Valutata 5 stelle su 5

Earthing People leverer viktige produkter av god kvalitet. Earthing/jording av kroppen, spesielt nattestid, må ikke undervurderes. Har hatt god helse effekt av dette i over 15 år nå. Lite syk og raske... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kvalité och kraftfull verkan på jordningslakanet. En helt annan verkan jämfört med silverlakan. Reduceraren är bra då min kropp är känslig och ibland behöver jag sänka styrkan trots att jag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag upplever Earthing People som ett mycket seriöst företag med varm och snabb kontakt. De är tillmötesgående och generösa och man känner sig verkligen omhändertagen som kund. Lakanen ger en tydlig... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  2. Fornitore di apparecchiature mediche
  3. Produttore di tecnologie mediche

Scritti dall'azienda

Earthingpeople introducerade konceptet jordning i Sverige i 2011 och var det första företaget att sälja Clint Obers originalprodukter. Från 2016 har vi egen tillverkning av marknadens bästa jordningslakan och övriga produkter i samarbete med ett företag i Australien. Vi tillhandahåller jordade lakan med 35% fiber av kirurgiskt rostfritt stål som garanterar många års hållbarhet och problemfri jordning utan alla de problem som lakan med silvertråd har. Silver oxiderar när det kommer i kontakt med svavel från svett och hudfett, kemikalier i hudkrämer och felaktiga tvättmedel. Vi säljer bara lakan med rostfria fiber av kirurgiskt stål son inte har några problem med oxidering och förlust av jorningseffekten. I vår butik finner ni ett stort sortiment av lakan, dynor, mattor, omslag med mera för jordning i hemmet och på arbetsplatsen. Att jorda sig regelbundet har en stor effekt på hälsan. Det stärker immunförsvaret, tunnar blodet, släcker inflammation, minskar kronisk värk, förbättrar sömnen, minskar hormonella obalanser och mycket mer som ni kan läsa om i boken "Att vara jordad". Det finns över 20 års forskning på hur jordning påverkar kroppen och hälsan. Att vara jordad är naturligt och helt ofarligt då det bara handlar om att återställa den fysiska/elektriska kontakten med vår planet, som att gå barfota på en gräsmatta eller bada i hav eller sjö. Att jorda sig regelbundet är en grundläggande strategi för att hålla kroppens alla funktioner i balans och det enklast sättet att jorda sig är när man sover och kroppen läker sig. Därför har vi satsat huvudsakligen på jordade lakan, en bra investering för hälsan. Vi är bioelektriska varelser som lever på en elektrisk planet och det är onaturligt att inte vara jordad.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,8

Tutte le recensioni

55 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gode og viktige produkt

Earthing People leverer viktige produkter av god kvalitet. Earthing/jording av kroppen, spesielt nattestid, må ikke undervurderes. Har hatt god helse effekt av dette i over 15 år nå. Lite syk og raskere restitusjon.

14 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Det be NOK 1.991 ekstra å betale ved…

Det be NOK 1.991 ekstra å betale ved henting av pakken. Regner med at dette var toll-avgift? Skuffet.

20 luglio 2026

Risposta di Earthingpeople

Hej Bjørn. Det är inte vi som bestämmer olika länders tullavgifter, Det är din regering du skall kontakta om du är besviken på att Norge tar ut en tullavgift på varor som importeras till Norge. Alla länder har tullavgifter så om vi köper en vara från Norge, England eller annat land som inte är med i EU måste vi också betala tullavgift. Det är bara inom EU som vi slipper tullavgiften. Detta är allmän kännedom så att lämna ett dåligt betyg på företaget för att ditt land tar ut tullavgift känns inte rätt då vi inte gjort något fel

Brilliant company

Brilliant company. Straight forward dealing with there knowledgable staff. Goods came well wrapped in good time. 👍 😀

9 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Toppföretag med produkter av högsta kvalitet.

vanaf dag een sliep ik beter. om die reden een tweede set besteld voor mijn vakantiehuisje. hierdoor kwam ik er maanden later achter dat ik verkeerde set had en nog werd alles naar meer dan tevredenheid opgelost. kortom een bedrijf dat nog meer doet dan het beloofd! (Jag sov bättre redan från första dagen. Därför beställde jag ett set till till mitt fritidshus. Det var först månader senare jag upptäckte att jag hade fått fel set, men allt löstes till min fulla belåtenhet. Kort sagt: ett företag som levererar ännu mer än vad de lovar!)

27 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

det kom inte någon jordningsstav med.

det kom inte någon jordningsdtav med. Finns 8 olika alternativ hur man jordar lakanet.

6 luglio 2026

Risposta di Earthingpeople

Hej Annika. Om du hade läst informationen om lakanet du köpte hade du sett att jordanslutning inte ingår då vi erbjuder 8 olika alternativ. Så här står det överst under lakanet du köpte :
"Platt universal jordningslakan som passar alla sängstorlekar på längs eller tvärs. Det ledande tyget är 140x200 cm med 70 cm bomullstyg i ändarna som sticks in under bäddmadrassen/madrassen för att hålla lakanet på plats. Anslutning till jord ingår ej men en 5 m rak produktsladd ingår. Klicka här för att se anslutningsalternativ."

Längre ner i texten står det mer info om anslutningsalternativ och vad paketet innehåller:
"Ni behöver köpa en separat anslutning till jord för att kunna koppla in ert lakan. Våra lakan inkluderar en 5 m lång sladd men inte anslutning till jord. I länder utanför Sverige kan man använda eluttagets jordanslutning med en adapterplugg. Vi avråder starkt från att använda en plugg i eluttaget i Sverige. Produkter som skall användas i Sverige bör kopplas till jord via en jordstav med ledning till marken, eller en jordklämma på ett vattenrör av metall. Se sidorna Viktigt att veta och Frågor och svar för förklaring om varför vi inte rekommenderar det svenska elsystemet för jordning.

