Banner for Easy Life dienstencheques - Oostduinkerke | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Oostduinkerke | Huishoudhulp via dienstencheques Recensioni

TrustScore 4 su 5

Leopold II Laan 258, 8670 Koksijde, West-Vlaanderen, BE

Valutata 4 stelle su 5

Heel goede poetshulpen, goede en duidelijke communicatie met bureau. Enig minpuntje: bij het aanbrengen van nieuw klanten krijg je een korting op de servicekost. ik had 2 klanten op hetzelfde momen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goed, dat er nog mensen zijn die willen poetsen. Jammer bij aanvraag om iemand Nederlands talig dat er daar niet genoeg rekening meee wordt gehouden,mij mama heeft iemand die ze nauwelijks verstaat

Valutata 4 stelle su 5

Ik kreeg heel snel een poetsvrouw voorgesteld, de eerste dame is jammer genoeg niet komen opdagen, maar de tweede wel en haar werk was van goeie kwaliteit. Ik vond de communicatie met het bureau wel... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Nu ben ik tevreden over de dame die komt poetsen. Bij het versturen van een mail naar Easy Life, krijg je een vlugge en vriendelijke reactie. Een puntje dat ik wel graag vermeld, ik ben sinds meer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Scritti dall'azienda

Met een huishoudhulp via dienstencheques zorgt Easy Life Oostduinkerke ervoor dat gezinnen en alleenstaanden in Oostduinkerke en de omliggende gemeenten meer tijd krijgen voor wat echt belangrijk is. Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken, strijken of andere huishoudelijke taken? Dan zoeken we samen met u een huishoudhulp die aansluit bij uw verwachtingen. Als lokaal kantoor kennen we Oostduinkerke en de omgeving goed. We luisteren naar uw wensen, zorgen voor een goede match en begeleiden u tijdens de samenwerking. Dankzij onze persoonlijke aanpak en opvolging kunt u rekenen op een huishoudhulp waarop u vertrouwen kunt.

• Leopold II Laan 258, 8670, Koksijde, West-Vlaanderen, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1889 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Service client

Service client

15 giugno 2026
Logo di Easy Life dienstencheques - Oostduinkerke | Huishoudhulp via dienstencheques

Risposta di Easy Life dienstencheques - Oostduinkerke | Huishoudhulp via dienstencheques

Bonjour,

Nous restons à votre disposition pour toute question concernant notre service client et nous vous aiderons avec plaisir.

Bien cordialement,
L’équipe Easy Life

Valutata 3 stelle su 5

Taalprobleem

Jammer dat het steeds franstalige huishoudhulpen zijn. Ik begrijp dat ze uit Frankrijk komen maar een aanpassing naar onze taal zou leuk zijn.

21 agosto 2025

Beste Marina,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

We begrijpen dat een vlotte communicatie belangrijk is. Indien u specifieke voorkeuren heeft wat betreft de taal van uw huishoudhulp, mag u dit steeds bespreken met uw kantoor. Samen bekijken we graag welke mogelijkheden er zijn en hoe we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Het is een zeer goede poetsdame Marie

Het is een zeer goede poetsdame Marie
Alleen het minpuntje ze spreekt geen woord nl.wat soms moeilijk was nu na bijna 1j in dienst gaat het goed ze weet perfect wat ze moet doen moet nooit iets zeggen

9 giugno 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp en haar werk. We begrijpen dat de communicatie in het begin soms wat moeilijk verliep, maar het doet ons plezier dat jullie intussen een goede samenwerking hebben opgebouwd en alles vlot verloopt.

Valutata 4 stelle su 5

Tijdig laten weten als je een dag geen hulp nodig hebt, anders betalen voor geen diensten

Nu ben ik tevreden over de dame die komt poetsen.

Een puntje dat ik wel graag vermeld, ik ben sinds meerdere jaren klant, maar heb wel dames gehad die helemaal niet wisten hoe ze moesten poetsen, 1tje wist zelfs niet hoe je ramen lapt, een ander wilde alleen het stof afnemen met een droge doek en spuitbus, een dame zat voortdurend op haar gsm. Ik denk wel voor ze van start gaan dat ze toch een opleiding nodig hebben.

29 maggio 2026

Dag Anne,

Bedankt voor uw feedback.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw huidige huishoudhulp en over onze snelle en vriendelijke communicatie via mail.

