Totally powered by écart ski tours Recensioni 511

TrustScore 4 su 5

4,2

Sindssssygt fed skirejse i La Plagne hvor især guidesne var med til at opløfte oplevelsen; stor kadeau til Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. Turen koster en god sjat og værelserne og... Leggi di più

Værste oplevelse nogensinde. Kommer aldrig til at tage med Totally igen! Skimmelsvamp på væggene, blod på gardinerne og beskidt service. Når man så går op for at snakke med guiderne, for man nok den... Leggi di più

1. Settimane bianche

Skræddersyede grupperejser til de Franske Alper

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Fantastisk skitur med Totally :)

Vi var nogle veninder, der var på tur med Totally i påskeferien. Det har uden tvivl været en helt igennem fantastisk uge. Vi havde Frida som guide, og det var helt perfekt. Selv i pressede situationer tog hun ansvar og var en stor tryghed. Klar anbefaling!

4 aprile 2026

Fedeste påske med Totally!

Vi var på tur med totally i påskeferien. Igen i år var det verdens bedste uge! En uge fuld af ski, øl, musik og gode vibes. Totally havde planlagt en masse fede events. Vi var til næsten dem alle sammen, og det var fkn hyggeligt. Vi havde Frida som vores totally guide, og hun var helt genial. Så sød til at passe på os i alle situationer, og samtidig mega god til at skabe stemning! Sebastian Constance var heller ikke helt dum til at skabe stemning;) Klar anbefaling!

29 marzo 2026

Bedste skitur til Val Thorens

Bedste skitur til Val Thorens. Powder days, gode lejligheder, og fede events, som man SKAL deltage i, hvis man tager afsted med totally. Guiderne var helt tops. De var gode til at få os med til de forskellige ting og holde styr på tingene. Busturen derned foregik sammen med guiden Simone, som var helt fantastisk at have med. Ikke nok med hun holdt styr på bussen derned havde hun stadig tid til at tale med os, meget imødekommende og rart menneske. Hjalp os med ting, hvis vi nu var forvirret eller hvis vi havde spørgsmål.
Val Thorens var den perfekte vinterferie. Kommer helt sikkert tilbage næste år.

7 febbraio 2026

Vores skitur til Val Thorens var en fantastisk tur

Fedeste skitur til Val Thorens med Totally. Pisterne var som forventet gode og varierede, lejlighederne var bedre end forventet (der var ikke noget af den skimmelsvamp, vi var blevet lovet). Guiderne gjorde generelt et godt stykke arbejde med at få stemningen op. Vi var afsted med Simone, som havde styr på tingene. Hun var imødekommende, snaksalig og nem at komme godt ind på. 10/10 tur – kommer tilbage igen næste år.

HOLD JER VÆK

Værste. Skitur. Nogensinde.

- Vi boede 12 personer fra 3 forskellige grupper i samme lejlighed, og vi fik udleveret én nøgle. Det kunne der ikke gøres noget ved.

- Lejligheden var møgbeskidt ved ankomst. Skimmel, skidt og møgbeskidt service var blot nogle af tingene, vi blev mødt af. Den udleverede inventarliste indeholdt langt flere ting, end der rent faktisk var i lejligheden. Vi skulle desuden betale 150€ pr. person i depositum. Det er 13.500 kroner i alt...

- Vi blev rådet til at købe Totallys eventarmbånd for 40€ pr. person. Dette SKULLE betales kontant, fordi "Mobilepayboksen var fyldt"... For de 40€ fik vi ingen værdi, udover adgang til en BBQ bestående af et flute med mayonaise og ketchup samt 2 små, ækle pølser. Dette måltid gav rigtig mange madforgiftning, som ikke kom på ski de sidste 2 dage. BBQ-entréen indeholdt også "drikkevarer", der bestod af en 0,25CL øl, hvor vi skulle betale for pant.

- Guiderne havde travlt med at drikke sig fulde og var ikke deres opgaver voksne. Da en fra vores gruppe ødelagde ledbåndet i sin skulder, var der ingen hjælp at hente fra den såkaldte "servicetelefon". Vi fik blot at vide, at vi skulle få fat i en snescooter. That's it.

