlskovs for…

Kæmpe ros herfra - kan klart anbefale at handle udstyr her!

9 marzo 2026

Fænomenal service og kompetente medarbejdere!

Fænomenal service, både telefonisk og fysisk i butikken!
Uanset om man snakker med Rasmus eller Kristian bliver man mødt af høj kompetence og professionel rådgivning hvad angår udstyr. Jeg og hele familien tog i efteråret turen fra Kbh til Horsens, både servicen/vejledningen og udvalget i butikken var hele turen værd. Nogle af tingene vi købte skulle bestilles hjem og sendes til os, intet problem dér - Rasmus og Kristian gør alt, for at gøre deres kunder glade :) Det samme gælder den telefoniske og mail-korrespondance jeg har haft med dem begge, super hurtig respons og løsningsorienterede medarbejdere - 10/10!

15 febbraio 2026

De bedste anbefalinger herfra

Kan kun sige fantastisk service!!! Der er styr på de forskellige varer, personalet er nede på jorden og virkelig kompetent vejledning og rådgivning. Vi har lige hentet vores nye HJC hjelme, samt lidt andet forskelligt. Hjelmene blev fuld monteret med intercom og alles. Virkelig en fornøjelse at besøge butikken. Vi ses igen til sæsonstart 🏍️💨

15 dicembre 2025

Uovertruffen service

Er ny til motorcykel, fik en langt bedere service end forventet, ærlig personale der lytter til kundens individuelle behov. Personalet er altid smilende og gode til at være imødekommende

3 ottobre 2025

Super Service

Købte nye styrthjelme og fik en fantastik information om hjelmenes opbygning. Samtidig blev de afprøvet i deres vindtunnel.
Den søde ekspedient fandt senere min kones øreringe.
En rigtig service butik.
Taking vi kommer gerne igen.

4 settembre 2025

Virklig god service

Flot butik med et stort udvalg og personale, der tager sig tid til at hjælpe. Jeg fik god vejledning til støvler og hjelme, og selvom støvlerne ikke var på lager, blev de hurtigt bestilt hjem og sendt direkte til mig. En rigtig god oplevelse Og jeg kommer helt sikkert igen.

8 agosto 2025

Virkelig god service og dialog

Vi var nogle gutter, som har været i tvivl om hvilket intercomsystem vi skulle købe. Vi har været flere steder uden, at have følt os sat rigtig godt ind i hvilket man skulle vælge og hvorfor.

Min svoger og jeg ankommer til butikken, det er første gang vi er der.

Her bliver vi mødt af Rasmus, som skaber dialogen ret hurtigt.
Diverse intercom bliver gennemgået og åbnet op for pakkerne, så vi kan få lov at mærke kvaliteten osv.

Generelt bliver vi klædt rigtigt godt på og vi ender med at købe 2 x Sena 50R, samtidigt med vi får aftalt os til en pris vi alle er tilfredse med - udover det, så får vi lige købt lidt ekstra nu hvor vi er der 👌

Vores oplevelse var så god, at vi anbefalede flere, at tage der ned og gøre en handel, som bl.a. blev gjort dagen efter - der kommer helt sikkert flere.

Som en gratis ydelse, så installerede de alle anlæg, visir osv. så alt er klar til en køretur 💪

Af de 3 vi har mødt, hvor Rasmus er en af dem, så har vi ikke andet end gode oplevelser indtil videre, hvor der har været en god blanding af både det profesionelle og den sjove kommentar - som det skal være 🙌

Det er absolut ikke sidste gang vi kommer her og vi har nok fundet vores faste sted at handle fremover 🏆

4 agosto 2025

God service!

Jeg var inde forbi jeres butik, og modtog sindssyg god rådgivning i jeres produkter!🤩
Derudover har I også et kæmpe udvalg - så i hvert fald ikke sidste gang jeg kigger forbi🏍️

28 luglio 2025

Ekstraordinær god service og kvalitets…

Ekstraordinær god service og kvalitets vare 😎💪
Min kammerat og jeg var inde hos Ejlskov mc udstyr, for at finde enduro udstyr. Da vi ikke er særlig erfarne, var det virkelig rart at blive mødt af høj produkt viden og stor erfaring indenfor brug af udstyr i forskellige situationer og hvilket udstyr der kunne kombineres til forskellige kørsler. Vi kom begge hjem med armene fulde og en god oplevelse rigere 🤩💪

1 luglio 2025

Hyggeligste gear-butik i Danmark☀️

Det er altid en kæmpe fornøjelse at være hos Ejlskovs, det er klart altid lige værd at dreje ind på Lunavej for en god snak, eller noget udstyr - dele hvis det mangler. Der er i hvertfalde mægtigt hyggeligt!🏍️💨

18 giugno 2025

Fantastisk service🤩

Fantastisk service🤩 Rasmus har givet den bedste vejledning med udstyr hele vejen igennem, fra top til tå. Intet at sætte en finger på, altid så behjælpelig og smilende. 🙏🏽

1 aprile 2025