Eigenplectrum.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Al meerdere malen besteld bij Eigenplectrum, altijd naar volle tevredenheid. Mijn ontwerp wordt altijd netjes gedrukt en de plectrums zien er mooi uit. Deze keer ging er voor het eerst iets mis, eers... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een plectrum bewaardoosje besteld voor vaderdag. Helaas waren de kleuren niet helemaal mooi geworden. Maar we kregen al snel een nieuwe opgestuurd nadat ik een mailtje had gedaan. Ik ben heel tevreden... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en after sales. Korte communicatie lijnen en zeer vriendelijk personeel. Ze zijn heel erg behulpzaam en denken mee voor het beste resultaat. Mooie strakke producten, Het ziet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di stampa digitale

Scritti dall'azienda

EigenPlectrum.nl is sinds december 2007 een begrip in de gitaarwereld. We willen gitaristen de kans geven om hun eigen plectrums te maken. We zijn hiermee de enige in de Benelux waar dit momenteel mogelijk is. In 2013 zijn we begonnen in landen als: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het doel van Eigen Plectrum is het maken van een zo’n hoog mogelijke kwaliteit van plectrum. EigenPlectrum.nl is een site die de grootste wil zijn en ook wil blijven. Daarom vinden we de feedback van onze klanten belangrijk. We gebruiken tevens het fijnste materiaal en onze eigen gemaakte plectrums zijn het beste wat er op dit moment te krijgen is aan eigen werk. In 2014 hebben we meerdere contacten gelegd over de gehele wereld om meer producten te verkopen. Tevens hebben we eind 2014 veel geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en plectrums. Eind 2014 hebben we EigenPlectrum laten registreren als merknaam. Begin 2015 zijn we gestart met het verkopen van glow in the dark plectrums. Tevens zijn we momenteel in onderhandeling met diverse bekende bands en artiesten zowel nationaal als wereldwijd, om eigen plectrums te gaan verzorgen. Zo heeft EigenPlectrum in April 2015 plectrums gemaakt voor de wereldband ACDC voor hun wereldtour Rock or Bust en zijn we plectrums gaan leveren aan Kensington. In Oktober 2015 hebben we een nieuwe printer aangeschaft zodat we nog betere plectrums kunnen leveren. Tevens hebben we de bereikbaarheid verbetert door support te gaan leveren via WhatsApp. Eind 2015 hebben we een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Van Jazz plectrums tot Vintage plectrums. Zo hebben we nu een completer aanbod en voor ieder wat wils.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

425 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zeer slecht

Zeer slecht. Gitaar met opdruk besteld. Contact gehad over levering, deze zou begin van de volgende week geleverd worden. Einde van de week gemaild wanneer deze zou komen? Geen antwoord daarna nog eens gemaild weer geen antwoord vandaag melding gekregen dat bestelling is geannuleerd fijn als je dacht het perfecte cadeau te hebben en nu 1 dag voor feest met lege handen staat…….. bedankt voor de slechte service

16 agosto 2026

Messed up order, scam

I bought two personalized keychains from this website. On April 14th, I only received one keychain (which was completely different from what was advertised on the website) and a guitar pick without the keychain.

I contacted customer service, explaining the problems with the order, and they only agreed to send the missing keychain. A month passed and nothing arrived, so on May 17th, I contacted them again by email to request the missing keychain they promised to send, and I haven't received any response.

7 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Toen ik de bestelling een maand geleden…

Toen ik de bestelling een maand geleden plaatste was ik enorm enthousiast op de producten die de dag erna werden opgestuurd. Toen ik na twee weken nog geen bestelling had ontvangen, probeerde ik contact op te nemen.
De communicatie verliep moeizaam en slechts op 30 procent van de mails (bellen en chat zijn nog een grotere ramp) wordt gereageerd. Na 3 weken willen ze een herdruk voorstellen, waar ik akkoord nee ga. Doch na een week geen product, geen nieuws. Hierop stuur ik terug een informatieve mail. De reactie, zonder enige vorm van excuses of communicatie, wordt mijn geld teruggestort.
Terug bij af en kunnen we opnieuw alles bestellen bij een andere firma.
Deze firma geen aanrader.