We nemen uw opmerking rond uw eerdere ervaringen zeker mee. Onze huishoudhulpen kunnen steeds begeleiding of opleiding krijgen wanneer dat nodig is om hun werk verder te ondersteunen en te verbeteren. Als er ooit aandachtspunten zijn, mag u dit zeker ook rechtstreeks melden aan uw lokaal kantoor zodat we dit kunnen opvolgen.

Bedankt voor uw vertrouwen.

Dag Geert,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Bedankt om uw tijd te nemen om deze review te schrijven.

Het Easy Life-kantoor

Valutata 5 stelle su 5

kantoor speelt echt in op de behoeftes…

kantoor speelt echt in op de behoeftes klant

26 maggio 2026

Dag Catherine,

Fijn dat u dat zo ervaart. Dat is exact waar wij voor willen zorgen, dat elke klant een gepersonaliseerde service ervaart op basis van jouw behoeftes. Bedankt voor uw fijne review

Valutata 5 stelle su 5

Easy Life zorgt er voor dat ik niets in mijn hoofd hoef te steken en dat het telkens correct en degelijk is gepoetst. Goede service!

26 maggio 2026

Dag Chantal,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service 😊
Bedankt om te delen dat alles correct en degelijk wordt opgevolgd en u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

gemakkelijk

vriendelijke personen, er wordt rap gereageerd.
Je krijgt direct een smsje wanneer welke huishoudhulp langskomt.
Gemakkelijk om mee te werken

25 maggio 2026

Dag Ben,

Bedankt om uw ervaring te delen 😊
Goed om te horen dat u onze snelle opvolging, duidelijke communicatie en de praktische afspraken rond uw huishoudhulp zo gemakkelijk vindt in gebruik.

Valutata 5 stelle su 5

Poets Els is fantastisch!

Poets Els is fantastisch!
Goed ook dat jullie telkens vragen of we vervanging willen tijdens het verlof van Els.

22 maggio 2026

Dag Karl,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Els 😊
Bedankt om ook te vermelden dat u onze opvolging rond vervanging tijdens haar verlof waardeert.

Valutata 3 stelle su 5

Vriendelijke opstart

Vriendelijke opstart. Te verbeteren opvolging wens klant.

22 maggio 2026

Dag Conny,

Bedankt om uw ervaring te delen en voor uw feedback over de opstart en opvolging van uw wensen.

We hebben dit intern besproken met het betreffende kantoor. Uit de opvolging blijkt dat er aandacht is voor verdere begeleiding en opleiding, zodat de dienstverlening verder kan worden versterkt en beter kan aansluiten bij de verwachtingen.

Goed om te horen dat u de samenwerking ondertussen als positief ervaart. We nemen uw feedback zeker mee om onze werking verder te verbeteren.

Goede ervaring

We hebben een goede ervaring met onze poetshulp en dat reeds enkele jaren.

19 maggio 2026

Dag Willy,

Bedankt voor uw fijne feedback! 😊
We zijn blij om te horen dat u al enkele jaren een goede ervaring heeft met uw poetshulp.

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke service en telefonisch…

Vriendelijke service en telefonisch contact
Goede poetsvrouw

18 maggio 2026

Dag Maryse,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze vriendelijke service en het telefonisch contact 😊
Bedankt om ook uw poetshulp te vermelden, we zijn blij dat alles goed gaat.

Valutata 4 stelle su 5

Heel vriendelijk en zorgen voor een…

Heel vriendelijk en zorgen voor een goede poetsvrouw

20 maggio 2026

Dag Carina,

Fijn om te lezen dat u onze vriendelijkheid en service apprecieert 😊
Bedankt om te delen dat u tevreden bent over uw poetshulp.

Valutata 4 stelle su 5

Omdat ik zelf heel tevreden over de…

Omdat ik zelf heel tevreden over de diensten ben.
En zekers zou aanraden bij iedereen!

15 maggio 2026
Non scritta su invito

Dag Filip,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent 😊
Bedankt om ons aan te raden en uw ervaring te delen.

Altijd tevreden.

Soepel, telkens dienstbereid evenwel aan zee als in Elsene (Brussel).

6 maggio 2026

Dag Andre,

Bedankt voor uw mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat u onze service als soepel en dienstbereid ervaart, zowel aan zee als in Elsene.

Valutata 4 stelle su 5

Alles wordt beroepsmatig opgevold;maar…

Alles wordt beroepsmatig opgevold;maar ik vind de prijs voor administratie te duur.

13 maggio 2026

Dag Jeaninne,

Bedankt voor uw feedback! 😊
Fijn om te horen dat u onze professionele opvolging waardeert.

Het Easy Life-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più