Innehåll:
1 st Premium v2+ universal lakan 140 cm
1 st rak sladd, 5 m
Installationsinstruktioner"

Eftersom en jordstav inte fungerar när man bor i höghus eller inne i en asfalterad miljö vore det meningslöst slöseri att skicka med en jordstav med varje lakan. då den inte går att använda där. Vi har också väldigt många återkommande kunder som redan har en anslutning sedan tidigare och inte behöver en till.

Så att lämna ett dåligt omdöme för att du inte läst texten är inte snällt då ditt omdöme inte säger någonting om företaget, produkternas kvalitet, servicen eller informationen på hemsidan. Därför ber vi dig vänligen att ta bort omdömet.

Det är lite som att köpa ett par fina kvalitetsskor och sedan lämna ett dåligt omdöme för ratt inga strumpor ingick eller att köpa ett par fina byxor och sedan lämna en stjärna för att inga trosor ingick.

Bra produkter & snabba leveranstider

jag är utbildad civilingenjör inom el och därför alltid varit intresserad av nya teorier&forskning inom området även det bio-medicinska.

Haft problem med långvarig mental stress som jag haft svårt att återhämta mig från och kom i kontakt med teorier om jordning på diverse hälso podcasts och jag började med att läsa en bok från clinton ober. "Earthing: The Most Important Health Discovery Ever!" Jag tyckte det verkade väldigt trovärdigt, vilket det visade sig att vara!

Köpte först ett kuddvar och kände direkt att något händer. den ständiga underliggande stressen och tankeverksamheten började lugna sig DIREKT, vilket fascinerade mig oerhört.

Jag märkte även att jag började processa saker mentalt på ett helt annat sätt under jordningen, sov djupare, bättre, jag upplever också att jag inte alls behöver dricka lika mycket vatten vilket är oerhört fascinerande!

Jag köpte sen ett lakan och jag märkte att effekten då blev ännu starkare nästan lite för stark och lite för mycket faktiskt. svårt att förklara vad det innebär för andra som inte testat, men jag la ett vanligt lakan ovanpå tills jag sakta men säkert vänjde mig att sova direkt på jordningslakanet.

Upplevde enormt mycket bättre sårläkning efter ett tag och blodet "sätter" sig bättre runt sår m.m
vilopulsen är nere, inte mätt exakt men d är märkbart och jag upplever att hjärtat behöver inte jobba lika hårt som förut. Pulsen är inte lika "tung"

Sammanfattningsvis upplever jag en alltigenom förbättrad kroppsfunktion! Jag kan även vila bättre, återhämta mig bättre m.m! Jag kommer 100% fortsätta med jordning för resten av mitt liv!

Att vara jordad en längre period har även orsakat lite intressanta förändringar i mitt beteende. Jag har insett nu att min kropp har aktivt sökt sig till att vara jordad! det tog sig tidigare uttryck i mitt liv att jag har haft ett enormt intresse för snorkling i havet. Jag tycker fortfarande om detta, men får inte längre "abstinens" eller grov pirrande ångest om jag inte dragit iväg på en snorklingsresa på ett tag!

Förutom de goda effekterna upplever jag även att produkterna är gedigna och slit tåliga och leveranstiden/kommunikation är jättebra!

Tack för att ni säljer dessa fantastiska produkter!

10 luglio 2026

Risposta di Earthingpeople

Tack för din mycket detaljerade beskrivning av vad du upplevt med jordning. Underbart att höra och verkligen fint för andra att kunna ta del av. Vi önskar dig många fina år med god hälsa och kontakt med vår underbara planet.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Bra produkter.

3 luglio 2026

Risposta di Earthingpeople

Tack Per! Det är ett nöje att vara till service och att kunna leverera produkter av hög kvalitet

Toppen produkt

Kvalitativ och välgjord produkt.

2 luglio 2026

Risposta di Earthingpeople

Tack Lisa! Vi önskar dig många hälsosamma år med hjälp av Moder Jords helande energi levererad via våra jordningsprodukter

Suveränt!!

Bra produkter, snabb leverans och bra paketerat. Toppen helt enkelt.

1 luglio 2026

Risposta di Earthingpeople

Tack Hanna! Vi är glada att höra att du är nöjd. Vi hoppas att du får många fina hälsosamma år med hjälp av jordning.

Risposta di Earthingpeople

Hej Tim. Var uppmärksam på alla förändringar du upplever i ditt tillstånd. Det är speciellt under de första 3-4 månaderna de mer kännbara förändringarna sker när kroppen ställer om sig och sedan över tid kommer du att märka hur immunförsvaret stärkts. De flesta märker att förkylningar inte biter längre utan bara blir milda och kortvariga.

Valutata 5 stelle su 5

Earthings jordningsmatta - Wow!

Earthing gav snabb och bra leverans.
Nu har jag använt jordningsmattan i några veckor och trots höga förväntningar är jag helt fascinerad över hur bra det fungerar! Jag berättar för alla som vill lyssna hur bra jag mår av att använda den - hurra!

2 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag känner att detta företag har lång…

Jag känner att detta företag har lång erfarenhet av vilka jordningsprodukter som fungerar. Jag uppskattar all kunskap som förmedlas. Leveransen var väldigt snabb. Jag är så tacksam för att det finns hjälpmedel att få för att hålla sig jordad. Att vara jordad är ett väldigt bra sätt att hjälpa sin kropp!

20 aprile 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più