Har Fullkasko hos de, etter noen skadet min bil sendte jeg de saken med tydelig bevis. Frekke på tlf og mail og nekter å hjelpe til. Har gått 5 mnd og de henla saken. Saken blir løst av klagenemnda... Leggi di più
Går til sak mot eika digitalbank! Skulle få utbetalt penger for en bil kjøpt av deres kunde! «Lån» Så aldri noe til pengene! De påstod i etterkant at det var skjedd en feil i deres systemer! H... Leggi di più
Har brukt over en måned på å få til en disponentavtale på en konto. Fortsatt ikke i mål. Uklare og sene meldinger på hva som mangler av dokumentasjon og fullmakter. Skylder på ferieavvikling for... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Totalt oseriösa zero…
Totalt oseriösa zero kundeservice,sender tillbaka automatiserade svar som bara tar kundens tid o energi.Delar tydligen säng med Sparbanken 1 . Eikas strategi är enkel att kunderna skall ge upp.0 stjärnor.
Etter husbrannen
Etter husbrannen, som ikke skyldes vår feil, står jeg nå også uten garasje. Jeg forstår ikke hva jeg faktisk betaler forsikring for. Dette oppleves som uakseptabelt.
Hold deg unna!
Kjøpte en enkel forsikring hos den for min mc og når vinter kom så avregistrerte jeg mc-en eika har selv etter avregistrering krevd betaling for en mc som ikke blir brukt. Vi snakker om full betaling i flere måneder etterpå. Aldri opplevd slik hos andre forsikringsselskap er. Ren svindel og anbefaler ikke å begå kjøp av noen forsikringer hos dem!
Dette er ren svindel
Dette er ren svindel
Det er den værste opplevelse jeg har opplevd
Jeg anbefaler alle om å finne andre selskap
Dette burde ikke være lovlig
De sa opp bankid og bankbrikke med null…
De sa opp bankid og bankbrikke med null dagers varsel. Torsdag føre julaften.
Markedets verste?
Jeg ville ikke valgt dette selskapet om de tilbydde meg gratis forsikring engang. Mest trangsynte menneskene på markedet, og kundeservice kan du bare glemme, de svarer 1 gang ila 2 uker.
Går til sak mot eika digitalbank!
Går til sak mot eika digitalbank!
Har skriftlige bevis pr mail på at pengene skulle overføres til meg så fort midlertidig vognkort ble mottat på ny eier!
Her er det mye som skurrer! Hold dere langt unna
Har brukt over en måned på å få til en…
Uklare og sene meldinger på hva som mangler av dokumentasjon og fullmakter.
Skylder på ferieavvikling for sene tilbakemeldinger.
Og når dei først har planer om å se på saken. Ja så finner de ikke igjen fullmakter og dokumenter som ligger i kopi i meldingstråden.
Her er enten manglende vilje eller manglende kunnskaper
Saksbehandlingen svarer til strykkarakter
Mvh Livar Ohma
A suivre
J'ai reçu un bracelet défectueux. Après plusieurs échanges, Epika m'a indiqué que je vais recevoir un autre bijou. Donc j'attends cet envoi et fais mes excuses si mon jugement a été trop sévère.
Skulle hatt 0
Skulle hatt 0, vært i ulykke 8 februar og fortsatt til dags ikke fått svar de har ike ringt meg en eneste gang angående saken , og skriver bare eposter angående masse spm som jeg har svart på
Bruker 25 dager behandle enkle saker vs…
Bruker 25 dager behandle enkle saker vs eks DnB som bruker under 1 døgn
Bare å flytte forsikring
Hvis du er uheldig å har forsikring hos…
Hvis du er uheldig å har forsikring hos dem ikke regn med å kunne endte den over nett.
Må ringe å sitte i kø i en evighet for noe som kunne vært løst selv på 2 min.
Dyrere enn alle andre er de også.
Vil sterkt fraråde alle som vurderer de.
Eika ble Fremtind
Eika forsikring gikk høsten 2024 sammen med Fremtind. Resultat - gammal bil med ansvarsforsikring 22 pst. dyrere å forsikre i 2025, reiseforsikring 28 pst. dyrere. Men selskapet holdt ord: Det lovet ikke prisreduksjoner ved sammenslutningen, men "bredere forsikringsløsninger".
Starten av august var eg uheldig og…
11 juli var eg uheldig og kjørte inn i en betong kant inni en tunell for å svinge bort fra et motgående kjøretøy. Bilen var ny oppfikset og registert og forsikret dagen før ulykken skjedde. Hadde akuratt byttet mye og hatt den på verksted for hjulstilingskontroll.
Skaden kom på 29000kr og egenandelen min var på 8000kr eg orket ikkje gjøre dette på ny så eg tok de på forsikringa. De dommeste eg noen gang gjore. Fylte ut skade skjema på deres nettside og utypet så godt som mulig. Da begynte di først og krangle om bilde av skade sted (inni en 80 sone tunell) så ble de krangel på att den hadde ståt avregistert. Som kan vær forstålig. Bruker mangen uker på å svare komer med fult av domme og ukrante ting. Etter 1 månde og 2 så var ikkje skade skjema godt nokk. Måtte fylle ut et eget skjema på skaden skriftelig samt et eget på bilen med navn på gammle eier hva eg betalte og kvitering på betaling og kjøps kontrakt. Har byttet bank så dette var en udfordring og tids krevene i seg selv. Bilen har ståt ferdig på verkstede i over 2 månder utendørs i minus salt rein osv. bilen har kjeramisk lakk forseiling og aldrig stått 1 eneste natt ute i regen så lenge eg har eid bilen. Til slutt etter mye mas så godkjente di saken på 21000kr i dag 21 november) fra deres side som er helt latterlig! Har mangen biler å betaler mangen tusen i forsikring i månden! Styr unna ett forbanna drittselskap så gjør seg vrang for små penger!!!! Alså over 4månder med krangling uten bil og tusen vis i forsikring på en bil som har stått ute!
forferdelig service
forferdelig service, vanskelig å kontakte, lang ventetid på en løsning
Avoid EIKA at all costs
Avoid EIKA at all costs. I had a credit card with them until EIKA decided to cut off my access to their systems without offering any assistance in finding a solution, leaving me to pay for a service I could no longer use. I moved everything to DNB and couldn’t be happier after such a horrible experience with EIKA.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Meldte inn at overbygg på hytta hadde flytta på seg etter regnvær, sender ikke takstmann engang! Arrogant holdning på telefon.
Userøst selskap holde seg unna dem så…
Userøst selskap holde seg unna dem så langt som mulig. Dersom i andre forsikringsselskap er saken løst innen 6 uker , tar Eika 15 uker og saken er fortsatt ikke løst. Svarer ikke på e-post. Finner alltid nye unnskyldninger for hvorfor saken ikke blir løst. Jeg vil aldri bruke tjenestene deres igjen. Jeg anbefaler ikke til noen!
Skulle være 0
Skulle være 0. Elendig kundebehandling. Forferdelig lang saksbehandlingstid. Svarer ikke Mail kun autosvar, på telefon kan ikke få noe info. Har ventet i 2mnd nå og saken min er ikke behandlet ennå. Unnskyldning har jeg fått en gang fra kunde servise var«beklager, vi har mange saker og det er sommerferie nå». Elendig.
Elendig!!!!
Elendig kundeservice å umulig p få kontakt. Useriøst selskap. Burde fått 0 stjerner! Styr unna!!!