Dramatisch bedrijf. Vooral over de service van de backoffice valt geen goed woord te zeggen. Een betaling van €5,57 kon niet automatisch worden geïncasseerd waardoor alle 4 de laadpalen al anderhalve... Leggi di più
De laadpalen (zo'n 5 stuks x 2 laadpunten) in de parkeergarage Westluidense Poort in Tiel werken al weken niet. De palen werkte daarvoor ook al zeer regelmatig niet maar dit is echt extreem. Los dit o... Leggi di più
Ik heb mijn appartement met bijbehorend laadpunt verkocht per 29 februari. Het lukt me niet om mijn abonnement op te zeggen. Heb al verschillende keren geprobeerd op te zeggen en verschillende formuli... Leggi di più
Gedurende 7 jaar klant geweest. Helaas ging ons laadpunt kapot en doordat ons vervangende laadpunt geen abonnement meer heeft, geen klant meer. Gedurende de afgelopen jaren een aantal keren contact... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Ecotap is uw specialist in het maken van veilige, herkenbare en vandalismebestendige laadpalen voor elektrisch vervoer. Bel ons vandaag nog!
Paesi Bassi
- ecotap.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Ecotap is super slecht bereikbaar
Ecotap is super slecht bereikbaar. Door een fout is onze laadpaal al meer dan een week geblokkeerd. We hebben al een week geprobeerd in contact te komen, maar er is enkel een externe klantenservice bereikbaar die ons niet kunnen helpen. De externe klantenservice stuurt het probleem door naar ecotap maar daar komt al 4 dagen geen reactie. Ook de klantenservice zelf kan geen telefonisch contact opnemen met ecotap. Als je belt is er dus niemand die je over het probleem te woord kan staan, maar je wordt ook niet terug gebeld. Bizar, dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Bedrijf is totaal ongeïnteresseerd in zijn klanten
Onze eerste ervaring met de serviceafdeling was al niet best. Toen de paal anderhalf jaar oud was waren er problemen en bleken we geen rechten te hebben, want geen abonnee. Voor de reparatie betaalden we de hoofdprijs. We konden het niet voorleggen aan de geschillencommissie, want daar is het bedrijf geen lid van.
Kort geleden begaf de omvormer van onze auto het. Omdat de oorzaak niet duidelijk was, zou de laadpaal kunnen zijn, wilden we naar de paal laten kijken.
Aan de telefoon een totaal ongeÏnteresserde, slecht Nederlands sprekende medewerker. Vervolgens een email gestuurd naar de helpdesk van het bedrijf en nu na 4 weken nog niets gehoord.
Past in het plaatje van de andere recensies hier. Wat bezielt dit bedrijf?
We gaan de oplossing maar via andere wegen zoeken.
Afspraken niet nakomen
3 weken geleden heb ik informatie gevraagd om mijn thuis laadpunt van 1 fase opladen naar 3 fase opladen te verhogen, of indien noodzakelijk gegevens voor een nieuwe thuislader te ontvangen. Ze hebben de gegevens van mijn huidige laadpas gevraagd en zouden er daags erna op terugkomen. Inmiddels al weer 3 maal gebeld met telkens het bericht, excuses maar u wordt morgen gebeld. Ik heb niet de indruk dat iemand bij Ecotap de klanten nog serieus neemt. Zonde, was vroeger een prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Waardeloos bedrijf
Onze ervaring met Ecotap is ronduit teleurstellend. Als ondernemer hebben wij de afgelopen 1,5 jaar inkomsten misgelopen door het totaal gebrek aan professionaliteit en communicatie vanuit dit bedrijf. Een overzicht van de ellende die wij hebben meegemaakt:
Ruim 1,5 jaar geleden hebben wij Ecotap gevraagd om een laadtarief in te stellen voor onze laadpaal, zodat mensen niet langer gratis konden laden. Dit is nooit uitgevoerd. Pas na herhaaldelijke verzoeken hebben ze eindelijk actie ondernomen, maar toen was het kwaad al geschied: anderhalf jaar aan potentiële inkomsten verloren door hun incompetentie.
Na eindelijk een tarief te hebben ingesteld, bleek de kaartlezer defect te zijn. Dit hebben wij 3 weken geleden gemeld via een storingsmelding. Sindsdien is er radiostilte. Geen updates, geen actie. Ik heb inmiddels twee keer gebeld, maar daar krijg ik alleen vage beloftes en geen oplossingen. E-mails blijven volledig onbeantwoord.
Tot overmaat van ramp logde ik vandaag in ons systeem om de situatie te controleren. Wat blijkt? Er zijn nog steeds geen transacties geregistreerd. Mensen laden nog altijd gratis, ondanks het ingestelde tarief. Dit is ronduit onacceptabel en toont aan hoe nalatig Ecotap is.
