L'azienda ha risposto
Poetshulpen komen niet opdagen, zijn ziek, of andere uitvluchten. Er is meer geen hulp dan wel. De compensatie dat je eventueel krijgt als je erachter vraagt is om te lachen. Alles heeft mij a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
fijn contact met kantoor, planning loopt vlot. Goede HHH en ook vervanging indien nodig en gewenst. Enige flexibiliteit in dag nodig maar super blij met de hulp en mijn proper huisje nadien
L'azienda ha risposto
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Geel dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Geel en de omliggende gemeenten. Of u nu extra hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere taken in huis, wij gaan samen met u op zoek naar een huishoudhulp die past bij uw behoeften. Dankzij onze kennis van Geel en de regio errond kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. Ons team staat klaar met een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening. Zo kunt u zorgeloos genieten van meer vrije tijd.
Markt 43, 2440, Geel, Antwerpen, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Vlotte communicatie via mail en berichtendienst.
Steeds vervanging aangeboden bij afwezigheid van vaste poetshulp.

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Ik ben nog maar 2 maanden een klant,maar mijn ervaring met deze firma is uitstekend!!! Altijd vriendelijk, Altijd zoeken naar oplossingen en ik heb een fantastische poetsvrouw, zeer lief,zeer proper,altijd op tijd,nooit geen problemen dus een dikke 5 stars...Anneke

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Super snel geholpen, wanneer de vorige poetsvrouw het niet goed deed werd er direct naar een oplossing gezicht en kregen we snel een andere. Van de nieuwe poetsvrouw Dema zijn we ook zeer tevreden! De service is ook heel goed! Brenda de rydt is een toppertje!!!

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Mijn hulpje is steeds op tijd.
Goede communicatie.Ze is vriendelijk, hulpvaardig en nauwkeurig en neemt haar job echt ter harte

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
De compensatie dat je eventueel krijgt als je erachter vraagt is om te lachen.
Alles heeft mij al enorm veel stress bezorgd want het wordt enkel duurder maar de service slechter.

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Zeer goede huishoudhulp en bijna altijd vervanging bij afwezigheid of feestdag.

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Correcte samenwerking. Bij afwezigheid van vaste poetshulp wordt er altijd naar vervanging gezocht.

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Ik heb een jarenlange ervaring over de zeer professionele en efficiënte samenwerking
En de bijzonder vriendelijke en hulpvaardige aanpak van het kantoor in Geel !
Super !!

Slechte kwaliteit poetshulpen
Onvriendelijk personeel in Geel
Wanneer zij de fout in gaan hoor je ze plots niet meer
7 poetshulpen gehad…. Bang van honden, zag het werk niet meer zitten, vertrekt een uur vroeger,…. Altijd iets.
Geen screening van poetshulpen en al zeker geen opvolging…. Wat blijkbaar standaard is.

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Mijn vaste poetshulp doet zijn werk goed. Als er iets mis loopt is easylife echter bijna nooit telefonisch bereikbaar. Ook hebben ze mij eens vervanging gestuurd die enkel Portugees sprak en verstond. In het begin vd samenwerking heb ik duidelijk aangegeven dat ik iemand wou die 1 vd landstalen of de Engelse taal machtig is. Voor de vervanging die uiteindelijk vertrokken is daar we niet konden praten stuurden ze mij een rekening. Niet erg netjes. Ook easylife moet afspraken nakomen, niet enkel de klant

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
We hebben een goede poetsvrouw. Zelf bij heet weer klaagt ze niet om de boel hier mooi te houden. Ze ziet zelf heel goed wat nodig moet gedaan worden.

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
eerlijk gezegd, ik heb nog geen problemen gehad,dus mijn indruk is dat de firma klantvriendelijk is

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
Wij zijn wel tevreden over jullie organisatie.
De kosten lopen wel hogerop,
maar de overheid geeft steeds met een hand en neemt dan weer terug met de andere hand.

Risposta di Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques
De communicatie met het bureau verloopt niet altijd even vlot. Zijn best moeilijk bereikbaar. Verder goede service indien je hulp zelf niet kan komen. Vervanging wordt voorzien.