Banner for Easy Life dienstencheques

Easy Life dienstencheques Recensioni

2026
TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Bij Easy Life wordt het beden van de gevraagde hulp aangeboden. Indien iets fout loopt, luistert men met begrip en kan je je wens eerlijk bespreken. Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd bereidwillig tot overleg bij problemen. Proberen steeds een Oplossing te zoeken. Geeft een fijn gevoel. Zijn ook heel correct naar hun personeel👌

Valutata 5 stelle su 5

Wij boffen. Onze hulp is super efficiënt en het huis ziet er achteraf altijd proper uit. We vinden haar heel aardig en wij zijn absoluut tevreden. Easy life heeft een goed handje om aardige, betrouwb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie ben ik heel tevreden over de kundigheid van de mij toegewezen huishoudhulp, alles altijd 100% gedaan, en eveneens heel omzichtig om geen schade toe te brengen aan mijn waardevo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Scritti dall'azienda

Onze ervaren huishoudhulp neemt de schoonmaak van uw huis op zich. Dweilen, stofzuigen, stof afnemen, ramen lappen, … wij zorgen ervoor dat u terug in een kraaknette woning thuiskomt. Wenst u graag dat uw was gestreken is? Leg uw was klaar, en onze huishoudhulp zorgt ervoor dat uw was netjes gestreken en opgevouwen is als u thuiskomt.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

Klantenservice, goed personeel

11 giugno 2026

Bedankt voor uw mooie feedback 😊

Valutata 1 stelle su 5

Ik zit al meer dan een jaar zonder…

Ik zit al meer dan een jaar zonder poetsvrouw! Er wordt zelfs niet meer verwittigd dat ze afwezig is. Dat moet ik maar ruiken. Er werd vervanging , zelfs een nieuwe poetsvrouw beloofd, maar daar is nooit iets van in huis gekomen. Heel veel beloftes en blabla, maar geen daden.

11 luglio 2025

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We begrijpen dat het niet evident is wanneer u langere tijd zonder vaste huishoudhulp zit. We blijven ons best doen om een geschikte huishoudhulp te vinden die goed aansluit bij uw verwachtingen en situatie.

Valutata 3 stelle su 5

De meeste poesthuloen blijven niet lang…

De meeste poesthuloen blijven niet lang wat maakt dat je ze telkens opnieuw moet wegwijs maken in je huis, gewoontes en producten. Als er iemand ziek is of uitvalt is er wel snel vervanging

11 luglio 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle opvolging en vervanging wanneer nodig. We nemen uw opmerking over de continuïteit van huishoudhulpen zeker mee.

Uitstekende samenwerking

Heldere communicatie, flexibel, vriendelijk, snelle feedback, klantvriendelijk en vraagt aandacht voor goede werkomstandigheden voor hun personeel.

1 luglio 2026

Vriendelijk en beleefd

Vriendelijk en beleefd
Staan steeds klaar om te helpen

11 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Uitstekende service

Wij zijn ontzettend tevreden over easy life Westmalle! De service is snel en professioneel, de opvolging is uitstekend en alles verloopt heel vlot.
Onze contactpersonen zijn altijd supervriendelijk, behulpzaam en makkelijk bereikbaar. Ook onze poetshulp is een echte topper: stipt, betrouwbaar en ze levert elke keer weer perfect werk.
Een groot pluspunt is dat er bij vakantie of ziekte meteen een vervanging wordt voorzien. Dat geeft veel gemoedsrust.
Kortom: een zeer betrouwbare en klantgerichte organisatie. Een absolute aanrader!

1 giugno 2026

Beste,

Hartelijk bedankt voor uw prachtige review! 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening, de ondersteuning vanuit ons kantoor in Westmalle en uw huishoudhulp. Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie aanbeveling!

De administratie verloopt OK

De administratie verloopt OK: de contactpersonen zijn steeds vriendelijk en zoeken naar passende oplossingen.
Ik heb wel moeite met het poetspersoneel: ze komen niet opdagen of kunnen niet steeds goed poetsen. Ik vrees dat extra opleiding noodzakelijk is.

1 giugno 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de ondersteuning en communicatie vanuit ons kantoor. We nemen uw opmerkingen over de huishoudhulp en opleiding zeker mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

We zijn door ziekte van onze…

We zijn door ziekte van onze huishoudhulp goed geholpen geweest

Bedankt voor uw fijne feedback! 😊

Fijn om te lezen dat we u tijdens de afwezigheid van uw huishoudhulp goed hebben kunnen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Er is mogelijkheid tot een goeie…

Er is mogelijkheid tot een goeie communicatie op verschillende wijzen (telefonisch, e-mail..) over de klantenservice. Men houdt rekening met de werknemer (mogelijkheden) maar ook met de klant.

29 giugno 2026

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden van de telefonische dienstverlening met plaatselijk kantoor in Heist-op-den-Berg. De poetsdame is eerste keer geweest en was
Super gemotiveerd en heel vriendelijk. Ze heeft prima gepoetst. Hopelijk blijft deze trend zich verder zetten, we zijn tevreden.

