Valutata 5 stelle su 5

Tack för den snabba och snygga leveransen av en mycket fin och gedigen produkt – Onduline Duro E-bitumen vågplatta röd. En bra produkt, lätt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant färg.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och snabba svar via mejl. Det enda negativa är att det inte går att ringa och prata direkt med kundtjänst eller någon kunnig expert.

Valutata 4 stelle su 5

Jag köpte ett färdigt paket med hängränna och tillbehör för montering på växthus. Passade perfekt. Leveransen var snabb och problemfri.

1. Fornitore di prodotti in plastica

Scritti dall'azienda

Vi är din online-destination för plast av hög kvalitet till bra priser, levererad direkt till dig. Oavsett om du arbetar med ett projekt hemma, i verkstaden eller i ditt lilla företag, har vi ett brett utbud av plastprodukter som passar dina behov. Hos oss hittar du allt från skivor, rör och stänger i olika storlekar, färger och ytor, till termotak, hängrännor och mycket mer. Vi erbjuder även specialskärning, så att du kan få plasten exakt enligt dina mått.

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Scrivi una recensione

Bra leverans

Bra leverans
Lätt att montera
Bra att det fanns klar plast

1 settembre 2026

Hej Dick

Tack för din anmälan.
Vi är glada för att du hittade det riktiga plast till ditt projekt, och att monteringen var enkel.

Lätt att montera

Leveransen

29 agosto 2026

Hej Peter

Tack för din anmälan.
Vi är glada för att du är nöjd med produktet och att det var lätt att montera.

Valutata 4 stelle su 5

Jag köpte ett färdigt paket med…

Leveransen var snabb och problemfri.

25 agosto 2026

Hej Jörgen

Tak för din anmälan.
Vi är glada för att du är nöjda med produkterna och leveransen.

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och snabba svar via…

8 settembre 2026

Hej Lalo

Tack för din anmälan. Vi är glada för att leveransen kom snabbt fram, och att du fick snabba svar på mail.

Valutata 2 stelle su 5

För långa leveranstider och man kan…

För långa leveranstider och man kan inte följa frakten.

26 agosto 2026

Hej Jonas

Tack för din anmälan
Vi beklagar att din leverans tar längre tid än förväntad. Vi är i kontakt med speditören för att höra vad som har hänt, och be dem leverera snarast möjligt till dig. Vi har skickat dig en tracking länk på ditt mail.

Valutata 1 stelle su 5

Fortsättning på min tidigare kommentar…

Fortsättning på min tidigare kommentar om leverans som inte kom fram. Det tog inte slut där...
Vi fick till slut en leverans som gick bra, det var dock en spricka i ena plasten men vi struntade i det pga tidigare krångel.
Efter någon dag fick vi sms från fraktbolaget att ytterligare en order kommit för leverans. Vi skrev att de får skicka tillbaka den eftersom det nog var den borttappade leveransen som inte kommit tidigare. Vi var också ärliga och skrev till E-plast att vi hänvisade fraktbolaget att skicka tillbaka den till dom.
Efter ytterligare några dagar hör E-plast av sig och påstår att vi tagit emot båda ordrarna och att de självklart måste få tillbaka den ena.
Vi svarade och ifrågasätte, när vi dessutom meddelat dom att vi INTE tagit emot ena leveransen. Skickade även med skärmdump med sms till fraktbolaget där vi skriver att leveransen ska tillbaka. Har dock inte fått svar från E-plast. Kan tycka att åtminstone en ursäkt kunde sitta fint.
Väldigt oseriöst och otrevligt!

13 agosto 2026
Non scritta su invito

Hej Ida,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är mycket ledsna för det förlopp du har haft och vi har full förståelse för din frustration.

Vi fick information från fraktbolaget om att den första ordern skulle ha levererats, och det var den uppgiften vi utgick från när vi kontaktade dig. I efterhand har det visat sig att fraktbolaget inte kan tillhandahålla något leveransbevis för denna order, och det har därför tyvärr skett ett missförstånd.

Vi beklagar verkligen att du blev kontaktad på felaktiga grunder och att vår kommunikation har fått dig att känna att vi inte litade på de uppgifter du lämnade. Det var absolut inte vår avsikt.

Vi beklagar också att du inte fick svar direkt, och naturligtvis även att den leverans du tog emot hade en skada.

Vi är uppriktigt ledsna för de besvär och den frustration som hela förloppet har medfört, och vi tar din feedback vidare internt.

