L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Tweedehands stofzuiger besteld én betaald via de officiële website. Om de volgende dag te horen dat deze al via een andere weg was verkocht en dat de betaling wordt teruggestort. Dit is geen manier va... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Slechte zaak.

Ik had een archiefdoos A4 besteld maar ze leverden (twee dagen later dan beloofd, en te laat) een A5 formaat. Ze waren evenwel niet bereid om de volledige kosten te vergoeden. Schandalig. Aan de vele andere negatieve reviews te zien lijkt het beter om deze webshop te mijden.

29 luglio 2025

Risposta di Dutch Label Store

Beste Jan, het is jammer om deze review te lezen.
We hebben de bestelling nogmaals nagekeken en kunnen bevestigen dat het artikel dat u besteld heeft ook daadwerkelijk geleverd is. Er stond zelfs op de verpakking van het artikel A5 vermeld.

Het lijkt erop dat er bij het bestellen wellicht verwarring is ontstaan, de maten die bij het artikel vermeld staat komen ook helemaal niet overeen met afmetingen van A4.

Mocht u in de toekomst twijfelen over een product, helpen we u natuurlijk graag vooraf met extra informatie of advies, zodat u zeker weet dat u het juiste artikel bestelt.

Goede en snelle hulp

Goed geleverd. Snel en adequaat geholpen.

22 luglio 2025

Beste Bjorn,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen helpen!

Teleurstellend!

Tweedehands stofzuiger besteld én betaald via de officiële website. Om de volgende dag te horen dat deze al via een andere weg was verkocht en dat de betaling wordt teruggestort. Dit is geen manier van zaken doen!

10 luglio 2025

Beste S. Giebels,

Bedankt voor uw bericht, we begrijpen dat het teleurstellend is dat stofzuiger die u via onze website besteld, uiteindelijk niet geleverd kon worden.
De stofzuiger in kwestie was in dezelfde periode via een andere weg verkocht. Zodra we dit ontdekten, hebben we u hier direct over geïnformeerd en de betaling meteen teruggestort.

Onze excuses voor het ongemak - we begrijpen dat dit niet de ervaring is die u had verwacht en doen ons best om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

bestel hier niets

bestel hier niets, garantie kennen ze niet.

een stofzuig/dweil robot bij deze firma besteld, deze werkt na volle tevredenheid. totdat de dweilfunctie het niet meer deed. Garantie geclaimd. wij konden het product opsturen ter reparatie/vervanging.
helaas bleek deze niet te herstellen.

Nu weigert de firma een vervangende robot op te sturen terwijl ze deze nog voorradig hebben en wel aanbieden op Bol. zelfs met tussenkomst van Bol wil deze firma niet mee werken!

zij hebben op eigen houtje besloten tot terugbetaling over te gaan. En vinden dat wij zelf een nieuwe robot moeten bestellen welke exact hetzelfde type door hen word aangeboden voor een Fors hoger bedrag.

Ook blijkt het onmogelijk om onze eigen robot te retourneren zodat wij deze elders wel zouden kunnen aanbieden voor reparatie.

4 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Heel vervelend bedrijf wat je van de…

Heel vervelend bedrijf wat je van de kast naar de muur stuurt - en weer terug. En als je volhoudt en blijft pushen, dan eindelijk sturen ze een label toe voor retour, maar reparatie kan 6-8 weken duren! Hoe dan? Service is, wanneer er een nieuw product gestuurd wordt en dat dan de oude geretoureerd wordt. Maar ja, dat is service....

