De poetshulp is vriendelijk, correct en beleefd. Alles wat met water gereinigd mag worden is goed gedaan maar het is niet makkelijk om duidelijk te maken dat houten meubels niet met een vochtige... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Er is mogelijkheid tot een goeie communicatie op verschillende wijzen (telefonisch, e-mail..) over de klantenservice. Men houdt rekening met de werknemer (mogelijkheden) maar ook met de klant.
L'azienda ha risposto
Behulpzaam na wat aandringen. Communicatie kan beter. Vb vandaag kwam ik thuis en verwachtte de poetshulp maar niemand te zien. Jullie waren niet telefonisch (dinsdagnamiddag) bereikbaar en niemand h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Melle gezinnen en alleenstaanden in Melle en de omliggende gemeenten met betrouwbare ondersteuning in het huishouden. Voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken zoeken we samen met u naar een oplossing die aansluit bij uw wensen en uw situatie. Bij Easy Life Melle vinden we het belangrijk dat u zich goed voelt bij uw huishoudhulp. Daarom luisteren we naar uw verwachtingen, zoeken we naar een goede match en zorgen we voor een vlotte opvolging. Zo kunt u rekenen op een persoonlijke service en een huishoudhulp waarop u vertrouwen kunt.
Brusselsesteenweg 57, 9090, Merelbeke-Melle, Oost-Vlaanderen, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Easy Life dienstencheques - Melle | Huishoudhulp via dienstencheques
Heel vlotte duidelijke en vriendelijke communicatie steeds weer.

Planning en communicatie verloopt vlot met het bureau.
De poetshulpen zouden meer ondersteuning kunnen gebruiken qua taalopleiding en poetstechnieken en gebruik van producten.

De ene keer krijgen we mails van easy life en de andere keer van dilito. We vinden het verwarrend.

Ik word wel goed geholpen als er iets moet geregeld worden.het aangeven en aanvaarden van onze afwezigheden verloopt al eens stroef,zelfs bij overmacht,maar doorgaans klaag ik niet.de poetshulp is correct,vriendelijk en hulpvaardig.

De poetshulp is vriendelijk, correct en beleefd.
Alles wat met water gereinigd mag worden is goed gedaan maar het is
niet makkelijk om duidelijk te maken dat houten meubels niet met een vochtige doek mogen afgestoft worden, afstoffen blijft sowieso moeilijk.
Het zal een cultuur verschil zijn want de vorige hulp deed dit ook.
Ik vraag mij af hoe de opleiding van de hulp gebeurt.
Misschien is het handig dat de eerste keer een begeleiding meekomt om duidelijke afspraken te maken ivm de werkwijze om misverstanden te vermijden.

Behulpzaam na wat aandringen.
Communicatie kan beter. Vb vandaag kwam ik thuis en verwachtte de poetshulp maar niemand te zien. Jullie waren niet telefonisch (dinsdagnamiddag) bereikbaar en niemand heeft me verwittigd. Een bericht bij ziekte van de poetshulp zou leuk zijn.

vlotte communicatie, bij afwezigheid van de huishoudhulp wordt voor vervanging gezorgd

Easy Life heeft al altijd geprobeerd maximaal te voldoen aan onze vragen. De communicatie loopt vlot, goede service.

Over het algemeen redelijk tevreden, eerste poetsvrouw wou niet meer komen wegens te ver , tweede is veel beter maar kiest zelf haar uren en werkt nooit 3.45u .altijd maar 3.30 ongeveer maar al het werk is wel gedaan, gewoonlijk verwittigd ze wel tegen welk uur ze komt, bij ziekte ben ik wel niet verwittigd, niet door de poetsvrouw niet door het kantoor

Vaste huishoudhulp is fantastisch. Het duurde wel even voor we een vast, kwalitatief iemand hadden. Vervangingen bij afwezigheid worden zeer goed en gemakkelijk opgevolgd, dat is top. De kwaliteit van de hulp is bij vervangingen zeer afhankelijk van wie de vervang(st)er is.

Ik heb al enkele jaren dezelfde poetsvrouw waar ik heel tevreden over ben. Dat schept een vertrouwensband.

Duidelijke en tijdige communicatie i.v.m. poetshulptussenkomsten (regeling, vakantie, ziekte, ...). Administratieve kost is aanvaardbaar.

Heel fijne en goed ervaring met Easy Life. Goede service en communicatie van het kantoor. We hebben een heel vriendelijke en goed poetshulp.

Goede poetshulp. Vlotte communicatie en goede opvolging door uitzendbureau.