Banner for Easy Life dienstencheques - Vilvoorde | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Vilvoorde | Huishoudhulp via dienstencheques Recensioni

TrustScore 4 su 5

Mechelsesteenweg 277, 1800 Vilvoorde, Vlaams-Brabant, BE

Valutata 4 stelle su 5

De communicatie is niet altijd optimaal. Ik ben wel tevreden over de dienstverlening. Ze vinden snel een huishoudhulp. De meeste huishoudhulpen leveren goed werk. Het personeel is vriendelijk en behu... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Cleaning lady is changing quite frequently and cleaning service is average most of times (with exception of one exceptional lady who was helping me). Not well in advance communication of holidays. I... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goede communicatie met Easy life , betrouwbare poetshulp, die echt wel haar best doet . Ik ben een tevreden klant .

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Scritti dall'azienda

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Vilvoorde gezinnen en alleenstaanden in Vilvoorde en de omliggende gemeenten met meer gemak in het huishouden. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij gaan samen met u op zoek naar een huishoudhulp die past bij uw verwachtingen. Bij Easy Life Vilvoorde vinden we het belangrijk dat u zich goed voelt bij uw huishoudhulp. Daarom luisteren we naar uw wensen, zorgen we voor een goede match en blijven we ook na de opstart klaarstaan voor ondersteuning. Zo kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en een betrouwbare dienstverlening.

• Mechelsesteenweg 277, 1800, Vilvoorde, Vlaams-Brabant, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1889 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Zeer bekwame goede en vriendeliijke…

Zeer bekwame goede en vriendeliijke huishoudhulpen, alsook zeer behulpzame kantoormedewerkers die steeds bereid zijn om voor een gepaste oplossing te zoeken, waarvoor allen heel erg bedankt !

11 agosto 2026
Non scritta su invito
Logo di Easy Life dienstencheques - Vilvoorde | Huishoudhulp via dienstencheques

Risposta di Easy Life dienstencheques - Vilvoorde | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Wat een mooie woorden. Bedankt om zowel onze huishoudhulpen als onze kantoormedewerkers te vermelden, zij doen dagelijks hun uiterste best!

Mijn helpster heel tevreden over

Mijn helpster heel tevreden over

Doch
Er was een actie als je iemand aanbracht als nieuwe klant dat je zou beloond worden
Heb reeds 2 nieuwe klanten aangebracht maar nog niets in mijn richting terug gezien

5 giugno 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review. In verband met de actie kan je best even contact opnemen met je kantoor om hierover een update te krijgen.

Zeer tevreden

Er wordt oprecht naar mijn noden geluisterd en ze zoeken mee naar de beste poetshulp voor mij. Top!

15 giugno 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review 😊

Fijn om te lezen dat alles naar wens verloopt. Bedankt voor uw vertrouwen!

Goede communicatie met Easy life

2 luglio 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd nam om uw positieve ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm! 😊

zeer goede service

Steeds goed te woord gestaan door bureel personeel én ook goed geholpen.
Goede huishoudhulpen

30 giugno 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en positieve feedback 😊

Vriendelijk en behulpzaam…

De communicatie is niet altijd optimaal. Ik ben wel tevreden over de dienstverlening. Ze vinden snel een huishoudhulp. De meeste huishoudhulpen leveren goed werk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

1 giugno 2026

Beste Gwen,

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. We doen ons uiterste best om de communicatie te verbeteren. Bedankt voor uw feedback!

Average experience

Not well in advance communication of holidays. I know from the cleaning lady one month in advance about her holidays while the office informs me just a few days in advance.

15 giugno 2026

Dear,

Thank you for taking the time to share your feedback.

We are sorry to hear that your experience has not always met your expectations. We understand that continuity and timely communication regarding holidays are important and we appreciate you bringing this to our attention.

Should you wish to discuss your experience further, please feel free to contact our customer service team or your local Easy Life office. We will be happy to listen to your concerns and see how we can best support you.

The Easy Life Team

Valutata 5 stelle su 5

Lovely cleaner & a good job

Our cleaner is lovely and does a good job. The service is very convenient and it's reassuring to know that there could be a replacement if she were ill or otherwise absent. We are also happy that our cleaner can speak English. It's not a requirement but makes it easier for us to communicate.

8 giugno 2026

Hi,

Thank you for your kind feedback 😊

We're delighted to hear that you are happy with your cleaner and the service we provide. It's great to know that the possibility of a replacement gives you peace of mind, and that communication with your cleaner is easy and comfortable.

Thank you for placing your trust in us.

The Easy Life Team

Valutata 4 stelle su 5

Heel tevreden van de kwaliteit van de…

Heel tevreden van de kwaliteit van de huishoudhulpen die Easy Life tewerkstelt bij ons. De communicatie mag soms wat vlotter en in het begin zijn we een aantal keer moeten wisselen van huishoudhulp, maar de medewerkers leveren quasi allemaal zeer kwalitatief werk.

29 maggio 2026

Dag Gwenn,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze huishoudhulpen en hun werk bij u thuis. We nemen uw opmerking rond de communicatie en de eerdere wissels in het begin zeker mee om onze werking verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen.

Een echte hulp!

Vlotte contacten met Angel van de administratie. Bijzonder goede en vriendelijke poetsdame. Een echte hulp in huis.

21 maggio 2026

Dag Didier,

Fijn te lezen dat u zo een goed contact hebt en tevreden bent over uw poetshulp. Bedankt voor uw mooie woorden.

het Easy Life-team

Valutata 1 stelle su 5

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

20 maggio 2026

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling.

Het spijt ons te zien dat uw ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Indien er zaken zijn die niet naar wens verlopen zijn of als u vragen heeft, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met uw lokaal kantoor.

Onze collega's staan steeds klaar om te luisteren, ondersteuning te bieden en samen naar een oplossing te zoeken waar nodig.

Hele goede poetshulp

19 maggio 2026

Dag Marleen,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij te lezen dat u een goede poetshulp heeft.

Valutata 2 stelle su 5

I already explained to the agency about…

I already explained to the agency about a bad service by someone they send as a replacement name: Ashma and the service was not good, she did not clean anything and still i was charged for 4 hours and no refund received till date

7 novembre 2025

Dear,

Thank you for sharing your experience with us. We understand that it is very disappointing when a replacement cleaner does not meet your expectations.

We would however like to clarify that the household helper did perform the scheduled working hours and that, as an employer, we are required to pay our employees for the hours worked.

If you are not satisfied with a household helper, you can always contact the office so we can discuss the situation together and look at possible solutions. When needed, we can also provide additional guidance or training to the household helper.

Easy Life team

Valutata 5 stelle su 5

Goede dienstverlening en super goede…

Goede dienstverlening en super goede poetsvrouw

13 maggio 2026

Dag Anne,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! 😊
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en uw poetshulp.

Het Easy Life-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più