Valutata 1 stelle su 5

Varan visade sig inte finnas i lager…

Varan visade sig inte finnas i lager och den utlovade leveranstiden var inte ens nära att hållas. Det blev för sent för mig att använda produkten jag köpt. Den skickades ändå och för att få pengarna tillbaka var jag tvungen att betala frakten själv, trots att dom tidigare sagt att den skulle skickas tillbaka gratis.

6 luglio 2026

Hej Linus

Vi beklagar att varan inte kunde levereras inom den förväntade leveranstiden, och vi förstår att det är frustrerande när varan inte längre kan användas som planerat.

När vi fick meddelande om att du inte längre ville ha varan hade beställningen tyvärr redan skickats. Därför behandlas returen som en vanlig avbokning av köpet, där returfrakten i allmänhet betalas av kunden. Om du hade haft möjlighet att vägra leveransen hade vi kunnat kreditera frakten, eftersom den då skulle ha skickats tillbaka till oss.

Vi beklagar att processen inte uppfyllde dina förväntningar.

Med vänliga hälsningar

Valutata 5 stelle su 5

God vejledning, god kvalitet og kom til tiden

God vejledning. Kom til tiden. God kvalitet.

2 agosto 2026

Hej Jacob,

Tak for de 5 stjerner.
Dejligt at høre, at du har været tilfreds med både vejledningen, leveringen og kvaliteten. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 😊
Hilsen E-plast

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans, jättenöjd med produkten.
Har skrivit till kundtjänst fast fick ingen återkoppling.

25 luglio 2026

Hej Kevin
Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och leveransen.

Vi beklagar att du upplever att du inte har fått svar från vår kundtjänst. Vi kan tyvärr inte se att vi har mottagit något mejl från dig.

Med vänlig hälsning

Kvalitetsprodukt och snabb leverans

Kvalitetsprodukt, snabb leverans och vänligt bemötande från kundtjänst. Lite hög kostnad, men ändå värt priset.

29 luglio 2026

Hej Tuulia,
Tack för din fina recension. Det gläder oss att du är nöjd med både produkten, leveransen och vår kundservice.

Hälsningar

Valutata 5 stelle su 5

Execellent product and delivery.

Excellent product and delivery. Understand customer needs and customized for the customer requirements. Fast delivery and communication.

27 luglio 2026

Hej Turalo,
Thank you for your excellent review. We are very pleased to hear that you were satisfied with the product, delivery, and communication.

Best regards,

Valutata 1 stelle su 5

Varorna körds inte ut av fraktbolaget

Varorna körds inte ut av fraktbolaget. Säger att dom försökt att ringa? För krångligt, får ju varor levererade hela tiden. Ska inte skötas såhär.

2 luglio 2026

Hej Henrik,

Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen förseningen av din beställning och att det har varit svårt att komma i kontakt med fraktbolaget.

Vi kommer att ta detta vidare med fraktbolaget.

Med vänliga hälsningar

Skadad vara vid framkomst

Skadad vara vid framkomst.
Dåligt förpackad och nonchalant transportör.

1 luglio 2026

Hej Lars

Tack för din anmälan.
Vi är ledsna att din vara var skadad vid ankomst. Vänligen skicka ett mail till våran kundservicemail kontakt@e-plast.se, så vi kan lösa din reklamation.

Extremely late shipments!

Extremely late shipments!
Ordered 2times, fist time I had to call for expediting my shipment and second seems to be the same

6 giugno 2026

Risposta di e-plast.se

Thank you for your review.
We are sorry that your orders have arrived later than wished. If you have not gotten your second order, feel free to write to our costumer service mail, and we will see where it is.

Valutata 2 stelle su 5

Extremely poor/no delivery

Paid 199kr for "delivery to door" to our business. No tracking received, and no attempt was made to deliver. Contacted customer service to ask why they haven't delivered. Customer service replied 3 days later with a link to a website that didn't work. Once we finally worked out ourselves how to track the package, the GLS tracking just told us that it was waiting for pickup, but not where. Still no idea where my package is, 11 days later.

28 maggio 2026

Hello Carl
I am sorry that you are dissatisfied with the delivery. Unfortunately we cannot guarantee Track&Trace links on all our orders, as it is depending on the forwarder.
Because of Constitution day in Denmark this past Friday, we did not see your mail before today. We can see that the package has been picked up already. Is this not correct? If not, please write to our costumer service mail.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più