Banner for Easy Life dienstencheques - Heist-op-den-Berg | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Heist-op-den-Berg | Huishoudhulp via dienstencheques Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Bergstraat 48, 2220 Heist-op-den-Berg, Antwerpen, BE

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden van de telefonische dienstverlening met plaatselijk kantoor in Heist-op-den-Berg. De poetsdame is eerste keer geweest en was Super gemotiveerd en heel vriendelijk. Ze heeft prima gepoet... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

1- de poetshulp en doen wel hun best maar halen zeker niet het verwachte niveau. 2-de verantwoordelijke, in dit geval Heist o/d Berg, is zeer moeilijk te bereiken. 3-de beloofde bijsturing van de p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede dienstverlening: De Mevrouw in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg is altijd zeer behulpzaam en zoekt het beste voor u uit. Proficiat.

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Scritti dall'azienda

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Heist-op-den-Berg gezinnen en alleenstaanden in Heist-op-den-Berg en de omliggende gemeenten met huishoudelijke ondersteuning. Of u nu hulp nodig heeft bij de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere taken in huis, wij zoeken samen met u naar een huishoudhulp die aansluit bij uw wensen. Dankzij onze lokale kennis van Heist-op-den-Berg en de omgeving kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening. Zo maken we het huishouden voor u makkelijker en zorgen we voor meer vrije tijd.

• Bergstraat 48, 2220, Heist-op-den-Berg, Antwerpen, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1888 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Super gemotiveerd en heel vriendelijk. Ze heeft prima gepoetst. Hopelijk blijft deze trend zich verder zetten, we zijn tevreden.

6 luglio 2026
Logo di Easy Life dienstencheques - Heist-op-den-Berg | Huishoudhulp via dienstencheques

Risposta di Easy Life dienstencheques - Heist-op-den-Berg | Huishoudhulp via dienstencheques

Bedankt voor uw fijne feedback! 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de telefonische dienstverlening van ons kantoor in Heist-op-den-Berg en over uw eerste ervaring met uw huishoudhulp. We hopen samen met u op een fijne en langdurige samenwerking.

Snelle opstart maar miscommunicatie

Wij kregen op maandag onmiddellijk een reactie op onze vraag en nog dezelfde dag werd ons een poetshulp toegewezen. Vrijdag zou ze voor de eerste keer komen. Woensdag werd ons meegedeeld dat ze ziek was en niet kon komen. We verkozen om dan een week later op te starten. De volgende vrijdag maken we kennis en bleek dat ze helemaal niet ziek was geweest maar te horen had gekregen dat ze niet moest komen en dat wij bovendien binnenkort naar Tremelo zouden verhuizen, wat helemaal niet klopt. Dus wel wat miscommunicatie bij de opstart...

3 luglio 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat we u snel konden verder helpen met de opstart. Jammer dat er daarbij miscommunicatie is ontstaan. We nemen uw feedback ter harte en bekijken hoe we onze communicatie bij de opstart verder kunnen verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke en behulpzame dame in het…

Vriendelijke en behulpzame dame in het kantoor te Heist- op-den- Berg.

29 giugno 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Valutata 2 stelle su 5

Ondermaatse service en gebrekkige begeleiding

3-de beloofde bijsturing van de poetshulp(en) is nooit doorgevoerd.
Globaal voldoende teleurgesteld door gebrekkige service dat we veranderd zijn van firma.

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Jammer om te lezen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen uw opmerkingen over de bereikbaarheid, de opvolging en de begeleiding van de huishoudhulpen mee. Feedback zoals deze helpt ons om onze werking verder te verbeteren.

Valutata 3 stelle su 5

Tips voor Easylife

Tips voor Easylife

Ik ben supertevreden met mijn poetshulp. Ik ben echter niet tevreden met de manier waarop ze door Easylife wordt behandeld. Ik zou Easylife dus niet aanbevelen bij mijn vrienden. Ik hoop dat jullie je meer zullen inzetten voor de wettelijke rechten van jullie poetshulpen zodat die eerlijk worden behandeld.

