Valutata 5 stelle su 5

Earthing People leverer viktige produkter av god kvalitet. Earthing/jording av kroppen, spesielt nattestid, må ikke undervurderes. Har hatt god helse effekt av dette i over 15 år nå. Lite syk og raske... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

vanaf dag een sliep ik beter. om die reden een tweede set besteld voor mijn vakantiehuisje. hierdoor kwam ik er maanden later achter dat ik verkeerde set had en nog werd alles naar meer dan tevreden... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kvalité och kraftfull verkan på jordningslakanet. En helt annan verkan jämfört med silverlakan. Reduceraren är bra då min kropp är känslig och ibland behöver jag sänka styrkan trots att jag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag upplever Earthing People som ett mycket seriöst företag med varm och snabb kontakt. De är tillmötesgående och generösa och man känner sig verkligen omhändertagen som kund. Lakanen ger en tydlig... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  2. Fornitore di apparecchiature mediche
  3. Produttore di tecnologie mediche

Scritti dall'azienda

Earthingpeople introducerade konceptet jordning i Sverige i 2011 och var det första företaget att sälja Clint Obers originalprodukter. Från 2016 har vi egen tillverkning av marknadens bästa jordningslakan och övriga produkter i samarbete med ett företag i Australien. Vi tillhandahåller jordade lakan med 35% fiber av kirurgiskt rostfritt stål som garanterar många års hållbarhet och problemfri jordning utan alla de problem som lakan med silvertråd har. Silver oxiderar när det kommer i kontakt med svavel från svett och hudfett, kemikalier i hudkrämer och felaktiga tvättmedel. Vi säljer bara lakan med rostfria fiber av kirurgiskt stål son inte har några problem med oxidering och förlust av jorningseffekten. I vår butik finner ni ett stort sortiment av lakan, dynor, mattor, omslag med mera för jordning i hemmet och på arbetsplatsen. Att jorda sig regelbundet har en stor effekt på hälsan. Det stärker immunförsvaret, tunnar blodet, släcker inflammation, minskar kronisk värk, förbättrar sömnen, minskar hormonella obalanser och mycket mer som ni kan läsa om i boken "Att vara jordad". Det finns över 20 års forskning på hur jordning påverkar kroppen och hälsan. Att vara jordad är naturligt och helt ofarligt då det bara handlar om att återställa den fysiska/elektriska kontakten med vår planet, som att gå barfota på en gräsmatta eller bada i hav eller sjö. Att jorda sig regelbundet är en grundläggande strategi för att hålla kroppens alla funktioner i balans och det enklast sättet att jorda sig är när man sover och kroppen läker sig. Därför har vi satsat huvudsakligen på jordade lakan, en bra investering för hälsan. Vi är bioelektriska varelser som lever på en elektrisk planet och det är onaturligt att inte vara jordad.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,8

Tutte le recensioni

55 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Does what it says so i would recommend…

Does what it says so i would recommend grounding of sweden yes

5 aprile 2025

Risposta di Earthingpeople

We are Earthingpeople, not Grounding of Sweden. They are a drop-shipping company selling Chinese copies with oxidizing silver thread. Earthingpeople provides sheets and other products with surgical grade stainless steel fibres that do not oxidize and carry a 3 year warranty

Valutata 5 stelle su 5

superärligt företag o bra info

superärligt företag o bra info, försöker inte lura någon till köp

13 marzo 2025

Risposta di Earthingpeople

Tack! Vi är här för att hjälpa våra kunder få den bästa lösningen och tillhandahålla de bästa möjliga produkterna.

Valutata 1 stelle su 5

Not impressed with these grounding sheets

I bought a pair of grounding sheets from Earthing People over 7 months ago. I had high hopes, so I waited to notice any improvement in my well being. I notice nothing different about my sleep. I still have trouble falling asleep, average time is 1-2 hours to fall asleep. I toss and turn trying to get comfortable. I notice nothing in regards to my body, I still wake up with aches and pains. So, I would not buy these sheets or recommend them.

29 dicembre 2024

Risposta di Earthingpeople

Hi Sherry. We are sorry to hear that you are not satisfied. As we wrote to you in July 25 we suspect that there is something wrong with your ground port, like that it is not connected, and we suggested that you try a ground rod or a water pipe as better sources of getting proper grounding. Unfortunatly you did not reply on our mail at that time. We are here to help so it would have been best if you got back to us again instead of writing such a negative comment on Trustpilot. There is absolutely nothing wrong with the conductivity of our sheets so the problem usually lies in the ground connection.

Nöjd och positivt överraskad

Jag hade köpt sex produkter, allting kom som det skulle, plus en bok! Blev positivt överraskad av kvaliteten och komforten i örngotten (v2+). Äntligen kan jag sova jordad! Jag använder också mattan i sängens fotände, och jag står på den den när jag gör min rödljusterapi.

6 dicembre 2024

Excellent product & Professional after sales

Excellent product! I bought the double bed grounding sheet which has definitely allowed me to sleep much quicker and deeply!
Excellent after sales service from Anders Blomqvist! I had bought the incorrect connection, yet Anders immediately responded and ensured I had the correct plug to be able to benefit from the being grounded. THANK YOU!

10 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Kvalité, snabb leverans & proffsigt bemötande

Snabb leverans och snabbt svar på frågor på mail! Överlag ett mycket sympatiskt, trevligt bemötande från Anders och produkten har uppfyllt (matta) alla mina förväntningar.
Kommer även beställa lakan härifrån då kvaliteten verkar överlägset bäst på marknaden! Är verkligen nöjd med mitt köp och den fantastiska läkning som jordning ger! Har fått fina resultat på mkt besvärligt eksem (över hela kroppen) efter bara 3 v användning av mattan och ser fram emot ännu bättre effekt med ett jordningslakan! Jättenöjd!!!

11 ottobre 2024

Pålitlig…

Snabb leverans,snabbt svar på fråga,samt väldigt nöjd med jordningslakanet!

27 settembre 2024

Risposta di Earthingpeople

Tack! Det är fint att höra. Vi hoppas att du kommer att få många års glädje av att vara jordad och positiva förändringar i hälsan.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più