God behandling og rigtig god vejledning
Din lokale dyrlæge – med fokus på den gode oplevelse for din bedste ven samt høj faglighed!
Englandsvej 1, 8450, Hammel, Danimarca
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
God behandling og rigtig god vejledning
Min hvalp havde leget med en hveps og blevet stukket ved munden. Vi fik tid med det samme og da vi ankom kom vi ind til en dyrlæge hurtigt, som fik tjekket hende og givet hende behandling mod hvepse stikket.
Dejlig oplevelse for både mig og min hund.
Mvh. Katrine
Super venlig personale og dyrlæge, men desværre virker dyrlægen helt og aldeles uerfaren i marsvin og kaniner. Det var følelsen af rent gæt og goggle og til tårnhøje priser. Gennem mine mange år som ejer af marsvin og kaniner , er det klart rekorden for hvad jeg nogensinde har givet for dyrlæge. Særlig i betragtning af at jeg følte jeg vidste mere end dyrlægen og at jeg dyrlægen ikke kom frem til noget.
Kan absolut ikke anbefales til gnavere og kaniner. Viden og erfaring følte jeg var ikke eksisterende og jeg vil ønske dyrlægen bare var ærlig og havde henvist mig til en kyndig dyrlæge med viden om marsvin.
Jeg har været kunde hos dyrlægehuset i hammel 2 gange,begge gangene følte jeg meg manipulert og snydt,vores hund hedder Emma og er en cokerspaniel på 3 år.
På første besøg var Emma tydeligt syg ,hun ville ikke gå selv,heller ikke spise eller drikke,det hele skete over et par dage,og Emma måtte indlægges.have intrevaøs og skandes,da 2 dage var gået var dun friskere men ikke helt frisk endnu,hun blev skannet,og de mente at hun havde fri flyt af væske i bugen.noget som jeg senere har hørt fra andre er meget vanskeligt at konstatere.
De ville at vi skulle kontakte dyrlæge i Århus for videre under sørejser so. Ville koste 7000 kr mere,vi havde allerede betalt 5000 kr de hidtil undersøgelserne,som ikke havde givet en diagnose eller grund til sygdom.jeg sagde da nej til videre undersøgelser i Århus, men sagde at de så måtte aflive hunden hvis hun ikke blev fris,vi havde ikke forsikring på hende,noget vi så klart senere har fået,men vi havde simpelthen ikke råd til videre udredning til 7000 kr til,de syndes at vi skulle fortielse med undersøgelser,for hundens del,af hensyn til hunde,så klart vi gerne ville det,men pengene var der bare ikke.så vi måtte si nej til det.
De ri gte så til Århus for at rådføre seg og så sagde en dyrlæge der at de burde give Emma antibiotika for at prøve det først,jeg kan ikke ladevære at tænke på,at hvis vi havde sagt ja til videre undersøgelser så havde kostet oss vores madbudget i 2 md.hunden fik medicin og blev frisk,de ville så have Emma tilbage til en opfølgning undersøgelser,så sagde jeg at det måtte de gerne så længe at det ikke ville koste mere,så sagde de at det kunde de ikke gøre gratis,så jeg tænkte, så meget for omsorg for hunden,dette handler jo kun om penge,de skider egentligt i hvad som er Best for hunden.
Næste gang jeg var der,var for at undersøge hvor mange hvalpe hun havde i maven,de sagde at vi måtte vente til dag 48 for at kunde se det,og anbefale at vi skulle rønge hende på dag 50,vi kom til aftalt tid,og de satte igang med det praktiske,og sagde at det ville tage 19 min at få svar,i stedet for at få svar efter 15 min fik jeg besked om at hunden havde neurologiske skader,forde at hun valgte den samme side at gå til,og forde at de mente at hun hang med den ene siden af holdet,jeg spurte så om disse undersøgelser ville føre til en evnt løsning af det påståede problem,det sagde de nej til,for neurologisk skader kunde ikke behandles, jeg spurte så,hvorfor jeg skulle bruge masse penge på en hund som i udgangspunktet virket uden smerter eller ubehag,når det alligevel ikke kunde behandles,det var hun egentligt enig i,men ville alligevel at det skulle noteret at de havde anbefale videre indersøkelser.
Så tilbage til det vi egentligt kom for,for at finde ud af hvormange hvalpe hun havde,til det sa de at det kunde de ikke rigtigt se,men de troede at det måske var 3 hvalpe og så tog hun alligevel gult betalt for noget jeg følte var et ikke løst opdrag,hun tilbud oss at komme tilbage til nye røntgen,men det med røntgen er jo ikke særligt sundt hverken fir mor eller hvalpe,så jeg takket skuffet nej tak til det.
Jeg kan simpelthen ikke anbefale denne dyrlægen anbefalinger til nogen,og jeg er meget skuffet over den behandling vores hund har fået her.

Risposta di Dyrlægehuset Hammel
Vores hunhund skulle steriliseres og de har været utrolig gode til at holde os i hånden hele vejen igennem processen. De har været så søde til at svare på alle vores spørgsmål både inden og efter. De var søde til at tjekke op på noget ørevoks nu når de alligevel havde hende under bedøvelse og generelt bare en god oplevelse. Prisen synes vi også var okay efter omstændighederne. Vi er meget glade for at have dem som dyrlæge

Risposta di Dyrlægehuset Hammel
Virkelig behageligt og kompetent personale, der tager sig tid og er nærværende, oplysende og grundige både pr tlf og i konsultation. Både til kat og hund. Også når sidstnævnte har dyrlægeskræk. Efter at have prøvet flere dyrlæger gennem årene, må jeg sige, at Dyrlægehuset Hammel ligger helt i top og får min varmeste anbefaling. De har oveni også en fin ny klinik.

Risposta di Dyrlægehuset Hammel
Dejlig nærværende service, både for menneske og dyr.

Risposta di Dyrlægehuset Hammel
Vi har kun gode ting at sige om denne dyrlæge! Vores hund skulle kastreres og der blev langt meget energi i, at gøre det så han fik en god oplevelse. De havde også fokus på at vi som ejere var velinformerede og komfortable med situationen, men vigtigst af alt fik vores hund en god behandling.
En klar anbefaling herfra.
Endnu engang har vi fået den bedste behandling til vores hund. Denne gang var det forberedelse til nytår og fyrværkeri. Vi føler os i trygge hænder, når vi er hos jer og kan kun give den bedste anbefaling.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.