EerlijkEten Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden van de kwaliteit van het vlees en de levering , ondanks dat er bij deze levering een product ontbrak. Echter kreeg ik snel reactie van de klantenservice om dit op te lossen. Fouten maken... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben al meerdere keren besteld en het vlees proeft echt heerlijk. Wij steunen de Nederlandse boeren graag. Jammer dat de boeren keer op keer aangevallen worden door linkse kliek met hun overdreve... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Ik vind het initiatief en de visie van EerlijkEten erg goed! Echter heb ik wel een slechte ervaring. Ik wilde de Hugo Frikandel uitproberen, dus een bestelling geplaatst. Ik bestelde 5 verpakkingen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

(H)Eerlijk vlees waar je zelf blij van wordt, niet alleen omdat het super smaakt, maar ook omdat je weet dat wat je eet een goed leven heeft gehad; de boer blij mee maakt en ook dat je een goed Nederl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Consegna di pasti a domicilio

Scritti dall'azienda

Ontvang iedere week verse producten direct van het land. Geniet van honderden recepten en proef de smaak van Eerlijk Eten. Van EerlijkEten krijg je geen afgewogen zakjes pijnboompitten en afgemeten tomatenpuree. Wij geloven in gezonde basisproducten én de vrijheid om zelf te kiezen wat je daarmee doet. Daarom krijg je van ons iedere week een box met verse Nederlandse producten: vlees, groente, fruit, koolhydraten en soep. De basis voor drie of vier maaltijden. Je kan zelf kiezen wat je kookt, maar kan ook één van onze honderden bijpassende recepten volgen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

568 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 10% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

130 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

NOOIT HIER BESTELLEN!!

K.tbedrijf, net levering gekregen 175 euro ontdooid vlees ontvangen.

Klantenservice reageert vriendelijk maar je hoort er nooit weer wat van!! Geen restitutie geen terugbetaling helemaal niks!!

Hier NOOIT bestellen!!!!!

26 agosto 2025

Topbedrijf!!

Alles is perfect verpakt/geseald en heel snel geleverd. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en alle andere producten ook. Website is ook super duidelijk. In één woord Topbedrijf!!

2 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Vanaf bestelling tot aan levering goede…

Vanaf bestelling tot aan levering goede ervaring. Site is duidelijk en het volgen van de levering ook.
Had dit keer een grote bestelling, waardoor blijkbaar gedacht is dat extra "ijs" niet nodig was om toe te voegen aan de doos. Dit had echter wel gemoeten. Boter was niet meer volledig bevroren.

8 settembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Slechte klantenservice

Vleespakket besteld. Kwaliteit is goed maar er misten wat producten.

Klantenservice vervolgens telefonisch niet bereikbaar.

Via mail gevraagd om missende items (welke gewoon op voorraad waren) zsm na te sturen.
Kreeg als antwoord dat in plaats daarvan tegoed op mijn account gestort is.

6 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Heerlijk vlees en vlotte levering

Wij bestellen regelmatig vlees en vis van Eerlijk eten. Heerlijk stukje vlees/vis en veel keuze. Met recht een eerlijk stukje vlees en vis; van Nederlandse boerderijen en vissers, gras gevoerd, antibiotica vrij en oog voor het welzijn van de dieren. Bestellingen worden altijd vlot geleverd en je wordt via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles wordt diep bevroren en in thermo/foam bakken geleverd. Gaat er iets mis, dan wordt je geïnformeerd en problemen worden netjes opgelost. De service is echt geweldig. Wij zijn topfan!

22 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

Vlees producten echt top, transport voor verbetering vatbaar

Vooropgesteld: de producten (vlees tot nu toe) zijn top!
Levering is echter van mindere kwaliteit. Initiele levering was helaas niet mogelijk, maar bij de tweede levering (dag erna) was alles ontdooid :(
Een pot met Ossewit was open gegaan.
En het gebruikte vervoermiddel zag er niet heel geschikt uit om voedsel (diep-gekoeld) mee te vervoeren.