4 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

op 14-10-2025 bestelling gedaan maar…

op 14-10-2025 bestelling gedaan maar niks gehoord toen nog emails gestuurd en daar ook niks van gehoord heb ook gebeld en ook niks van gehoord nu een aantal maanden verder en de bestelling nog niet gekregen

25 aprile 2026

Super tevreden

Super tevreden! Heb hier gegraveerde drukstokken en een sleutelhanger met houder voor 2 plectrums met eigen gekozen foto erop gekocht. Het ziet er heel mooi uit en het is heel snel opgestuurd en bezorgd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

24 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ondanks misdruk, snelle levering en topservice!

Een bedrukte gitaarband besteld waarbij de eerste druk was mislukt. Na het aangeven hiervan heb ik, zonder problemen of tegenstribbelen, een nieuwe gekregen en excuses. De levering was beide keren erg snel (1 dag printen en 1 dag transport) en de service was persoonlijk en top. Dit allemaal natuurlijk voor een goede prijs.

5 novembre 2025

Aanrader

Supersnelle levering. Foutje werd binnen 2 dagen zonder problemen gecorrigeerd. Ga ik vaker bestellen.

10 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Got wrong product, can't contact them - SCAM.

AUGUST 2025
Ordered 100 guitar pick KEYRING to give out at a special event....and received 100 guitar picks.
Wrote 8 emails, called over 20 times at all times in the day (phone number goes to message machine, dont believe anyone ever answers it), and finally got an email offering me a 20% discount on my order (how about a refund??...or supply me with what I paid for??), or they send me 100 key chain and I put them on. I replied asking just how am I supposed to drill 100 holes and fit the chains....and funnily enough, no answer.
Wrote 4 more emails and called another 6 times...and nothing.
I spent 120e for have a bunch of useless guitar picks and no solution after spending hours writing and calling. Disgraceful SCAM.
UPDATE JANUARY 2026
Returned the picks in December 2025 via registered mail, asking them to be finished and returned. NO reply, NO product and NO answer to my emails or calls.
Incompetent & dishonest.

4 settembre 2025
Logo di Eigenplectrum.nl

Risposta di Eigenplectrum.nl

Hi Bernardo,

Your order is from August 2025, that's correct. You message us at September 5. Then we give you a 25% discount because of this issue. We never heart anything again from you until this review. We also didn't received any returning order to us. Otherwise we would have contact you directly. Would have been nice that you really send us this amount of messages so we could get a solution for your problem. Even it's an order from 7 Months ago already.

Valutata 2 stelle su 5

Eindelijk reactie

Er werd door mij onmiddellijk gecommuniceerd via mail, SMS én telefoon over een vergissing van mijnentwege bij het bestellen. Er kwam na een week eindelijk reactie na het posten van een review. Ik hoop dat deze transactie nog goed afloopt zodat ik uiteindelijk + feedback kan geven.

26 agosto 2025
Logo di Eigenplectrum.nl

Risposta di Eigenplectrum.nl

Nogmaals Wim. Je wilt dit blijkbaar overal graag delen. U had een 11 inch vel besteld en betaald. Daarna een e-mail of zelfs in de notities geplaatst dat het een 20inch moet zijn. U heeft een 11 inch besteld en krijgt van ons begin volgende week een 20 inch toegestuurd. Ik begrijp heel het probleem niet meer. Zeker niet omdat ik u twee uur geleden heb gemaild dat dit de oplossing is.

Valutata 1 stelle su 5

Terrible Customer Service & Messed Up…

UPDATE: 4.5 weeks now and still no response from them for the mistake they made. Filed a case through Paypal and finally got my refund. Terrible Customer Service & Messed Up My Order. They did not respond to my multiple attempts to contact them about my order. I filed a case with Paypal to get a refund.
It took 24 days to finally receive my order and they messed it up. They sent the wrong size pick. It was supposed to be .48mm, and they sent .88mm. I contacted them again. However, I will expect not to hear from them. I will have to get my money back through Paypal. BEWARE.

26 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più