Valutata 1 stelle su 5

Varan visade sig inte finnas i lager och den utlovade leveranstiden var inte ens nära att hållas. Det blev för sent för mig att använda produkten jag köpt. Den skickades ändå och för att få pengarna t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tack för den snabba och snygga leveransen av en mycket fin och gedigen produkt – Onduline Duro E-bitumen vågplatta röd. En bra produkt, lätt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant färg.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och snabba svar via mejl. Det enda negativa är att det inte går att ringa och prata direkt med kundtjänst eller någon kunnig expert.

Valutata 4 stelle su 5

Jag köpte ett färdigt paket med hängränna och tillbehör för montering på växthus. Passade perfekt. Leveransen var snabb och problemfri.

1. Fornitore di prodotti in plastica

Scritti dall'azienda

Vi är din online-destination för plast av hög kvalitet till bra priser, levererad direkt till dig. Oavsett om du arbetar med ett projekt hemma, i verkstaden eller i ditt lilla företag, har vi ett brett utbud av plastprodukter som passar dina behov. Hos oss hittar du allt från skivor, rör och stänger i olika storlekar, färger och ytor, till termotak, hängrännor och mycket mer. Vi erbjuder även specialskärning, så att du kan få plasten exakt enligt dina mått.

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,0

Tutte le recensioni

37 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

I am very happy with my purchase

I am very happy with my purchase. Fast delivery and the products were of good quality.

30 luglio 2025

Risposta di e-plast.se

Thank you so much for your kind review! 🌟
We’re delighted to hear that you’re happy with your purchase and that the delivery was fast.
It’s also great to know that the quality of our products met your expectations.

We truly appreciate your feedback and look forward to serving you again!

Yours sincerely
e-plast

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Taket är lätt att lägga.

31 luglio 2025

Hej Lars

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att taket var lätt att lägga.

Med vänliga hälsningar

Problemfritt

Beställning o leverans utan problem !
Dessutom bra pris !

31 luglio 2025

Hej Birger

Stort tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att både beställning och leverans fungerade problemfritt och att du är nöjd med priset.

Varmt välkommen åter!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, bra pris och kontakt, rekommenderar!

30 luglio 2025

Hej Nick

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen, priset och kontakten.

Varmt välkommen tillbaka!

Skiva

Ta produkt, lite lång leverans tid men helt oki.
Stod att man behövde ha telefonen tillgänglig och kunna svara för leverans, men det kom på utlämningsställe utan att jag gjort de valet.

25 luglio 2025

Risposta di e-plast.se

Hej, och tack så mycket för din recension och dina synpunkter 🌟

Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten, även om leveranstiden blev lite längre än önskat.

Angående informationen om leverans – vi beklagar om det skapade förvirring. I vissa fall väljer transportören att leverera till utlämningsställe även om andra alternativ är angivna, beroende på paketets storlek eller lokala rutiner.

Vi tar med oss din feedback för att kunna förtydliga informationen framöver.

Tack igen för att du handlade hos oss, och vi hoppas få välkomna dig tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Funkar bra med montering och…

Funkar bra med montering och sammansättning av delar
Väldigt lätt att få i hop

9 luglio 2025

Hej Thomas
Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att monteringen gick smidigt och att delarna passade bra ihop.
Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Otroligt snabb frakt

Otroligt snabb frakt! Smidigt och bra köp!

6 luglio 2025

Risposta di e-plast.se

Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att leveransen var snabb. Du är alltid välkommen tillbaka!
Med vänlig hälsning

Helt suverän kundservice

Helt suverän kundservice. Fick jättebra hjälp med förslag på lösningar. Ett riktigt engagemang från företagets sida för att hjälpa mig (kunden) hela vägen.
Inväntar leverans av beställda varor imorgon.

9 luglio 2025

Stort tack för din fina recension!
Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde vår kundservice som suverän, och att vi kunde hjälpa dig hela vägen med bra lösningar. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen – så tack för att du märkte vårt engagemang!

Vi hoppas att leveransen imorgon lever upp till förväntningarna – och skulle det dyka upp något, är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Valutata 4 stelle su 5

Varan som den skulle och verkar…

Varan kom som den skulle och verkar motsvara mina förväntningar, jag kommer att testa plasten lite senare.

30 giugno 2025

Risposta di e-plast.se

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi är glada att höra att varan kom fram som den skulle och lever upp till dina förväntningar hittills.

Lycka till med testet av plasten – och tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver vidare hjälp!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra hjälp när…

Snabb leverans och bra hjälp när fraktbolaget tappade bort paketet!

6 giugno 2025

Risposta di e-plast.se

Stort tack för din fina recension – det gläder oss att höra att du är nöjd, trots att fraktbolaget ställde till det. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till snabbt när något går fel.

Tack för att du valde oss – varmt välkommen åter! 🌟

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt

26 maggio 2025

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkten.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver – vi hjälper gärna till!

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Med vänlig hälsning

Valutata 1 stelle su 5

Utebliven leverans

Tog semester. Kom ett meddelande som bara sa att det kommer vara försenat. Vi hör av oss. Inget hört sedan dess.

8 giugno 2025

Risposta di e-plast.se

Hej Marcus, jag beklagar att du har fått en Trustpilot-inbjudan innan du har mottagit dina varor.
Jag kan i nuläget se att fraktbolaget har kontaktat dig och avtalat en leveranstid med dig imorgon. Så du kommer att få din beställning inom den avtalade leveranstiden.

Jag hoppas att du kommer att ompröva din 1-stjärniga recension när du har mottagit din beställning.

Vi finns alltid här för att hjälpa till, så tveka inte att skriva till oss – då har vi möjlighet att assistera dig.

Med vänliga hälsningar

Mycket nöjd!

Precis vad jag letade efter till ett bra pris.

30 maggio 2025

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att du hittade precis vad du letade efter – och till ett bra pris dessutom!
Varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer. 😊

Allt perfekt

Allt perfekt

6 giugno 2025

Risposta di e-plast.se

Tack för din fina recension – det värmer mycket!
Vi är glada att höra att allt var perfekt – du är alltid välkommen tillbaka! 🌟
Önskar dig en riktigt bra dag!

Det flöt på bra

9 maggio 2025

Hej Ingemar,
Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att allt flöt på bra – varmt välkommen tillbaka! 🌟

Måttbeställt

Måttbeställt, snabb leverans, bra kvalitet och bra pris! Viktigast av allt jag fick de jag beställde

3 aprile 2025

Hej Robin!
Stort tack för din fantastiska recension!
Det gläder oss att höra att du är nöjd med måttbeställningen, leveransen, kvaliteten och priset – och allra viktigast: att du fick precis det du beställde.
Varmt välkommen åter! 😊

Kanon bra

Bra hemsida med bra priser samt en transport som fungerade utmärkt med en trevlig chaufför.

3 aprile 2025

Hej Mats!
Stort tack för din fina recension!
Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både hemsidan, priserna och leveransen – och extra roligt att chauffören gjorde ett gott intryck.
Varmt välkommen tillbaka! 🌟

29 marzo 2025

Risposta di e-plast.se

Hej Li Ulrika, tusen tack för de 5 stjärnorna!

Det gläder oss att servicen levde upp till dina förväntningar!

Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen en annan gång.

Simon

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più