Jeg handler der både fysisk og online - mindst hver anden måned. Altid imødekommende personale og lækre varer. En af producenterne har smagsgaranti på deres foder - og butikken gav tilgodebevis uden p... Leggi di più
Vi er på vej på sommerferie, men besluttede alligevel at lave en ordre og håbede at den ville komme i morgen (mandag). Vi rejser nemlig tirsdag. Jeg lavede bestillingen torsdag morgen og allerede dage... Leggi di più
Besøgte den fysiske butik i dag. Som altid stort udvalg og vi fandt også det vi skulle bruge. Desværre ville de to piger, der ekspederede på førstesalen nok heller være et andet sted end på arbejde, h... Leggi di più
Er fuldt ud tilfreds med mit køb! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra! 🐶Bestilte tirsdag aften, og allerede onsdag tidlig formiddag, var min ordre pakket og gjort klar til afsendelse. Derudover var... Leggi di più
Foder og udstyr til hest, rytter, hund, kat, gnaver, fugle og høns. Webshop med stor fysisk butik beliggende centralt i Roskilde. Bredt udvalg og fokus på kundeservice.
Bytoften 5, 4000, Roskilde, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
I er hurtige til at få varen leveret til gls så på den måde bliver det en hurtig levering, meget tilfredsstillende tilfredsstillende.
Umuligt at oprette konto. Efter kontooprettelse får at vide at min login kode er forkert
Ved glemt kodeord får at vide at min konto ikke eksisterer?!

Risposta di Dyricentrum.com
God service. Opmærksomt personale. God vejledning da vi købte ridehjelme.
Vi kommer igen en anden gang!

Risposta di Dyricentrum.com
Fantastisk hjemmeside og priser. Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der👍👌.

Risposta di Dyricentrum.com
Meget tilfreds med udvalg, leveringstid og information undervejs.

Risposta di Dyricentrum.com
Skøn butik med et kæmpe udvalg af lækkert udstyr til alle priser 🙂og et sødt og service-minded personale 🙏

Risposta di Dyricentrum.com
Hurtig levering og kundeservice ud over hvad der kan forventes.

Risposta di Dyricentrum.com
At jeg kunne købe og hente når min ferie sluttede nu hvor det var de sidste 2 kattebakker der var på bud

Risposta di Dyricentrum.com
Venligt og i mødekommende personale som altid yder en super service.

Risposta di Dyricentrum.com
Super god, ærlig og ordentlig kundeservice. Hurtig betjening! Tak for handlen.

Risposta di Dyricentrum.com
Super hurtig levering og en velfungerende hjemmeside der var nem og overskuelig
Handler helt sikkert der igen