Eigenplectrum.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht. Gitaar met opdruk besteld. Contact gehad over levering, deze zou begin van de volgende week geleverd worden. Einde van de week gemaild wanneer deze zou komen? Geen antwoord daarna nog een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al meerdere malen besteld bij Eigenplectrum, altijd naar volle tevredenheid. Mijn ontwerp wordt altijd netjes gedrukt en de plectrums zien er mooi uit. Deze keer ging er voor het eerst iets mis, eers... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een plectrum bewaardoosje besteld voor vaderdag. Helaas waren de kleuren niet helemaal mooi geworden. Maar we kregen al snel een nieuwe opgestuurd nadat ik een mailtje had gedaan. Ik ben heel tevreden... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en after sales. Korte communicatie lijnen en zeer vriendelijk personeel. Ze zijn heel erg behulpzaam en denken mee voor het beste resultaat. Mooie strakke producten, Het ziet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di stampa digitale

Scritti dall'azienda

EigenPlectrum.nl is sinds december 2007 een begrip in de gitaarwereld. We willen gitaristen de kans geven om hun eigen plectrums te maken. We zijn hiermee de enige in de Benelux waar dit momenteel mogelijk is. In 2013 zijn we begonnen in landen als: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het doel van Eigen Plectrum is het maken van een zo’n hoog mogelijke kwaliteit van plectrum. EigenPlectrum.nl is een site die de grootste wil zijn en ook wil blijven. Daarom vinden we de feedback van onze klanten belangrijk. We gebruiken tevens het fijnste materiaal en onze eigen gemaakte plectrums zijn het beste wat er op dit moment te krijgen is aan eigen werk. In 2014 hebben we meerdere contacten gelegd over de gehele wereld om meer producten te verkopen. Tevens hebben we eind 2014 veel geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en plectrums. Eind 2014 hebben we EigenPlectrum laten registreren als merknaam. Begin 2015 zijn we gestart met het verkopen van glow in the dark plectrums. Tevens zijn we momenteel in onderhandeling met diverse bekende bands en artiesten zowel nationaal als wereldwijd, om eigen plectrums te gaan verzorgen. Zo heeft EigenPlectrum in April 2015 plectrums gemaakt voor de wereldband ACDC voor hun wereldtour Rock or Bust en zijn we plectrums gaan leveren aan Kensington. In Oktober 2015 hebben we een nieuwe printer aangeschaft zodat we nog betere plectrums kunnen leveren. Tevens hebben we de bereikbaarheid verbetert door support te gaan leveren via WhatsApp. Eind 2015 hebben we een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Van Jazz plectrums tot Vintage plectrums. Zo hebben we nu een completer aanbod en voor ieder wat wils.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

425 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Op zich goede product

Op zich goede product, alleen was het lastig om foto precies in het midden van plectrum te krijgen. Op scherm stond het dus goed, maar eenmaal thuis ontvangen zag ik dat afbeelding toch beetje verschoven was. Niet zo erg, maar dus wel opletten met hoe je afbeelding op plectrum zet.

1 ottobre 2024

Prima product

Prima product!
Netjes afgedrukt, snelle levering.
Het is niet goedkoop, maar wel een leuke gadget voor de band om eens weg te geven.

26 agosto 2024

Snelle service !

Snelle service ! en dat is wat ik nodig heb want ik wil op het laatst kunnen bestellen zodat ik niet zonder plectrums zit (voor de fans).
Ik jaag er zo'n 20 per show door heen .
En dit jaar hebben wij zo'n 70 shows.

10 agosto 2024

Klantvriendelijk!

Deze keer ging er voor het eerst iets mis, eerst bij de bezorging door PostNL (die melden soms ijskoud per mail dat iets bezorgd is, wat niet zo is...). Toen het setje alsnog binnenkwam, bleek de plectrumdikte iets af te wijken van wat ik besteld had. Michael van Eigenplectrum heeft dit toen zeer klantgericht opgelost, dankjewel!

21 maggio 2024
Non scritta su invito

Heeel tevreden…

Bestellen met een eigen tekst werkte heel duidelijk op de website. Contact via de mail verliep vriendelijk, to the point én had direct resultaat.

25 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Falsche Plektren, versetzter Druck und grottenschlechter Service. Absolut NICHT zu empfehlen

Bestellt waren die Plektren "red vintage", es kamen aber weiße! Zudem war der Druck nicht zentriert, leicht nach rechts versetzt. Dann habe ich 2 Wochen versucht, diese nicht zumutbare Lieferung (mit Foto) zu reklamieren. Keine Antwort auf E-Mails, auch nicht auf eine Nachricht über das Kontakt-Formular, selbst ein von mir geöffneter Chat wurde ignoriert. Habe auch oft angerufen, immer nur eine Maschine dran....
Dann kam eine sehr kurze Mail: Man hätte mir ja bereits geschrieben. Das ist einfach gelogen, ich bekomme alle Mails, habe keinen Spam-Filter.
Es wurde gemailt, dass die Plektren "red vintage" nicht vollfarbig bedruckt werden können und sie sich dann für weiße entschieden haben. Auf der Homepage steht aber eindeutig: "Diese Plektren sind ebenso vollfarbig und randlos zu bedrucken. Dies erlaubt uns, ihr individuelles Plektrum voll nach ihren Wünschen zu gestalten." Ich habe denen gleich einen Screenshot geschickt, natürlich kam keine Antwort.
Außerdem ist es ja wohl klar, dass wenn eine Bestellung nicht wie gewünscht ausgeführt werden kann, sollte doch der Kunde sofort kontaktiert werden und nicht selbstständig ein anderer Artikel geschickt werden!
Absolut NICHT zu empfehlen

4 maggio 2024
Non scritta su invito

Leuke producten

Duidelijke site en genoeg opties. Makkelijk in gebruik met bestellen. Klein beetje verwarring in de mail met bijlage plaatje, niet duidelijk of eindproduct klopte. Op de site leek dat wel te kloppen (verstuurd als kado naar de ander dus hen eindproduct zelf nog niet kunnen zien).

2 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Post nl levert de eerste dag niet door…

Eigenplectrum top
Mooi product super gaaf gedaan
Revieuw was eerst 3 maar moet 5 sterren zijn

Post nl krijgt twee sterren
levert de eerste dag niet door drukte
Dan tweede dag tussen 10:00 en 14:00
Inmiddels 16:00 nog niets ontvangen.
Bericht ze proberen vandaag voor 22:00.

Het is jammer dat post nl regelmatig laat bezorgd

24 aprile 2024
Logo di Eigenplectrum.nl

Risposta di Eigenplectrum.nl

Vind eerlijk gezegd niet dat wij daarom drie sterren verdienen maar eerder PostNL.

Bedrukte gitaarband

Bedrukte gitaarband besteld voor de verjaardag van een vriend en deze was binnen een dag of 2 in huis, maar de print zag er slordig uit omdat semi-transparante elementen op je ontwerp als volledig wit worden geprint (dus mijn tip bij het inleveren van je design: geen half-transparante stukken zoals bijv. schaduwen). Mail gestuurd en kreeg binnen een paar minuten al antwoord. De dag erna hebben ze gratis een nieuwe gitaarband opgestuurd met een aangepaste afbeelding die ik had opgestuurd, kreeg hem vandaag binnen en ben erg blij met het resultaat!

-Snelle levering
-Goede prints (let dus wel op transparante stukken)
-Perfecte klantenservice

2 aprile 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più