Ebikekopen.com Recensioni 95

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Top service. Goede klantenservice. Sneller levering. Fiets is ook top. Zeker een aanrader als je een fatbike zoekt.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Meteen al hele goeie communicatie vanaf hun kant snelle levering vriendelijke jongen man aan de deur met goede uitleg over de fiets hoe alles werkt top bedrijf top fiets

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede service en vriendelijk bedrijf. Goed contact en altijd een reactie, met duidelijke uitleg. Fatbike was defect, zij namen de reparatie op zich. Hebben de fatbike opgehaald en binnen een p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Grossista di biciclette
  4. Negozio di accessori per biciclette
  5. Ciclismo su strada

Scritti dall'azienda

Ebikekopen.com is een online webshop gespecialiseerd in fatbikes en e-bikes voor klanten in Nederland en België. Wij bieden een ruim assortiment elektrische fietsen van populaire merken zoals OUXI, QmWheel, Ape Ryder en 7GO. Of u nu op zoek bent naar een stoere fatbike voor dagelijks gebruik, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een model met extra comfort en krachtige ondersteuning, bij ons vindt u altijd een passende fiets. Dankzij ons brede aanbod en scherpe prijzen behoren wij tot de voordeligste online aanbieders van fatbikes en e-bikes. Wij vinden het belangrijk dat goede kwaliteit betaalbaar blijft. Daarom werken wij met modellen die populair zijn vanwege hun uitstraling, rijcomfort en praktische functies, zonder dat u daarvoor te veel betaalt. Op dit moment zijn vooral onze bestsellers, de QmWheel V20 Pro en de Ape Ryder A10, erg populair. Deze modellen gaan hard door de combinatie van een stoer design, comfortabele rijervaring en scherpe prijs. Veel klanten kiezen voor deze modellen omdat ze compleet zijn uitgerust en geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Inmiddels hebben wij al meer dan 3500 klanten mogen helpen met een nieuwe fatbike of e-bike. Onze klanten waarderen ons om de snelle levering, duidelijke communicatie en persoonlijke service. Met een beoordeling van 4,8 sterren op Google en Trustpilot laten wij zien dat betrouwbaarheid, klanttevredenheid en goede service bij ons centraal staan. Bij Ebikekopen.com kunt u rekenen op scherpe deals, een ruim aanbod, snelle levering en ondersteuning voor en na aankoop. Wij leveren in Nederland en België en doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, van het kiezen van de juiste fiets tot de levering aan huis.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb 1.5 jaar geleden een fatbike…

Ik heb 1.5 jaar geleden een fatbike gekocht. Hij werkt nog als eerst. Ik ben super blij top kwaliteit!

22 aprile 2026

Risposta di Ebikekopen.com

Fijn dat je de kwaliteit zo positief ervaart!

Mocht er ooit iets zijn of heb je nog vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd even een bericht sturen. We helpen je graag!

Ebikekopen.com

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede communicatie en heel erg…

Zeer goede communicatie en heel erg snel geholpen bij het zoeken van de ideale fiets voor me. Daarna werden al mijn vragen heel erg duidelijk en snel beantwoord, super betrouwbaar!

14 aprile 2026

Risposta di Ebikekopen.com

Bedankt voor je review, Issi! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij het vinden van de juiste fiets en dat alle vragen snel en duidelijk beantwoord werden. We vinden goede communicatie belangrijk, dus mooi dat je dat zo hebt ervaren.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan kun je ons altijd even een bericht sturen. We helpen je graag!

Abel – ebikekopen.com

Top service

Ik ben heel goed geholpen bij het kiezen van de juiste fiets. Via de app konden we even heen en weer sparren en zo kwam ik snel tot een goede keuze. De fiets werd daarna vlot geleverd en mijn zoontje is er superblij mee. Fijne, duidelijke communicatie en echt topservice.

16 aprile 2026

Risposta di Ebikekopen.com

Bedankt voor je mooie review, Ibrahim! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste fiets en dat het contact via de app prettig verliep. Mooi dat je zoontje er ook zo blij mee is! We waarderen je vriendelijke woorden over onze service en communicatie enorm.

