Van Vipiteno naar Arco en verder tot Venetië over een zeer goed gemarkeerd fietspad. Voor mij klopte alles aan deze fietsvakantie: goed georganiseerd, met een zeer vakkundige en fijne reisleidster di... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig paden door de wijngaarden en hazelaars. Mooie, oude dorpjes, lekkere wijnen, goed eten en fijne locaties waar we sliepen. Zelfs een paar keer een zwembad. We hebben ervan genoten.
De eerste dagen veel industrie, ik vond de route langs de Maas eentonig en vrij druk. Ook de Vehnbaan vond ik eentonig; weinig schattige dorpjes en mooie vergezichten, zoals mijn fietsreis bij Ecktiv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanwege een knieblessure kon ik niet de wandelingen lopen. Ik mocht meereizen met mijn koffer en heb rondom de geboekte hotels, een wandeling zelf uitgezet met minder kilometers. In de dorpjes zelf w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.
Scritti dall'azienda

Wateringweg, 131, 2031 EG, Haarlem, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Tot in de puntjes geregeld, duidelijke en veilige route hotels onderweg waren top en niet te vergeten zeer goede en vriendelijke begeleiders het is een prachtige ervaring was voor ons de eerste keer maar de volgende reis gaan we er weer voor in een woord het was top

Risposta di ECKTIV
Fantastische tocht door de Dolomieten. Mooie uitdaging met prachtige vergezichten en afwisseling tussen drukkere delen van de route en prachtig rustige delen vol in de natuur.
Wij reisden per trein erheen en dan ligt het start- en eindhotel een bus verder dan handig is. Als je per auto reist is het wel een fijne plek met veel parkeergelegenheid.

Risposta di ECKTIV
Veel afwisseling, bos weiland stadje en mooie blauwe meren.
1 overnachtingsplaats was wat minder en sommige fietspaden wat moeilijk

Risposta di ECKTIV
Goede routebeschrijving (kostte veel batterij, dus paar keer powerbankgebruikt), op laatste dag maar beperkte beschikbaarheid pontje, waar we niet op gerekend hadden.
Goede fietsen met ruime fietstassen.
Sommige hotels van iets mindere kwaliteit, Stavoren en Makkum (wat verouderd)
Misschien optie om uit 2 categorieën hotels cq overnachting te kunnen kiezen.

Risposta di ECKTIV
Ecktiv biedt een overzichtelijk aanbod aan vakanties. Na de boeking is er persoonlijk contact over wat mogelijk en onmogelijk is en dat hebben we als prettig ervaren.

Risposta di ECKTIV
Het voelde in het begin even spannend om bij een (voor ons) relatief onbekende organisatie een reis te boeken maar onze verwachtingen zijn ver overtroffen.
Je wordt volledig ontzorgd op de reis. Het enige wat je moet doen is de uitstekende en mooie route volgen en genieten. De hotels onderweg waren afwisselend maar allemaal prima, er is overal goed nagedacht over het veilig stallen van de fietsen en er worden tips gegeven voor horeca onderweg en in de avond. Wij hebben het ook enorm getroffen met onze beide reisbegeleiders die er een onvergetelijke reis van hebben gemaakt.
Wij zijn met een schuin oog al weer aan het kijken naar onze volgende fietsreis met Ecktiv.

Risposta di ECKTIV
voorstelling van een wellness trip om te belanden in een revalidatiecentrum is een ander verwachtingspatroon

Risposta di ECKTIV
Planning en route-info was correct en goed geregeld.Ook de transfers waren stipt en vlot. We genoten van een zeer mooie vakantie, met leuke trajecten in een prachtige natuur.
Toch enkele kleine opmerkingen: 1/ het onthaal door de medewerker van Helia in Kransjka was niet echt professioneel: de uitleg was nogal verward en de begeleidster kloeg vooral over haar eigen vermoeidheid . Bovendien bleek het hotel niet echt op de hoogte dat onze auto daar een week bleef staan. We kregen de dag nadien telefoon om hem te verplaatsen, aangezien er een meeting was op de parking. Dat lukte dus niet omdat wij al in de bergen zaten. De auto is dan getakeld en verplaats zonder ons medeweten, maar gelukkig zonder schade.
2/ het verblijf in Tibril was leuk en perfect geregeld door de eigenaar, maar de locatie was niet degene die aangegeven was in de roadbook. Het was effe zoeken, daar.
3/ Het laatste hotel in Cividale was niet echt gastvrij met een nors onthaal. Hier zou ik aanraden een ander hotel te zoeken.
Overall was het een prachtig verlof. Danke voor jullie organisatie.

Risposta di ECKTIV
Alles verliep zoals in de duidelijke informatie vooraf was aangegeven. Helaas bleek het laatste hotel pas om drie uur open te gaan. Dus buiten wachten. En onhandig dat je bij terugkeer bij het starthotel waar heel fijn dat de bagage weer staat, niet even op kunt frissen of naar toilet kunt gaan. Maar voor het overige echt prachtig!

Risposta di ECKTIV
Over het algemeen was alles goed geregeld!! Enkel op dag 4 werd er een verkeerde gpx meegegeven. Die dag kwamen we aan bij de hut die onze gpx en in het document van de routes stonden werd aangegeven als overnachtingsplaats. Echter hadden we hier geen reservatie, bleek op het boekingsbevestiging papier effectief een andere hut staan, die lag nog anderhalf uur verder stappen. Desondanks zeer genoten van de reis !

Alles top geregeld!
Mooi hotel in het dal en vooral een schitterende tijd in de bergen!

Risposta di ECKTIV
Alles was perfect geregeld. Iedere overnachting was tot in de puntjes voor elkaar en de informatievoorziening was zeer goed.

Risposta di ECKTIV
We hebben een prachtige wandeling gemaakt, in een mooie omgeving en met leuke hutten en fijn hotel. Top geregeld door Ekriv. Aanrader voor iedereen die een niet te lange en te moeilijke huttentocht wil maken

Risposta di ECKTIV
Alles wat er in de reis beschrijving stond kwam goed overeen hoe wij het beleefd hebben, mooie fietsroutes, goede hotels , begeleiding goed , heerlijke vakantie gehad.

Risposta di ECKTIV
Alle info op tijd en de bijbehorende app
GUIBO was perfect en up to date
Hotels waren op 1 van de 7 na perfect en zeker de *** waard.

Risposta di ECKTIV
Zeer goede informatie vooraf, uitstekende route via 'auto-arme' wegen en paden, prima hotels en hartelijke begeleiding door Ilja en Chris maakte een onvergetelijke fietstocht!