3 marzo 2025

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice, iets besteld via Bol.com. Na 2 dagen gaat er iets kapot. Contact opgenomen met Dutch label en kon ik zelf een reparatie aanmelden. Wat ik best vreemd vond want ik heb 30 dagen omruil. Toch maar machine opgestuurd. Na 14 dagen kregen we de machine terug maar die deed t nog niet. Dus ik weer bellen en wat denk je zeggen ze doodleuk nu is t termijn voorbij om om te ruilen. Dus ben ik bol.com gaan bellen. Die aardige mevrouw daar zei ik bel wel even, blijf maar aan de lijn, toen ze terugkwam bleek dat de lunchpauze belangrijker was dan de klant en de mevrouw van bol.com kreeg ook te horen dat de termijn verstreken was, maar ze ging eerst in de pauze en zou vanmiddag wel ff kijken als ze tijd had.
De mail goed in de gaten gehouden en aan t einde van de dag zat er een retour label in dus heb ik alles retour gestuurd maar t heeft me een hoop frustratie gekost. Vooral van t kastje naar de muur gestuurd worden.

24 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Voortreffelijk geholpen -al la minute-…

Voortreffelijk geholpen -al la minute- Een mail verstuurd vragende naar kopie aankoop bon van een Google Home Mini welke ik had besteld een half jaar geleden om cadeau te geven (de volgende dag werd deze al geleverd) De cadeau ontvanger was er enorm gelukkig mee dus ik neem aan dat de Google nest het goed doet maar je weet immers nooit tijdens de garantie periode en ik ben blij dat ik zo snel geholpen ben.

24 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super snel en goed geholpen

Mijn dymo labelwriter ging kapot terwijl ik net een hoop rolletjes ervoor had besteld. Deze bestelling mocht ik kosteloos retourneren en het geld kregen we snel retour. Vervolgens aan de telefoon super geholpen met het kiezen van een nieuwe labelwriter. Topservice!

2 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Niet bestellen bij deze verkoper!!!!

Eigenlijk verdient dit bedrijf geen ster. Op Bol.com een Google Nest besteld. Verkoper was dit bedrijf. Levering was op tijd. Toen ik het doosje controleerde viel mij op dat de verzegeling verbroken was en dus het doosje opnieuw in plastic gewrapt was. Hierover contact gezocht hebbende, krijg ik als reactie van de verkoper dat "het magazijn het doosje geopend heeft om te controleren of alles erin zat". Als het product volledig nieuw is (zoals het verkocht word), waarom moet het magazijn dan het doosje openen om te kijken of alles erin dat? Hier zit een luchtje aan. Het product word dan ook geretourneerd.

25 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Via Bol een robotstofzuiger besteld bij…

Via Bol een robotstofzuiger besteld bij hun, de robotstofzuiger is defect. Ik heb deze gisteren aangemeld voor garantie en deze valt binnen garantietermijn van 1 jaar. Zij vonden in de eerste instantie dat ik de fabrikant zelf moest contacten, na contact op te nemen met BOL wilden ze het wel zelf regelen. Nu willen ze dat ik de verzendkosten van 6 euro overmaak en de reparatietermijn 6 weken kan duren. Nou op de website van BOL staat aangegeven dat versturen GRATIS IS EN REPARATIE 14 dagen kan duren.

Nu heb ik een klacht via BOL lopen maar bestel
Hier nietsss want DIENSTVERLENING is ver te zoeken!!!

18 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

PAS OP MET DEZE VERKOPER!

PAS OP MET DEZE VERKOPER!

ZOUDEN EEN GOOGLE BOXJE LEVEREN. KRIJGEN DE KLUIS MET GEEN MOGELIJKHEID OPEN ZOU ZOGENAAMD AAN POST. NL LIGGEN!

MAIL GESTUURD DAT WE VAN DE KOOP WILLEN AFZIEN EN ONS GELD TERUG WILLEN.

ANTWOORD NEE MEV DAT GAAT HELAAS NIET WIJ MOETEN POS. NL AFWACHTEN...

HEEL VREEMD!!

NOOIT MEER HIER KOPEN, BOL SCHANDALIG OM DEZE MENSEN VIA JULLIE TE LATEN VERKOPEN!

13 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Deze review verdienen ze!