Mocht er nog iets zijn, dan kun je ons natuurlijk altijd even een bericht sturen. We helpen je graag verder.

Abel – ebikekopen.com

Aanrader!

Top service en snelle levering. Fiets precies zoals verwacht, zeker een aanrader!

20 aprile 2026

Love it

The bike is large and smooth to ride I absolutely love my e bike, the service is great I would recommend any to try 3 installment plan

27 marzo 2026

Risposta di Ebikekopen.com

Thanks so much for your review, Emily! We’re really glad to hear that you love your e-bike and that the ride feels smooth and comfortable. Great to know the service met your expectations as well. Enjoy the bike, and thanks for recommending the 3-installment option!

Abel – ebikekopen.nl

Valutata 1 stelle su 5

Geweldige fatbike, tot er onderhoud moet gedaan worden

Geweldige fatbike. Levering na 2 dagen. Heel vriendelijke bezorger. Rijklaar. Klantenservice reageert heel snel, tot je problemen hebt aan je fatbike, dan hebben ze ineens 2 maand een technische storing. Mss goed als je in Nederland woont. Maar voor België een dikke sisser. Ze komen geen onderhoud doen, moet ineens bij een lokale handelaar, vind die naar eens voor een fatbike. Elke vijs kwam na enkele weken los, alles verroest, ookal staat hij altijd binnen. Ben al van februari bezig voor onderhoud en stukken. Geen reactie. Bol heeft hun inmiddels verwijderd. Ik zou het niet meer doen. Tevens heb ik genoeg video's gestuurd waar geen reactie op kwam... Er is pas terug reactie gekomen toen bol.com de retour heeft aangevraagd.

14 gennaio 2026

Beste Sally,

Fijn om te horen dat de ervaring met de klantenservice en ons personeel oorspronkelijk uitstekend is ervaren. Echter vervelend om te horen dat u dit nu anders ervaart.

Wij willen graag benadrukken dat wij u absoluut willen helpen. We hebben u daarom ook meerdere keren via WhatsApp uitgebreid bericht met de vraag om duidelijk aan te geven wat er precies mis is met de fiets. Daarbij hebben wij ook gevraagd om een video waarop het probleem goed zichtbaar is.

In de eerder doorgestuurde video was het voor ons helaas niet duidelijk vast te stellen dat het om een garantiegeval ging. Daarom hebben wij u gevraagd om nog even kort toe te lichten wat het exacte probleem was, zodat wij dit correct konden doorzetten naar de leverancier en u op de juiste manier verder konden helpen.

Wij helpen u nog steeds graag verder. Daarvoor hebben wij echter wel nog een reactie van u nodig op ons laatste bericht in de chat. Zodra duidelijk is wat het probleem precies is, kunnen wij dit verder oppakken en indien nodig ook bekijken of er een monteur moet worden ingezet.

Wij vinden het uiteraard erg jammer dat u dit zo heeft ervaren en hopen dit alsnog snel en netjes met u op te lossen.

Wij horen graag van u!

Abel
Team Ebikekopen

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede service en vriendelijk…

Hele goede service en vriendelijk bedrijf.
Goed contact en altijd een reactie, met duidelijke uitleg.
Fatbike was defect, zij namen de reparatie op zich. Hebben de fatbike opgehaald en binnen een paar dagen werd deze weer als nieuw netjes thuis afgeleverd.

8 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super wat een top service!

Super wat een top service!! tijdje terug een fatBike aangeschaft bij dit bedrijf.

Alleen de lichtschakelaar van de fatbike was kapot. Ze hebben het aan huis gerepareerd!!Echt geweldig er kwam een zeer kundige monteur. Heel erg bedankt zo kan mijn zoon weer veilig de weg op.

Top bedrijf zou ik weer iets moeten aanschaffen zou ik het zeker weer bij dit bedrijf doen.

8 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super quick response and nice staff

2days after I ordered a bike, they brought it directly to my house front door, and it was completely ready for ride. Also, they covered some important parts with fluffy things not to make it damaged. When I asked them to bring a battery charger which was supposed to packed with bike, they brought it in that day!!!! Super nice.

22 dicembre 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più