ECKTIV Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Van Vipiteno naar Arco en verder tot Venetië over een zeer goed gemarkeerd fietspad. Voor mij klopte alles aan deze fietsvakantie: goed georganiseerd, met een zeer vakkundige en fijne reisleidster di... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig paden door de wijngaarden en hazelaars. Mooie, oude dorpjes, lekkere wijnen, goed eten en fijne locaties waar we sliepen. Zelfs een paar keer een zwembad. We hebben ervan genoten.

Valutata 1 stelle su 5

De eerste dagen veel industrie, ik vond de route langs de Maas eentonig en vrij druk. Ook de Vehnbaan vond ik eentonig; weinig schattige dorpjes en mooie vergezichten, zoals mijn fietsreis bij Ecktiv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanwege een knieblessure kon ik niet de wandelingen lopen. Ik mocht meereizen met mijn koffer en heb rondom de geboekte hotels, een wandeling zelf uitgezet met minder kilometers. In de dorpjes zelf w... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. anche in
  3. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.

Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa

Scritti dall'azienda

Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

446 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Tot in de puntjes geregeld

Tot in de puntjes geregeld, duidelijke en veilige route hotels onderweg waren top en niet te vergeten zeer goede en vriendelijke begeleiders het is een prachtige ervaring was voor ons de eerste keer maar de volgende reis gaan we er weer voor in een woord het was top

Risposta di ECKTIV

Wat een mooie woorden, bedankt! Geweldig dat jullie eerste reis zo goed is bevallen. En wat een mooi compliment dat jullie alweer zin hebben in een volgende reis.

Prachtige tocht door de Dolomieten

Fantastische tocht door de Dolomieten. Mooie uitdaging met prachtige vergezichten en afwisseling tussen drukkere delen van de route en prachtig rustige delen vol in de natuur.
Wij reisden per trein erheen en dan ligt het start- en eindhotel een bus verder dan handig is. Als je per auto reist is het wel een fijne plek met veel parkeergelegenheid.

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor jullie mooie review! En bedankt voor jullie nuttige opmerking over de bereikbaarheid van het start- en eindhotel met het openbaar vervoer. Dat nemen we graag mee.

Prachtige route

Veel afwisseling, bos weiland stadje en mooie blauwe meren.
1 overnachtingsplaats was wat minder en sommige fietspaden wat moeilijk

5 settembre 2026

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor jullie mooie review! Jammer dat één overnachtingsplek wat minder was. We horen dat graag nog per mail van jullie welke overnachting dat was, dan kunnen we daar nog een keer kritisch naar kijken.

Valutata 4 stelle su 5

Goede routebeschrijving en goede fietsen

Goede routebeschrijving (kostte veel batterij, dus paar keer powerbankgebruikt), op laatste dag maar beperkte beschikbaarheid pontje, waar we niet op gerekend hadden.
Goede fietsen met ruime fietstassen.
Sommige hotels van iets mindere kwaliteit, Stavoren en Makkum (wat verouderd)
Misschien optie om uit 2 categorieën hotels cq overnachting te kunnen kiezen.

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor jullie uitgebreide review! Fijn dat de routebeschrijving, fietsen en ruime fietstassen goed zijn bevallen. Jullie suggestie om te kunnen kiezen uit verschillende hotelcategorieën is waardevolle feedback voor ons.

Valutata 5 stelle su 5

Met Ecktiv is goed persoonlijk contact mogelijk

Ecktiv biedt een overzichtelijk aanbod aan vakanties. Na de boeking is er persoonlijk contact over wat mogelijk en onmogelijk is en dat hebben we als prettig ervaren.

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat jullie ons reisaanbod overzichtelijk vinden en vooral het persoonlijke contact hebben gewaardeerd. We denken graag mee over wat wel en soms niet mogelijk is, zodat iedereen goed voorbereid op reis kan.

Van harte aanbevolen!

Het voelde in het begin even spannend om bij een (voor ons) relatief onbekende organisatie een reis te boeken maar onze verwachtingen zijn ver overtroffen.
Je wordt volledig ontzorgd op de reis. Het enige wat je moet doen is de uitstekende en mooie route volgen en genieten. De hotels onderweg waren afwisselend maar allemaal prima, er is overal goed nagedacht over het veilig stallen van de fietsen en er worden tips gegeven voor horeca onderweg en in de avond. Wij hebben het ook enorm getroffen met onze beide reisbegeleiders die er een onvergetelijke reis van hebben gemaakt.
Wij zijn met een schuin oog al weer aan het kijken naar onze volgende fietsreis met Ecktiv.

Risposta di ECKTIV

Wat een geweldig compliment, bedankt! Extra leuk om te lezen dat de eerste spanning al snel plaatsmaakte voor volop genieten. En dat jullie alweer met een schuin oog naar een volgende fietsreis kijken, horen we natuurlijk graag.

Valutata 3 stelle su 5

voorstelling van een wellness trip om…

voorstelling van een wellness trip om te belanden in een revalidatiecentrum is een ander verwachtingspatroon

Risposta di ECKTIV

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de sfeer en uitstraling van een verblijf niet aansluiten bij wat u verwachtte. Uw opmerking nemen we serieus en gebruiken we om te beoordelen of onze informatie duidelijk genoeg is.

Valutata 4 stelle su 5

Mooi wandelverlof, met stevige etappes.

