6+ Maand geleden was het redelijk stabiel en correct maar de laatse maanden is het zeer vaak dat de huishoudhulp niet komt opdagen, zonder verwittiging. Veel van het huishoud personeel kan geen NL en... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Onze poetsvrouw is heel vriendelijk. Bovendien voert ze het huishoudelijke werk correct uit. Ze is ontvankelijk voor een verandering van werkwijze en voert die dan ook uit. Ze is steeds luisterbereid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle reactie. Als de vaste huishoudhulp niet kan komen, worden we verwittigd en wordt meteen vervanging voorgesteld. Wanneer we vervanging wensen, is het al gelukt om 2x dezelfde persoon te hebben w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn heel tevreden over onze poetshulp, ze neemt haar tijd en voert haar werk zeer goed uit. We weten ook tijdig wanneer ze eventueel afwezig zou zijn en krijgen steeds ook de mogelijkheid voor v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Oudenaarde gezinnen en alleenstaanden in Oudenaarde en de omliggende gemeenten om het huishouden vlotter te laten verlopen. Voor de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken zoeken we samen met u naar een huishoudhulp die aansluit bij uw noden en uw dagelijkse leven. Vanuit ons kantoor in Oudenaarde staan we dicht bij onze klanten en huishoudhulpen. We zorgen voor een persoonlijke begeleiding, een goede opstart en een duidelijke opvolging. Zo kunt u rekenen op een betrouwbare dienstverlening en de ondersteuning die u nodig heeft.
Stationsstraat 56, 9700, Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zeer vriendelijk en altijd bereikbaar aan het onthaal. Staan altijd klaar om te helpen. Wat betreft Edis, onze goede poetshulp, zeer flexibel, vriendelijk in het uitvoeren van zijn werk, en het contact met ons. Hij is betrouwbaar en niets is hem veel gevraagd. Bedankt! Een pluim! Mvg Pieter Van Thuyne

Risposta di Easy Life dienstencheques - Oudenaarde | Huishoudhulp via dienstencheques
Ik ben nu toch al meer dan een jaar klant.Ik ben best wel tevreden over mijn eigen poetshulp ,maar ook over de diensten in het kantoor .

Na moeilijke opstart zijn we nu heel tevreden over de poetshulp.
Minpuntje: hoge administratieve toeslag.

een poetsman sturen, die enkel engels kan praten of lezen bij oudere mensen is geen evidentie
ik heb een takenlijst in het Engels opgesteld en toch blijft het moeilijk voor hem om zich hier aan te houden
er wordt geen rekening gehouden met de afgesproken 4 uren, niettegenstaande worden er steeds 4h aangerekend

Ondertussen ben ik al een paar jaar klant bij easy life (sinds 2023).
Ik had mij toen op verschillende platformen ingeschreven en zij vonden nog snel iemand voor mij waar ik al heel blij mee was met een gezondheid dat hier achteruit ging.
Ondertussen heb ik al verschillende poetshulpen gehad. Zowel vaste als vervangingen. Allen zijn tot dusver heel vriendelijk. En zoals overal heb je hier ook poetshulpen die wat "trager" kunnen zijn, en sommige om "U" tegen te zeggen. Ik had ook anderstaligen waar ik geen probleem mee had, je kan doorgeven of je dit wel/niet wil. Ik had wel iemand gehad waar het net iets moeilijker bij ging wegens beperking van de woordenschat.
In de jaren dat ik klant ben ben ik aan mijn 3de vaste poetshulp.
Aan mijn huidige poetshulp merk ik dat zij haar werk echt graag doet. Zij heeft inzicht en doet de kleinere dingen ook die vaak vergeten worden (zoals plinten en schakelaars), ze doet ook vaak extra's, al vraagt zij dit eerst. Zo mag zij volledig zelf kiezen hoe ze te werk gaat, wanneer ze wat doet. En de communicatie gaat vlot.
Voor de klantenservice is het meestal top. Ik vroeg toen om communicatie per mail ipv per telefoon. Toch kreeg ik vaak telefoon. Ondertussen is er sinds een hele poos iemand nieuw en stopt het bellen en gaat de communicatie gelukkig vlot per mail, ook voor vakanties en dergerlijke geven ze dit nu wel door. Indien er toch ergens iets misgaat, dan wordt dit ook mooi opgelost.
Ik geef 4 sterren in het algemeen op al die jaren, omdat ook veel afhangt van welke poetshulp je hebt.
Maar met het verloop van laatste maanden/jaar is het 5 sterren geworden, zowel op vlak van de poetshulp als de service.
Ik kan ze zeker aanbevelen.
Doe zo voort!

Het was een goede ervaring, omdat de huishoudhulp mensen waren die goed opgeleid zijn. OOK degenen van vreemde nationaliteit.

Ik ben heel tevreden met mijn Easy life poetshulp Melissa. Alles is ook zeer goed opgevolgd door de afdeling in Oudenaarde. Als er een feestdag is op de dag dat Melissa komt poetsen is dat keuring meegeven welke dag ze dan wel komt poetsen. Ik kan Easy life echt aanbevelen bij mensen die hulp willen in huis.