EerlijkEten Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden van de kwaliteit van het vlees en de levering , ondanks dat er bij deze levering een product ontbrak. Echter kreeg ik snel reactie van de klantenservice om dit op te lossen. Fouten maken... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben al meerdere keren besteld en het vlees proeft echt heerlijk. Wij steunen de Nederlandse boeren graag. Jammer dat de boeren keer op keer aangevallen worden door linkse kliek met hun overdreve... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Ik vind het initiatief en de visie van EerlijkEten erg goed! Echter heb ik wel een slechte ervaring. Ik wilde de Hugo Frikandel uitproberen, dus een bestelling geplaatst. Ik bestelde 5 verpakkingen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

(H)Eerlijk vlees waar je zelf blij van wordt, niet alleen omdat het super smaakt, maar ook omdat je weet dat wat je eet een goed leven heeft gehad; de boer blij mee maakt en ook dat je een goed Nederl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Consegna di pasti a domicilio

Scritti dall'azienda

Ontvang iedere week verse producten direct van het land. Geniet van honderden recepten en proef de smaak van Eerlijk Eten. Van EerlijkEten krijg je geen afgewogen zakjes pijnboompitten en afgemeten tomatenpuree. Wij geloven in gezonde basisproducten én de vrijheid om zelf te kiezen wat je daarmee doet. Daarom krijg je van ons iedere week een box met verse Nederlandse producten: vlees, groente, fruit, koolhydraten en soep. De basis voor drie of vier maaltijden. Je kan zelf kiezen wat je kookt, maar kan ook één van onze honderden bijpassende recepten volgen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

568 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 10% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

130 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zo slecht

Zo slecht. Een bestelling gedaan. Maar niks ontvangen wel al betaald. Meerdere mails en telefoontjes gedaan, beloftes gekregen dat het geregeld wordt. Maar nee ze komen niks na, lastig te bereiken. Nu mail verstuurd met vraag op annulering en terugbetaling. Waarschijnlijk komen ze dat ook niet na dan gaan we over op juridische stappen. Het zijn een stel oplichters. Niks bestellen dus.

16 luglio 2025

Goede producten, slechte nazorg

Mooi concept, goede producten, maar de uitvoering en nazorg zijn teleurstellend.

Ik heb meer dan 40 boxen besteld. Tijdens mijn hele klantperiode ging er regelmatig iets mis. Toch bleef ik loyaal en geduldig, in de hoop dat het beter zou worden.

Na mijn opzegging begin juni 2025 bleef een toegezegde terugbetaling wekenlang uit, ondanks meerdere herinneringen. Daarbovenop werd zonder enige aankondiging nog een bedrag geïncasseerd voor een levering van acht maanden eerder — via een andere rekening dan destijds opgegeven. Ook daarop kwam geen enkele reactie.

Uiteindelijk heb ik mijn geld via mijn creditcardmaatschappij teruggekregen, maar het vertrouwen is weg.

Jammer dat een bedrijf dat eerlijkheid en klantgerichtheid uitdraagt, zo met loyale klanten omgaat zodra ze opzeggen. Voor mij was dit de laatste keer.

3 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wat een fantastische producten.

Wat een fantastische producten.
Beter dan de slager!
Geen overmatig vocht tijdens het bakken, prijs kwaliteit echt heel scherp en de smaak zoals vlees en aanverwanten moeten zijn.
Hele grote blij!

9 luglio 2025

Waanzinnig vlees pakket.

Iedere 2 weken echt fantastische producten. Kan niet anders zeggen. Hebben ondertussen al een aantal pakketten binnen gekregen en 't stelt echt nooit teleur.

Prachtig en heerlijk vlees.

28 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden

Zeer tevreden: goed en lekker vlees, zeer verse groente etc. De bezorging ‘s avonds en dit zelf te kunnen wijzigen is prettig.
Handig dat je je kunt afmelden en het pakket een 1 of meerdere weken kan overslaan. Dat doe ik regelmatig omdat er voor mij te veel vlees zit in het groente/vlees-pakket.
Ik eet maar 1 of hooguit 2 x per week vlees. Voor mij zou er de helft minder vlees in het pakket mogen en meer groenten. Of de keuze om af te wisselen met een alleen maar groenten/fruit-pakket zou geweldig zijn.
Dus mijn tip is: voeg toe een groente/fruitpakket, met de mogelijkheid om af te wisselen, dan ben ik een nog blijere klant.

21 giugno 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più