Banner for Easy Life dienstencheques

Easy Life dienstencheques Recensioni

2026
TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Bij Easy Life wordt het beden van de gevraagde hulp aangeboden. Indien iets fout loopt, luistert men met begrip en kan je je wens eerlijk bespreken. Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd bereidwillig tot overleg bij problemen. Proberen steeds een Oplossing te zoeken. Geeft een fijn gevoel. Zijn ook heel correct naar hun personeel👌

Valutata 5 stelle su 5

Wij boffen. Onze hulp is super efficiënt en het huis ziet er achteraf altijd proper uit. We vinden haar heel aardig en wij zijn absoluut tevreden. Easy life heeft een goed handje om aardige, betrouwb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie ben ik heel tevreden over de kundigheid van de mij toegewezen huishoudhulp, alles altijd 100% gedaan, en eveneens heel omzichtig om geen schade toe te brengen aan mijn waardevo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Scritti dall'azienda

Onze ervaren huishoudhulp neemt de schoonmaak van uw huis op zich. Dweilen, stofzuigen, stof afnemen, ramen lappen, … wij zorgen ervoor dat u terug in een kraaknette woning thuiskomt. Wenst u graag dat uw was gestreken is? Leg uw was klaar, en onze huishoudhulp zorgt ervoor dat uw was netjes gestreken en opgevouwen is als u thuiskomt.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2026)

1890 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rebecca is erg netjes

Rebecca is erg netjes, punctueel en beleefd 👍

14 luglio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super tevreden over jullie en…

Ik ben super tevreden over jullie en dat heeft natuurlijk te maken met Patrice die komt poetsen.

Valutata 3 stelle su 5

Ik had tot 2 maal toe een mail gekregen…

Ik had tot 2 maal toe een mail gekregen over de verlofperiode van mijn poetshulp. Geen probleem, beter eens te veel dan eens te weinig. Achteraf bleek dat de data fout door gegeven waren. Telefonisch niet te bereiken vrijdagnamiddag. Dan maar een mail gestuurd. De woensdag nogmaals een mail gestuurd met de vraag waarom mijn poetshulp niet kwam.
Toen kreeg ik een mail dat hij in verlof was en of ik de mededeling niet gekregen had. Terug laten weten, op hun oorspronkelijke mail, dat de data niet ok waren. Hier niets meer, geen mailtje, geen excuses, niets...

19 giugno 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Onze excuses voor de verwarring en het uitblijven van een verdere reactie. We begrijpen dat dit frustrerend was en nemen uw opmerking over de communicatie zeker mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met de poetshulp.

Heel blij met de poetshulp.
Stipt op tijd en neemt zelf initiatief.

Zeer vriendelijk kennismakingsgesprek…

Zeer vriendelijk kennismakingsgesprek met Shahid en onmiddellijk geholpen.
Vervolgens hele fijne, enthousiaste en hardwerkende hulp gekregen van Nargis alsook administratieve ondersteuning van Katrien.
Ik ben ontzettend tevreden, dank je wel Easy Life!

.Het is…aangenaam

Ben tevreden over hun prestaties.Het is wel moeilijk om met hun te communiceren. Vandaag had ik een vervangster die wat nederlands en engels kon. Was leuk

Tevreden van communicatie

Tevreden van communicatie, beschikbaarheden van poetshulp.
De poetshulp zelf is vriendelijk, stipt, zelden afwezig. Werkpunt: iets meer in de diepte poetsen, efficiënter werken en zelf ook werk zien.

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie, de beschikbaarheid en de inzet van uw huishoudhulp. We nemen uw opmerkingen over de uitvoering van het poetswerk zeker mee.

Gewaardeerde huishoudhulp.

Gewaardeerde huishoudhulp.

Correct en snelle opvolging

Snel antwoord gekregen bij aanvraag alsook correcte en duidelijke opvolging door Kelly.

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening

14 luglio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Heel vlotte duidelijke en vriendelijke…

Heel vlotte duidelijke en vriendelijke communicatie steeds weer.

6 maggio 2026

Correct efficiënt

Correct efficiënt
Vrij bekwame poetshulpen

24 giugno 2026

Valutata 4 stelle su 5

Ze heeft alles gedaan wat gevraagd en…

Ze heeft alles gedaan wat gevraagd en goed uitgevoerd

26 giugno 2026

Valutata 3 stelle su 5

De strijkdienst is zeer goed.

De strijkdienst is zeer goed.
Mijn laatste ervaring met de poetshulp was zeer slecht. Daarom ben ik ook gestopt met deze dienst

9 luglio 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze strijkdienst. We vinden het jammer dat uw laatste ervaring met de huishoudhulp niet aan uw verwachtingen voldeed.

Samenwerking loopt prima

Samenwerking loopt prima. Alles zeer punctueel.

2 luglio 2026

Suggestie

Misschien een beetje meer initiatief en correctheid mbt te presteren uren

22 giugno 2026

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We nemen uw opmerking hierover zeker mee. Indien u dit verder wilt bespreken, mag u steeds contact opnemen met uw kantoor. Zij bekijken dit graag samen met u.

Valutata 2 stelle su 5

Vertrouwen is belangrijk

De dame die kwam poetsen deed zus en zo haar werk, niet grondig maar het was verfrist. Nu, hadden we al een aantal maal gemerkt dat ze later begon en toegeeft weg was. Wij hebben onregelmatige uren dus komen w vaak te pas en onpas thuis. Ze kreeg de vrijheid om pauzes te nemen, had allerlei drankjes ter beschikking, fruit en snoeperij. Ook kreeg ze soms eens een chocolaatje mee een zakje wafels,… . We merkten ook dat er vaak minder netjes gepoetst was. De laatste maal dat we weer een onregelmatigheid opmerkten was dat ze een dik uur eerder vertrokken was. Ze was al later toegekomen en dan nog zoveel vroeger vertrekken. Neen dit kan niet. We nemen hulp niet uit luxe of omdat we centen over hebben maar omdat we een zorggezin hebben. Vertrouwen is alles en als dit er niet is, dan hoeft het niet. Eerlijkheid is alles. Zowel van de hulp als het bureel! We zijn heel toegankelijke mensen maar profiteren, neen. Wij moeten onze job ook naar behoren uitoefenen.

26 giugno 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te lezen dat het vertrouwen in de samenwerking verloren is gegaan. We begrijpen dat stiptheid, correcte afspraken en een goede communicatie belangrijk zijn, zeker wanneer u op een huishoudhulp rekent om uw gezin te ondersteunen.

Indien u dit verder wilt bespreken, mag u steeds contact opnemen met uw kantoor. Zij bekijken dit graag samen met u en zorgen voor de nodige opvolging.

goede service

goede service

Het Easy Life-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più