6 luglio 2026

Bedankt voor uw fijne feedback! 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de telefonische dienstverlening van ons kantoor in Heist-op-den-Berg en over uw eerste ervaring met uw huishoudhulp. We hopen samen met u op een fijne en langdurige samenwerking.

Grondig!

Met de nieuwe poetshulp, voelde ik me eerst ietwat ongemakkelijk dat ze ook mijn kasten open trok i.p.v. enkel te poetsen. Maar nu ik aan haar begin te wennen, ben ik er enorm blij mee dat al mijn diepvriesbakjes terug op soort gesorteerd staan met het juiste dekseltje bij i.p.v. dat ze op één hoop gesmeten lagen!

30 giugno 2026

de communicatie kan beter

de communicatie kan beter, opleiding poetshulpen kan beter. Waarom kan de GSM niet in hun handtas blijven tijdens de dienst, ze lopen er mee rond of laden hem op zonder te vragen?

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

We begrijpen dat duidelijke afspraken en een goede samenwerking met uw huishoudhulp belangrijk zijn. Indien u bepaalde aandachtspunten wilt bespreken, mag u dit steeds opnemen met uw kantoor. Zij bekijken dit graag samen met u en zorgen waar nodig voor de verdere opvolging.

Valutata 5 stelle su 5

Reeds lang een tevreden klant

Zijn reeds lang een tevreden klant. Aan telefoon steeds enthousiast en vriendelijk, de poetshulp steeds van hun woord , aangenaam en vriendelijk en altijd met een gedreven inzet.
Kijken er steeds naar uit .
Een aanrader. 👍

10 aprile 2026

Valutata 5 stelle su 5

Heel proper, en vriendelijke services

Heel proper, en vriendelijke services...

9 luglio 2026

Bedankt voor uw mooie feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp.

Valutata 3 stelle su 5

Goed en vlot antwoord en regeling op…

Goed en vlot antwoord en regeling op mijn vragen aan de telefoon.

Bedankt voor uw fijne feedback! 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze telefonische dienstverlening en de opvolging van uw vragen.

Valutata 1 stelle su 5

Geen enkele moeite om contact te nemen met de klant

Wij zijn al vele jaren een tevreden klant van jullie poetsbureau. Tot en met maart 2026 verliep de dienstverlening naar behoren.
Wij kregen wekelijks gedurende 4 uur huishoudhulp. De ene week kwam de poetshulp op dinsdag en de andere week op donderdag. Reeds geruime tijd hadden wij gevraagd om steeds op een vaste dag te kunnen komen, zodat er telkens een gelijke periode tussen de poetsbeurten zat. In maart werd meegedeeld dat dit aangepast zou worden.
Begin april is de situatie echter volledig verkeerd gelopen na de inzet van een nieuwe poetshulp. Mevrouw Gisele Spanoghe is nadien persoonlijk langs geweest en heeft zelf de problemen en de situatie ter plaatse vastgesteld. Wij gingen er dan ook van uit dat er een passende oplossing zou volgen.
Helaas is het daarbij gebleven. Sinds 7 april 2026 werd door jullie diensten geen enkel contact meer met ons opgenomen. Wij hebben geen verdere uitleg, opvolging of voorstel tot oplossing ontvangen.
Wij vinden dit bijzonder jammer. Na jarenlang klant te zijn geweest, hadden wij minstens een correcte communicatie en een degelijke opvolging van dit dossier verwacht. Niet alleen de problemen zelf, maar vooral het volledig uitblijven van verdere communicatie stelt ons teleur.

7 aprile 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Ondertussen hebben we opnieuw contact met u gehad en willen we ons nogmaals verontschuldigen voor het gebrek aan communicatie. We zijn blij dat we intussen opnieuw een huishoudhulp voor u hebben kunnen inplannen op een vaste wekelijkse dag. Bedankt dat u ons de kans geeft om de samenwerking verder te zetten.

Huishoudhulp zelf is goed

Huishoudhulp zelf is goed, daar zijn wij heel tevreden over. Enkel de dienst zelf van easy life is zeer moeilijk bereikbaar. Zowel telefonisch als via mail. Als er een probleem is of als je vragen hebt kan je ze niet bereiken.

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw huishoudhulp. We nemen uw opmerking over de bereikbaarheid van onze dienstverlening zeker mee en blijven werken aan een vlotte communicatie.

Valutata 3 stelle su 5

Jammer dat er weinig nederlandstaligen…

Jammer dat er weinig nederlandstaligen werken

13 maggio 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We begrijpen dat een goede communicatie belangrijk is voor een fijne samenwerking. We nemen uw opmerking hierover zeker mee.

Valutata 2 stelle su 5

Opgelet voor een hoge franchise…

Opgelet voor een hoge franchise betreffende de aansprakelijkheidsverzekering. Veel van de door de huishoudhulp gebruikte zaken komen op deze manier niet in aanmerking

6 luglio 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We begrijpen uw opmerking over de aansprakelijkheidsverzekering. Indien u hierover vragen heeft of uw situatie verder wilt bespreken, mag u steeds contact opnemen met uw kantoor. Zij bekijken dit graag samen met u.

Het Easy Life-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più