20 agosto 2025

Topkwaliteit

Ik was eerst wat sceptisch, vanwege dat het vlees en vis, diepgevroren is, maar wat schetst mijn verbazing? De bavette was echt verrukkelijk, een feestje in je mond. De tournados is wat prijzig, maar nog steeds goedkoper dan bij mijn lokale Griek. Vanaf nu haal ik geen vlees meer uit de supermarkt. Ik word hier echt blij van.

12 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Super service

Ik ben bijzonder blij verrast met de service van EerlijkEten. Behalve dat ze heel lekker vlees leveren, bevroren in een foambak en in porties verpakt, is hun service super. De vervoerder leverde mijn 2e bestelling van 8/8/25 pas 3 dagen later dan afgesproken af, ontdooid en niet fris ruikend. Toen ik dat aan EerlijkEten doorgaf met foto, kreeg ik dezelfde dag mijn bestelling opnieuw, goed bevroren en ingepakt. Ik ben meer dan blij met hun. Chapeau!!

12 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bezorgen kon mijn adres niet vinden…

Bezorgen kon mijn adres niet vinden heeft mij gebeld hij heeft er alles aan gedaan om op tijd te leveren vriendelijk man alles nog bevroren aangekomen top ,top producten goed van smaak ik eet liever 4 keer in de week top kwaliteit vlees dan de hele week rommel 🤗

6 agosto 2025

Onbetrouwbaar

Flinke bestelling geplaatst maar geen levering op beloofde datum ook dagen erna niets ontvangen. Hinderlijk voor niets wachten. Bellen en oh er was geen verzendlabel oid aangemaakt. Aangegeven geld terug te willen dit is geen manier van doen. Na aandringen zou ik mn geld terugkrijgen. Dit bleek uiteraard ook heel moeilijk uiteindelijk paar weken na mn bestelling eindelijk mn geld terug (na veel bellen en mailen). Trieste ervaring. Bestel voortaan wel weer bij een betrouwbare site. Opvallend dat ze heel makkelijk je geld paklen maar iets terugdoen blijkt heel moeilijk. Het woord eerlijk zou niet in de naam moeten staan en eten eigenlijk ook niet heb geen eten gezien.

21 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dit zijn hele smerige oplichters met…

Dit zijn hele smerige oplichters met een zeer misleidende advertentie van gratis spare ribs . Het is helemaal niet gratis want ik moest 9,99 betalen om iets te kunnen ontvangen. De rede waarom deze oplichters actief zijn is dat je bij de aanmelding je email adres moet geven. Je e-mail adres word verkocht aan media en marketing en daar word goed geld op verdiend .

2 agosto 2025

Top top top aanrader!

Het vlees is echt heerlijk. De groente is zo vers! Wij willen niet anders meer! Betaalbaar, lekker en de klantenservice is heel vriendelijk. Top top top aanrader!

26 luglio 2025

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Altijd netjes op tijd bezorgd en vooraf duidelijke communicatie. Het vlees is van geweldige kwaliteit en de porties zijn meer dan voldoende. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Het enige verbeterpunt zou zijn om het pauzeren van de box makkelijker te maken, bijvoorbeeld via een app.

19 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wij wachten al sinds 2 juli op onze…

Wij wachten al sinds 2 juli op onze bestelling en op 1 augustus nog steeds niet ontvangen. Meerdere keren gebeld maar steeds krijgen we vage antwoorden, worden we teruggebeld (niet). Medewerkers die niets kunnen zeggen, of kunnen zien of de telefoon wordt niet opgenomen. Antwoorden als: We gaan het uitzoeken, de box is niet verzonden, we versturen het opnieuw. Geen mails, geen track en trace codes, niets. Of we ons geld terug willen? Dat is toch geen oplossing?Nee we willen onze bestelling en niet pas na 4 weken! Het gaat ook om eten dus vragen we ons ook af, hoe betrouwbaar en vers is het nog?

1 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più