Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi akulle bestille et firma til at rydde vors mors bo. Valget faldt på Effektiv Service ud af mange forskellige anbefalinger. Det fortrød vi ikke. Kommunikationen var nem og imødekommende. Arbej... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale Effektiv Service. Alt forløb efter den aftalte plan, de er effektive og yder god service til rimelige priser, so what's not to like? Jeg vil til enhver tid engagere dem igen, hvis... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse. God kommunikation og rigtig sødt personale, der fik en meget beskidt lejlighed til at skinne! Jeg vil i den grad anbefale!

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di pulizie

Scritti dall'azienda

Effektivservice tilbyder alt fra. Hovedrengøring Flytterengøring Privat Rengøring Tømning af dødsbo. Vi er et team som arbejder professionelt og effektivt. Vi tager vores kunder altid med et stort smil. Vi er altid klar til at køre ud til haste opgaver.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Super tilfreds…

Jeg brugte Effektiv Service til rydning og rengøring af min mors lejlighed, hvilket var en omfattende opgave, da hun havde mange mange møbler, bøger og ting og sager. Lejligheden stod super flot, da de var færdige, og der var ingen bemærkninger, da lejligheden blev synet. Helt sikkert pengene værd. Inden rydningen havde jeg løbende dialog med Effektiv Service, mens jeg ventede på skifteretsattesten, og altid var kommunikationen imødekommende, hjælpsom og super serviceminded. De havde sagt, at så snart jeg havde attesten, kunne de rykke inden for to dag, og det gjorde de, selvom det var lige midt i påsken! Så der sparede jeg lige en halv måneds husleje. Samlet set en rigtig god oplevelse, jeg vil anbefale Effektiv Service til alle.

1 aprile 2026

Rigtig god oplevelse

30 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Et godt arbejde til en meget fair pris

Det fortrød vi ikke. Kommunikationen var nem og imødekommende. Arbejdet blev gjort grundigt, og det færdige resultat var godt. Pocessen forløb upåklageligt og til en meget fair pris.
Vi vil klart anbefale Effektiv Service, hvis man skal have ryddet et bo.

1 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Effektiv service er effektiv service

Jeg kan kun anbefale Effektiv Service. Alt forløb efter den aftalte plan, de er effektive og yder god service til rimelige priser, so what's not to like? Jeg vil til enhver tid engagere dem igen, hvis behovet opstår.

17 febbraio 2026

Lige som det skal være

Vi havde et akut behov for noget atypisk rengøring. De var hurtige til at komme retur med pris og tidsramme. De kom inden for den angivet tidsramme og løste hurtigt opgaven med et tilfredsstillende resultat.

5 agosto 2025

Effektive og flinke.

Hej.
Jeg vil blot sige, at jeg lige har haft en god oplevelse med dette firma. Og optakten via mail har været med hurtig respons, og en hurtig aftale i hus.
De har tømt at halvt kælderrum og div møbler i lejligheden og bruges ting fra køkkenet. Og al dette som fungere, kører de til genbrugsbutik, så den kan blive genanvendt. :-)
Og så har de nedtaget et stort klædeskab, og rengjort lejligheden til fraflyttingssyn.
Og så har det været nogle meget smilende og imødekommende personer, som effektivt har løst opgaven. ;-)

5 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

God rengøring til skarp pris

Jeg havde et egetræsgulv, der desværre havde fået en masse sorte streger i forbindelse med filmoptagelser.

Jeg kontaktede Effektivservice, som hurtigt tog opgaven, og jeg har igen nogle flotte gulve. Medarbejderne var meget flinke og grundige - stor anbefaling herfra.

I forbindelse med afregning opstod en mindre misforståelse, hvilket Engin håndterede flot og hurtigt. Tak!

4 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Bedste service og god pris

Vi skulle have tømt og grov fejet min afdøde mors lejlighed. Vi indhentede 3 tilbud og effektiv service lå ren prismæssigt langt under de tilbud vi fik.
De har leveret det fineste resultat og har totalt rengjort lejligheden med støvsugning af vægge og vasket gulve og paneler og så sluttede de af med at vaske opgangstrappen.
Jeg er så glad og tilfreds og de var så venlige og respektfulde.
Så stor ros og stor tak herfra, jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til effektivservice.

21 ottobre 2024

Top anbefaling

Alle aftaler overholdt. 3 søde, effektive og professionelle medarbejdere tømte og rengjorde forældres hus. Resultatet var langt over forventning.

18 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Professionel, hurtig og effektiv service til tarifmæssig løn!

Vi har lige fået tømt min mors lejlighed, da hun er kommet på plejehjem.
Der har været et super samarbejde med Effektiv Service fra første færd! Jeg havde dårligt skrevet til firmaet via hjemmesiden, før jeg blev kontaktet af Maria, og kunne booke den tid jeg ønskede. Herefter fik vi et tilbud (måske lidt i den høje ende); men firmaet garanterer, at arbejdet gøres professionelt og til tarifmæssig løn (vigtigt!). Arbejdet er gjort hurtigt, effektivt og til den aftalte tid. Udført af et par venlige medarbejdere, der har efterladt lejlighed, kælderrum og arbejdsområdet ryddet og rengjort.
Jeg kan kun give Effektiv Service mine varmeste anbefalinger!

13 marzo 2024

Rydning af mindre dødsbo

Skulle bruge rydning af dødsbo på plejehjem. Efter kontakt til Effektiv Service og kort beskrivelse pr mail, tog de hurtigt sagen i egen hånd og klarede opgaven professionelt dagen efter.

8 marzo 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più