10 giugno 2026

Dag Anne,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

We vinden het fijn om te lezen dat u heel tevreden bent over uw poetshulp. Tegelijk nemen we uw opmerkingen over onze werking en aanpak zeker ter harte. We hechten veel belang aan respectvolle samenwerking en een correcte en wettelijke behandeling van onze huishoudhulpen, en blijven hier ook verder op inzetten.

Bedankt!

Wij hebben een fantastische huishoudhulp. En de communicatie met Easy Life verloopt steeds vlot en correct.

Dag Annelies,

Bedankt voor je fijne woorden over uw huishoudhulp. Fijn dat je onze communicatie als vlot en correct ervaart. Dit is wat wij elke dag proberen na te streven.

goede hulp

goede, stipte hulpverlening

16 maggio 2026

Dag Gabrielle,

Bedankt voor uw mooie score voor Easy Life. We zijn blij te lezen dat u onze service positief ervaart.

Valutata 3 stelle su 5

Easylife is goed in het snel regelen…

Easylife is goed in het snel regelen van een poetshulp, maar jammer genoeg blijft het daar ook bij. Verder is er geen communicatie, tenzij je zelf contact opneemt. Het zou handig zijn als je als klant per mail of telefoon op de hoogte wordt gebracht wanneer je poetshulp niet komt poetsen ipv dat ik telkens een uur moet wachten, niemand komt opdagen en dan zelf moet bellen naar het kantoor om te vragen wie wat waar?
Maw klantenservice kan beter en bovendien is het jammer dat je als klant een administratieve kost moet betalen waar men eigenlijk niets tegenover zet.

Dag Athena,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat u onze communicatie niet steeds als voldoende heeft ervaren. Uw opmerkingen nemen we zeker ter harte, aangezien een duidelijke en tijdige opvolging belangrijk is voor ons.

Naar aanleiding van uw review heeft het kantoor geprobeerd om telefonisch contact met u op te nemen. Indien u dit verder wenst te bespreken, mag u uiteraard altijd contact opnemen met het kantoor. We bekijken dit graag samen met u.

Wat betreft de servicebijdrage: deze ondersteunt de administratieve opvolging, planning en begeleiding van onze dienstverlening. Daarnaast laat ze ons toe om te blijven investeren in opleiding, ondersteuning en een correcte verloning van onze huishoudhulpen, zodat we een kwalitatieve service kunnen blijven garanderen.

Zeer goede dienstverlening:

Zeer goede dienstverlening:

11 maggio 2026

Dag Alfons,

Bedankt voor uw mooie review.😊
Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening als zeer goed ervaart en de behulpzaamheid zo waardeert.

Valutata 4 stelle su 5

Dikke pluim aan poetshulp en bureau

Correcte communicatie, altijd al heel tevreden geweest over mijn poetshulp. Goede communicatie met poetshulp zelf en ook poetsbureau. Bij ziekte word steeds vervanging gezocht.

20 maggio 2026

Dag Ann,

Fijn om te lezen dat u al die tijd zo tevreden bent.
Bedankt om uw ervaring te delen over de communicatie met zowel uw poetshulp als ons kantoor, en over de vlotte opvolging bij ziekte. We waarderen uw vertrouwen enorm.

Valutata 4 stelle su 5

Goede poetshulp en duidelijke…

Goede poetshulp en duidelijke communicatie

20 maggio 2026

Dag Sofie,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw poetshulp en onze duidelijke communicatie 😊
Bedankt om uw ervaring te delen.

Valutata 1 stelle su 5

meer geen poets dan wel ik wil een…

meer geen poets dan wel ik wil een vaste hulp waar je op kunt steunen

8 maggio 2026

Dag Lena,

We begrijpen zeker dat u op zoek bent naar een poetshulp waarop u steeds kunt rekenen. We hebben uw opmerking doorgegeven aan uw kantoor. Zij proberen u te contacteren om dit verder op te lossen. Kunt u hen alstublieft even terug contacteren?

Dag Yenthe,

Bedankt voor uw fijne feedback! 😊
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie.

Valutata 5 stelle su 5

Snel antwoord op mijn mail om…

Snel antwoord op mijn mail om uurrooster te wijzigen.

5 maggio 2026

Dag Carine,

Bedankt voor uw fijne feedback! 😊
Fijn om te horen dat u snel geholpen werd bij de wijziging van uw uurrooster.

Het Easy Life-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più