- Fra udtjekning af lejligheden til afrejse gik der knap 3 timer, hvor vi blot stod og ventede i -5 grader. Der var ikke noget sted, vi kunne være indtil afrejse. Grunden til ventetiden var, at guiderne skulle rundt og tjekke op på lejlighederne, som skulle være helt rene, til trods for, at vi modtog dem i meget ulækker tilstand.

Jeg kommer med sikkerhed aldrig til at bruge Totally igen.

23 gennaio 2026

Fed rejse med totally

Fed rejse med totally. Vores guide var Christine og hun gjorde turen meget federe og sat gang i festen.
Værelserne var… lad os sige “charmerende”. Men hvem går op i det, når man alligevel kun er der for at sove 3 timer, fordi man enten står på ski eller står på bordene?
10/10 kaos. Tag afsted – og håb du får Christine som guide

6 febbraio 2026

Jeg har haft den fedeste skiferie i…

Jeg har haft den fedeste skiferie i Alpe d’Huez med Totally! Hele turen var virkelig godt planlagt, og man følte sig tryg og taget hånd om fra start til slut.

Vi brugte nødtelefonen en del undervejs, og den var seriøst en kæmpe hjælp. Hver gang vi skrev, fik vi hurtig assistance, og det gjorde bare hele oplevelsen meget mere afslappet – især når man står i en situation, hvor man lige har brug for hjælp her og nu.

Og så skal der lyde en helt særlig ros til vores guide Chris

Værste oplevelse nogensinde

Værste oplevelse nogensinde. Kommer aldrig til at tage med Totally igen!
Skimmelsvamp på væggene, blod på gardinerne og beskidt service. Når man så går op for at snakke med guiderne, for man nok den dårligste service nogensinde! Vi var blevet informeret om et bedre hotel, da vi så skriver ind til jeres kontor har i bare ikke svaret på vores mail. Vi ventede samlet set 9 timer på at komme af bussen og med bussen. Anbefaler det ikke til nogen!!!!

15 febbraio 2026

Det har været mega fedt at rejse med…

Det har været mega fedt at rejse med Totally. Guiderne har gjort det til en fed tur og de har altid motiverede os til at tage i byen. Det kan 100% anbefales. Chrissy p er en goat, hvis i får lov til at rejse med hende så skal i være taknemmelige.

Superfed tur

Det var været hyggeligt all around; ingen problemer, ikke for meget babysitting, gode guides, og dejlig stemning mellem elever og guides.
Det har været super fedt, og Totally gjorde deres arbejde godt.

Hold da op

Hold da op. Jeg har virkelig haft en god oplevelse med totally écart. Hver gang vi har haft spørgsmål, har de været til rådighed. Alle guider var super søde og de hjælp altid med at hype festen op. En særlig god oplevelse var på turen hjem hvor guiderne Luna og Thilde S gav en smuk operasang version af min kat den danser tango over højtaleren. Vi savner dog også thea fra turen der hen.

14 febbraio 2026

Totally er det fedeste rejse bureau at…

Totally er det fedeste rejse bureau at rejse med!! I sær hvis man oplever problemer, så de altid søde til at svare på besked efter 100 år at de “desværre ikke kan hjælpe” :). Det så rart at opleve at hjælpen er lige om hjørnet. Vi fik også stålet ski, hvor guiderne ikke hjalp og vi måtte have hjælp fra et andet bureau<3 det var så fedt!! Og når ja for ikke at glemme at vi blev smidt ud af folie hvor de ikke vil hjælpe os ind igen. Så måtte vi igen få hjælp fra andre guider. Der er en god guide, han går under navnet Silke. God mand. Alt i alt sygt fed tur frem og tilbage, og Tilde S og Luna er gode til at prøve at skaffe bedre anmeldelser.
Tak for en skøn tur

Val Thorens skitur

Fed druktur i val Thorens. Bylivet er fantastisk. Dog var vores bus tre timer forsinket men guiderne Luna og Thilde S sørgede for en dejlig tur hjem😁. Kommer helt klart tilbage til val Thorens næste år

Super søde guider!

Det har været en fed tur fuld af sjove arrangementer! Vores guider Luna og Tilde S var særlig søde og imødekommende! ⛷️ Selv om sneen ikke var fantastisk - sørgede vores guider for hygge og god stemning!