Planning en route-info was correct en goed geregeld.Ook de transfers waren stipt en vlot. We genoten van een zeer mooie vakantie, met leuke trajecten in een prachtige natuur.
Toch enkele kleine opmerkingen: 1/ het onthaal door de medewerker van Helia in Kransjka was niet echt professioneel: de uitleg was nogal verward en de begeleidster kloeg vooral over haar eigen vermoeidheid . Bovendien bleek het hotel niet echt op de hoogte dat onze auto daar een week bleef staan. We kregen de dag nadien telefoon om hem te verplaatsen, aangezien er een meeting was op de parking. Dat lukte dus niet omdat wij al in de bergen zaten. De auto is dan getakeld en verplaats zonder ons medeweten, maar gelukkig zonder schade.
2/ het verblijf in Tibril was leuk en perfect geregeld door de eigenaar, maar de locatie was niet degene die aangegeven was in de roadbook. Het was effe zoeken, daar.
3/ Het laatste hotel in Cividale was niet echt gastvrij met een nors onthaal. Hier zou ik aanraden een ander hotel te zoeken.
Overall was het een prachtig verlof. Danke voor jullie organisatie.

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor jullie uitgebreide review. Heel fijn dat jullie zo hebben genoten van de wandelingen, prachtige natuur en de goed geregelde transfers. Tegelijk zijn de ervaringen bij de ontvangst, met de geparkeerde auto en bij enkele accommodaties natuurlijk niet zoals het hoort. We nemen deze punten serieus en bespreken ze met onze lokale partners. Dank voor jullie waardevolle feedback!

Prachtige tocht, goed geregeld

Alles verliep zoals in de duidelijke informatie vooraf was aangegeven. Helaas bleek het laatste hotel pas om drie uur open te gaan. Dus buiten wachten. En onhandig dat je bij terugkeer bij het starthotel waar heel fijn dat de bagage weer staat, niet even op kunt frissen of naar toilet kunt gaan. Maar voor het overige echt prachtig!

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat alles volgens de duidelijke informatie verliep en jullie zo van de tocht hebben genoten. Buiten moeten wachten bij het laatste hotel en bij terugkomst niet even gebruik kunnen maken van het toilet of je kunnen opfrissen, is natuurlijk minder prettig. Goede praktische punten die we meenemen in onze evaluatie. Dank daarvoor!

Valutata 4 stelle su 5

Over het algemeen was alles goed…

Over het algemeen was alles goed geregeld!! Enkel op dag 4 werd er een verkeerde gpx meegegeven. Die dag kwamen we aan bij de hut die onze gpx en in het document van de routes stonden werd aangegeven als overnachtingsplaats. Echter hadden we hier geen reservatie, bleek op het boekingsbevestiging papier effectief een andere hut staan, die lag nog anderhalf uur verder stappen. Desondanks zeer genoten van de reis !

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor jullie review! Heel fijn dat jullie ondanks dit voorval zo van de reis hebben genoten. Een verkeerde GPX in de route-informatie is natuurlijk vervelend. We gaan dit controleren en zorgen dat de informatie waar nodig wordt aangepast. Dank voor het melden!

Alles top geregeld!

Alles top geregeld!

Mooi hotel in het dal en vooral een schitterende tijd in de bergen!

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie hebben ervaren dat alles goed geregeld was en dat het hotel in het dal ook goed is bevallen. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om die schitterende tijd in de bergen, fijn dat jullie daar zo van hebben genoten. Dank voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgend bergavontuur!

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld. Iedere overnachting was tot in de puntjes voor elkaar en de informatievoorziening was zeer goed.

Risposta di ECKTIV

Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles van begin tot eind klopte en dat je tevreden bent over de overnachtingen en de informatie vooraf.

prachtige korte huttentocht Hoch Köning

We hebben een prachtige wandeling gemaakt, in een mooie omgeving en met leuke hutten en fijn hotel. Top geregeld door Ekriv. Aanrader voor iedereen die een niet te lange en te moeilijke huttentocht wil maken

Risposta di ECKTIV

Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je zo hebt genoten van de prachtige omgeving, de gezellige hutten en het hotel. Leuk dat je hem ook anderen aanraadt!

Fijne communicatie

Fijne communicatie
Goeie keus van reizen

Risposta di ECKTIV

Fijn om te horen dat je onze communicatie prettig vindt en enthousiast bent over onze keuze aan reizen. Daar doen we het voor.

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke fiets vakantie gehad.

Alles wat er in de reis beschrijving stond kwam goed overeen hoe wij het beleefd hebben, mooie fietsroutes, goede hotels , begeleiding goed , heerlijke vakantie gehad.

Risposta di ECKTIV

Altijd fijn als een reis op papier mooi klinkt, maar in de praktijk minstens zo goed uitpakt.

Zorgeloze fietstocht langs de Maas

Alle info op tijd en de bijbehorende app
GUIBO was perfect en up to date
Hotels waren op 1 van de 7 na perfect en zeker de *** waard.

Risposta di ECKTIV

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat de informatie op tijd binnen was en de GUIBO app onderweg zo goed werkte. Zo hoort een zorgeloze fietstocht te zijn. Dank voor jullie vertrouwen en graag tot een volgende (fiets)reis!

Valutata 5 stelle su 5

Onbezorgde prachtige fietstocht naar Parijs!

Zeer goede informatie vooraf, uitstekende route via 'auto-arme' wegen en paden, prima hotels en hartelijke begeleiding door Ilja en Chris maakte een onvergetelijke fietstocht!

Risposta di ECKTIV

Klinkt als een heerlijke fietsvakantie! We hopen je in de toekomst weer op de fiets te zien tijdens een van onze reizen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più