Banner for Easy Life dienstencheques

Easy Life dienstencheques Recensioni

2026
TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Bij Easy Life wordt het beden van de gevraagde hulp aangeboden. Indien iets fout loopt, luistert men met begrip en kan je je wens eerlijk bespreken. Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd bereidwillig tot overleg bij problemen. Proberen steeds een Oplossing te zoeken. Geeft een fijn gevoel. Zijn ook heel correct naar hun personeel👌

Valutata 5 stelle su 5

Wij boffen. Onze hulp is super efficiënt en het huis ziet er achteraf altijd proper uit. We vinden haar heel aardig en wij zijn absoluut tevreden. Easy life heeft een goed handje om aardige, betrouwb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie ben ik heel tevreden over de kundigheid van de mij toegewezen huishoudhulp, alles altijd 100% gedaan, en eveneens heel omzichtig om geen schade toe te brengen aan mijn waardevo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Scritti dall'azienda

Onze ervaren huishoudhulp neemt de schoonmaak van uw huis op zich. Dweilen, stofzuigen, stof afnemen, ramen lappen, … wij zorgen ervoor dat u terug in een kraaknette woning thuiskomt. Wenst u graag dat uw was gestreken is? Leg uw was klaar, en onze huishoudhulp zorgt ervoor dat uw was netjes gestreken en opgevouwen is als u thuiskomt.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2026)

1890 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden over de diensten die ze…

Zeer tevreden over de diensten die ze doen.
Altijd heel proper gewerkt
Een aanrader

Beste,

Bedankt voor uw mooie feedback! 😊

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de dienstverlening en de kwaliteit van het werk. Bedankt voor uw aanbeveling!

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een zeer goede hulp

Ik heb een zeer goede hulp, kende haar via mijn zoon, waar ze al langer helpt.
Chance voir mij, het is soms heel moeilijk om een goede hulp te vinden.

Beste,

Bedankt voor uw fijne feedback! 😊

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp. Een goede en betrouwbare hulp vinden is inderdaad belangrijk, en we zijn blij dat de samenwerking zo goed verloopt.

Valutata 2 stelle su 5

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Indien u bepaalde aandachtspunten rond de opleiding of werkwijze van uw huishoudhulp wilt bespreken, mag u steeds contact opnemen met uw kantoor. Zij bekijken dit graag samen met u en zorgen waar nodig voor de verdere opvolging.

Valutata 5 stelle su 5

Tot nu toe een goede ervaring hoop dat…

Tot nu toe een goede ervaring hoop dat het in de toekomst zo blijft grtj

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling 😊
We zijn blij dat u tevreden bent met Easy Life.

Je kan erop rekenen

Mijn poetshulp is steeds op tijd. Start onmiddellijk. Ze poetst efficiënt en geeft gevolg a positieve feedback als ik liever iets anders gedaan zie.

6 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp.

Valutata 5 stelle su 5

Altijd correct geïnformeerd over verlof…

Altijd correct geïnformeerd over verlof van de poetsvrouw

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie. We vinden het belangrijk om u steeds correct op de hoogte te houden.

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden van zowel mijn poetshulp…

Super tevreden van zowel mijn poetshulp als het kantoor in Borsbeek! Zij staan altijd in om te helpen en te luisteren naar mijn noden. Topteam ❤️

Beste,

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel uw huishoudhulp als de ondersteuning vanuit ons kantoor. Daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Normaal doe ik zoiets niet

Normaal doe ik zoiets niet.
Omdat mijn naam dan op het INTERNET kom en daar hou ik niet van.

Beste,

Bedankt voor uw fijne score en moeite om toch een review achter te laten.

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie
Flexibiliteit
Eenvoudig om vakantie door te geven

Beste,

Bedankt voor uw tijd om deze fijne review te schrijven. Dat waarderen we enorm.

Easy Life

Zeer tevreden

Beste,

Bedankt voor uw fijne review.

Valutata 1 stelle su 5

Aanmaning - taal

op 29/6 ontving ik een aanmaning via mail tot betaling van een achterstallige rekening.
Indien niet werd overgegaan tot onmiddellijke betaling zou er een incassobureau worden ingeschakeld. De afspraak werd al eens gemaakt om het per briefwisseling te laten weten maar dat was dus niet het geval. Alle geluk dat mijn zoon de mail op tijd opmerkte. Voor zulke gevallen wil ik nog eens aandringen om het zeker per briefwisseling te regelen en bij dringende gevallen telefonisch contact op te nemen zodat er niet onbewust zulke zaken mekaar kruisen.
2de punt is het in de meeste gevallen zo goed als niet mogelijk te communiceren met de poetsvrouwen, ze spreken geen Nederlands. Dit maakt dat de uren dat ze poetsen niet efficiënt kunnen ingevuld worden.
Ik stel voor dat het bureau contact opneemt met mij als klant en de takenlijst kan doorgeven zodat de poesthulp weet wat er moet gedaan worden of zorg ervoor dat ze toch een goede basis Nederlands machtig zijn.

29 giugno 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Ondertussen hebben we hierover contact gehad en de nodige stappen ondernomen. We hebben intussen ook een Nederlandstalige huishoudhulp voor u ingepland om de communicatie te verbeteren.

Aangezien deze punten inmiddels werden opgenomen en aangepakt, zouden we het appreciëren mocht u overwegen uw review aan te passen.

Duidelijke en correcte informatie

Duidelijke en correcte informatie. Super poetshulp !!

26 giugno 2026

Correcte afhandeling.Maar…

Correcte afhandeling.Maar bevestigìngsmail niet ontvangen

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊
Fijn te horen dat alles correct werd afgehandeld. We bekijken waar het mis liep met de bevestigingsmail.

Zeer tevreden over Nadia

Zeer tevreden over Nadia, jammer dat ze stopt. Hoop dat mijn ervaringen met Cindy even positief zullen worden.

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Nadia. We wensen haar veel succes en hopen samen met u dat ook de samenwerking met Cindy even positief zal verlopen.

Valutata 4 stelle su 5

Zeer te vreden buiten een paar kleine…

Zeer te vreden buiten een paar kleine puntjes maar dat zullen we zelf bespreken met de hulp

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. We waarderen het dat u de kleine aandachtspunten rechtstreeks met uw huishoudhulp bespreekt. Open communicatie helpt om onze dienstverlening nog beter te maken.

Valutata 3 stelle su 5

we trekken nog ons plan als de…

we trekken nog ons plan als de werkvrouw niet komt

7 luglio 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer uw huishoudhulp afwezig is. We doen steeds ons best om, waar mogelijk, een passende vervanging te voorzien.

Tevreden met poetshulp

Duidelijk met de communicatie

Zeer tevreden over het poetswerk

Zeer tevreden over het poetswerk
Goeie communicatie met Easy Life Londerzeel
Goeie dienstverlening vb.
Als poetshulp niet kan komen of wij zijn afwezig, dan zoeken we samen naar een ander moment voor de hulp .

Zeer tevreden

Zeer tevreden,maar door familiale omstandigheden genoodzaakt de dienst stop te zetten,zowel het bureau als Christel altijd bereid om aanpassingen te doen en zeer behulpzaam.
Mvg,Carine

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling 😊
We zijn blij dat u tevreden bent met Easy Life.

Het Easy Life-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più