De klantenservice is een drama. De telefoon wordt zelden opgenomen, en als je eindelijk iemand aan de lijn krijgt, word je van het kastje naar de muur gestuurd. Er is geen enkele follow-up en mails blijven onbeantwoord. Dit soort communicatie hoort niet thuis in een professioneel bedrijf.
Ecotap is het schoolvoorbeeld van hoe het níet moet. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je laadpaal, kijk dan vooral verder. Dit bedrijf lijkt totaal niet geïnteresseerd in het oplossen van problemen of het ondersteunen van hun klanten. Wij hebben genoeg van deze amateuristische aanpak en zullen dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.
Slechte service.
Bestaat er ook een vijf sterren review voor slechte service ?
Wij hebben dus sedert ca 6 maanden een ecotap lader.
Het ding heeft nooit echt goed gewerkt.
Valt telkens uit, we moeten keer op keer kijken of ie het nog doet.
Klapper op de vuurpijl was dat het wéér uitviel en onze wagen gedurende de hele nacht probeerde te re-connecten en dus de hele accu leeg trok.
Na reclamatie gingen ze de volgende dag komen kijken, aldus bericht.
Direct geantwoord dag de volgende dag niet gaat want niemand thuis. Telefonisch zijn ze uiteraard niét bereikbaar.
Krijgen we vandaag een werkbon dat ze zíjn langskomen maar dat niemand thuis was. Du-uh, dat hádden we gemeld. Verder stond op de bon dat de lader was getest en er niks fout was.
Eeeeecht !
Wij vinden dit toch niet uit !! Wij doen dit toch niet voor ons plezier vent.
We hebben de auto aan vijf verschillende stekkers gehangen, geen enkel probleem.
AAN WAT LIGT HET DAN ????
Koop alstublieft never ever een lader bij deze firma. Bespaar uzelf een hoop ellende
Zeer slechte service
Zeer slechte service.
Laadpalen worden niet gerepareerd.
1 paal is al meer dan een jaar defect.
telefoonverbinding word verbroken.
op mails word niet geregeerd
Zwaar teleurstellende ervaring met Ecotap
Mijn ervaring met Ecotap is teleurstellend. Ecotap verplicht klanten om foutief in rekening gebrachte kosten, zelfs na erkenning van hun eigen fout, eerst te betalen. Ondanks dat ik deze kosten onder protest heb voldaan, stuurden ze alsnog incassobureaus op mij af. Dit terwijl Ecotap zelf nog aanzienlijk grotere bedragen aan mij verschuldigd was.
Het ontbreekt volledig aan duidelijke communicatie of terugkoppeling. Pas na het dreigen met juridische stappen kon ik eindelijk een reactie ontvangen.
Ecotap moet dringend haar communicatie en klantgerichtheid verbeteren. Op dit moment raad ik anderen af om met dit bedrijf samen te werken.
Waardeloze communicatie
Waardeloze communicatie. Na 2 maanden bellen en ongeveer 15 verschillende "u wordt teruggebeld" wacht ik nog op dit telefoontje.
Het online log-in systeem werkt niet…
Het online log-in systeem werkt niet (een neverending loop van email verificatie), waardoor ik al maanden mijn eigen facturatie gegevens niet kan aanpassen, met een laadpaal buitenwerking als gevolg.
Verschikkelijke service / onbetrouwbare partij
Verschrikkelijke service en extreem onbetrouwbaar! In 2019 een laadpaal bij Ecotap aangekocht en al 2x flink kosten moeten maken (daar had ik makkelijk al een nieuwe (en betere) laadpaal van kunnen kopen. De laatste factuur bedraagt meer dan 330 EUR. In 2019 geleverd met een 2G modem. Deze moest uiteraard vervangen worden en daar rekenen ze de hoofdprijs voor (verdienmodel).
Het zou echt eens fijn zijn als ze eens…
Het zou echt eens fijn zijn als ze eens minimaal 1 keer de afspraken nakomen!
Ben nu al 2 maanden bezig om de storing van de thuis laadpaal opgelost te krijgen.
Ontzettend slechte interne communicatie en tevergeefs wachten op monteur. Echt verschrikkelijk 😤
Bijzonder prettig bedrijf.
Gedurende de afgelopen jaren een aantal keren contact gehad met Ecotap nav storingen.
Alle contacten waren positief. Men was geduldig, betrokken en behulpzaam. Ik zie mijzelf als bovengemiddeld kritisch maar Ecotap beveel ik zonder terughoudendheid aan. Dank voor de prettige relatie in de afgelopen jaren.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.