L'azienda ha risposto
Geweldig paden door de wijngaarden en hazelaars. Mooie, oude dorpjes, lekkere wijnen, goed eten en fijne locaties waar we sliepen. Zelfs een paar keer een zwembad. We hebben ervan genoten.
De eerste dagen veel industrie, ik vond de route langs de Maas eentonig en vrij druk. Ook de Vehnbaan vond ik eentonig; weinig schattige dorpjes en mooie vergezichten, zoals mijn fietsreis bij Ecktiv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanwege een knieblessure kon ik niet de wandelingen lopen. Ik mocht meereizen met mijn koffer en heb rondom de geboekte hotels, een wandeling zelf uitgezet met minder kilometers. In de dorpjes zelf w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.
Scritti dall'azienda

Wateringweg, 131, 2031 EG, Haarlem, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Van Vipiteno naar Arco en verder tot Venetië over een zeer goed gemarkeerd fietspad. Voor mij klopte alles aan deze fietsvakantie: goed georganiseerd, met een zeer vakkundige en fijne reisleidster die ons elke dag van nuttige info voorzag, goede middenklasse hotels. Natuur en cultuur in de steden.
Voor lief genomen het eerste drukke dal waar letterlijk iedereen doorheen moet van noord naar zuid.en daarna de weidsheid van Adige.

Risposta di ECKTIV
Goed geregeld, op juiste wijze tijdige en complete informatie. Prachtige tocht met nette en mooie hutten. Wandeltochten goed uitgezet en zichtbaar middels track app. Goed begaanbare wandelpaden en conform de 2 schoenen, heel goed te belopen!

Risposta di ECKTIV
Al met al een fijne fietsvakantie gehad. Mooi fietsweer en Prima hotels.
De voorbereiding vonden we slecht. Dat begon met een GPX-bestand van de fiets Rondtocht Münster. Als eerste kregen we de volledige meerdaagse route in een GPX bestand en niet de routes per dag. Verder ging de totale route aanvankelijk verkeerd om en de route liep niet van hotel naar hotel. Dus moesten we per dag zelf maar de route naar het hotel uitvogelen. Ruim van tevoren gevraagd of we de routes in GPX per dag konden krijgen en dan ook van hotel naar hotel. Dat werd beloofd. Meerdere keren gebeld maar het lukte ECKTIV maar niet. Echt een gemiste kans. Dus dan maar zelf in Komoot aan de slag. Dat lukte.
Verder was de route uitleg in het Duits. Als Nederlandse reisorganisatie maak je die toch even in het Nederlands.
Tot slot viel het ons tegen dat er langs de route maar weinig kastelen waren te zien of te bezoeken. Voor de meeste kastelen/landhuizen moesten we omfietsen. Waarom niet elke dag een paar kastelen in de route opnemen?
Ondanks deze litanie (doe er wat mee) hebben we een fijne vakantie gehad met voortreffelijke hotels.
Vriendelijke groeten,
Gerard, ook namens Willy, Tineke en Mario.

Risposta di ECKTIV
Alles was perfect geregeld, bagage werd getransporteerd en de hotels of B&B’s waren prima

Risposta di ECKTIV
De communicatie was duidelijk. Goed georganiseerd. De routes waren mooi. Bijna alle accomodaties waren ook goed.

Risposta di ECKTIV
Het was een heel leuke en fijne vakantie. Allereerst deed het weer goed mee. Gemakkelijke app, alles was duidelijk. Hotels waren goed. Afstanden ook prima. Vraag wel om een telefoonhouder voor de fiets als je die gaat huren.

Risposta di ECKTIV
Alles was super goed geregeld! We hebben het erg leuk gehad, mooie hotels, mooie wandelingen, goed ontbijt en lunchpakketten. Zelfs de trein terug met 2 x overstappen ging goed! De auto konden we goed parkeren bij station Halle west

Risposta di ECKTIV
Met heel weinig effort van onze kant was alles perfect georganiseerd! Van tevoren werd er duidelijk gecommuniceerd, en bij aankomst in ons starthotel lag er een pakket klaar met alles wat we nodig hadden.
De routes werden digitaal gedeeld maar we kregen ook een fysieke wandelkaart mee. Een wijziging op de route werd aan ons gecommuniceerd en een vervangende passende route daarbij meegegeven.
De enige opmerking is dat de standaard paklijst en voorbereidingen wel laat gedeeld werden (2 weken voor vertrek). Deze kan bij het boeken lijkt mij meteen toegestuurd worden.
We hebben een geweldige vakantie gehad en zijn volledig ontzorgd!

Risposta di ECKTIV
Wij waren laat met boeken, maar alles was prima verzorgd en is goed verlopen. De etappes waren prachtig en goed te doen voor ons; genoten!
We hebben wel even moeten zoeken naar een goede parkeerplek bij het startende hotel, dit zou beter kunnen.

Geen digitale kaart
Geen bindende routes
Geen tocht maar wandeling vanuit hotel
Geen hutten open onderweg
Precies “freietag” als wij er langs komen

Risposta di ECKTIV
Voor de 3e keer met Ecktiv op reis gegaan, weer was alles perfect geregeld en fijn meegedacht met alles.
Enig puntje van belang vonden we de duur van de hikes, we liepen elke dag een stuk langer dan de aangegeven tijd, terwijl we niet de allerlangzaamste lopers zijn.
Verder zeer tevreden .

Risposta di ECKTIV
Alles was goed geregeld, locaties van hotels waren prima en schoon. Reisbescheiden waren verder ook in orde en we hebben ze tijdig ontvangen.
Ik kan deze trip aan iedereen aanraden, prachtige route, mooie omgeving!

Risposta di ECKTIV
Last minute toch een prachtige huttentocht weten te regelen in de Dolimiten. Zo fijn dat er meegedacht wordt en geen moeite te veel is!

Risposta di ECKTIV
Was een zeer goed georganiseerde reis, hebben ervan genoten. De routes waren prachtig en de overnachtingen waren uitstekend.
Heel positief waren de pitstops onderweg.

Risposta di ECKTIV
De boeking etc is prima verlopen. Documenten tijdig ontvangen. Wat ik wel miste is meer inzicht en overzicht van bezienswaardigheden tijdens deze reis. Het was wel een beetje in de routebeschrijving opgenomen, maar ik zou dit wel uitgebreider terug willen zien op een kaart oid. Verder helemaal geen extras of uitleg. Ik weet dat ik een x bij een andere aanbieder heb geboekt en daar kregen we keurige fietstassen verstrekt bij het verzamelpunt.

Risposta di ECKTIV
Wij hebben een mooie week rond het Gardameer gehad, vonden dat alles inclusief hotels goed geregeld was! Routes waren duidelijk en goed op de app te volgen.
Één punt van kritiek: bij de ferries bleek soms, dat de vouchers moeilijk waren in te leveren, aangezien er te weinig fietsen mee konden. Sommigen moesten een taxibus gebruiken om op de plaats van bestemming te komen, dat kostte €100 per

Risposta di ECKTIV
Tot in de puntjes geregeld, duidelijke en veilige route hotels onderweg waren top en niet te vergeten zeer goede en vriendelijke begeleiders het is een prachtige ervaring was voor ons de eerste keer maar de volgende reis gaan we er weer voor in een woord het was top