Deze review verdienen ze! Ik was eerlijk gezegd wat terughoudend gezien de reviews, maar besloot dit bedrijf toch een kans te geven, omdat de DULA labelprinter precies leek wat ik zocht en dat was een goed besluit. Voor een hele nette prijs ook nog etikettenrollen erbij besteld. Snelle afhandeling van de aankoop, binnen 24u pakket al binnen. Alleen bij de aansluiting van de labelprinter kon ik voor het laatste stukje wel wat hulp gebruiken. Ik werd meteen keurig te woord gestaan en we hingen pas op toen de printer deed wat hij moest doen.
Inmiddels loopt alles gesmeerd en kan ik lekker door met het verzenden van mijn boek.

17 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Pakket.niet aan huis geleverd tegen alle afspraken in

Pakket werd naar een postpunt gezonden in plaats van naar huis we zijn een winkel elke dag open van maandag tot zaterdag de melding dat we er niet zouden zijn klopt dus niet er zit een groothandel in de straat waar ik het pakket zou moeten ophalen die is 2.50 euro goedkoper. Waarom moet ik hier online bestellen om er dan toch achter te moeten rijden

14 giugno 2024

Risposta di Dutch Label Store

Beste Kristof, we vinden het ontzettend vervelend dat u niet tevreden bent!
We hebben u eerder willen uitleggen dat wij geen invloed hebben op deze keuze van PostNL om het naar een afhaallocatie te sturen.
Dit is besloten door de bezorger van PostNL, helaas zonder dit verder uit te leggen.
Niet specifiek met de reden dat er niet opengedaan werd, dit kan ook met de drukte te maken hebben.
Echter, u heeft nu besloten om op 4 verschillende platforms hier een 1 sterren review voor te geven. Jammer, want dit zegt niks over ons bedrijf, enkel over de bezorging van PostNL.
Natuurlijk kan ik mij goed voorstellen dat dit niet een gewenste actie van PostNL, maar u moet niet vergeten dat bij het online bestellen er altijd een kans bestaat dat het naar een afhaallocatie wordt gestuurd.
In ieder geval nog een fijne dag toegewenst Kristof!

Met vriendelijke groet

Anna

De bestelde enveloppen gekreukt

De bestelde enveloppen zaten los in een doos en er waren van de 100 een aantal gekreukt. Niet leuk voor bedankkaartjes die verstuurd moeten na een overlijden!

30 aprile 2024

Risposta di Dutch Label Store

Beste Cobi, wat vervelend om te lezen dat de enveloppen niet allemaal goed zijn aangekomen!
Jammer dat we er zo achter moeten komen, als u ons een belletje of een mailtje had gedaan hadden we dit op kunnen lossen en een negatieve beoordeling kunnen voorkomen.
Kunt u een mail sturen naar: klantenservice@dutchlabelstore.nl met het aantal slechte enveloppen dan sturen we daarvoor nieuwe op.
Ik hoor het graag van u Cobi!

-Anna

Valutata 1 stelle su 5

Printer gekocht, al kapot en geen geld terug

Printer gekocht, foto’s komen er vaag gekleurd uit én met strepen. Deze al teruggestuurd naar Canon maar zij vinden niets terwijl het duidelijk is dat de printer geen kwaliteit heeft.
Dutch label Store wil printer niet terugnemen waardoor ik met een kapotte printer zit en mijn geld kwijt ben! Bedrijf beweert dat het geen fotoprinter is (wat op hun marketing wel wordt beweerd!), al zijn mijn gewone afbeeldingen die geprint worden ook vol met strepen en geven geen mooi kleur af. Hun reactie wat betreft dat het geen ‘fotoprinter’ is, heeft hier niets mee te maken. Ze willen hun enkel indekken. Testpagina uit printer toont ook duidelijk een defect. Hp kleurenprinter die ik nu heb print nochtans perfect op gewoon papier. Klantenservice is ook zeer arrogant en onvriendelijk met name de medewerker Anna.
Oplichterij dus, nooit hier kopen! Partner van bol.com!

17 aprile 2024

Goedendag Liese Delerue,

Jammer dat u ons een oplichter noemt, dit zijn wij namelijk niet. De printer die u aangeschaft heeft beschikt over een bepaalde kwaliteit, als u dit niet goed genoeg vind ligt dat niet aan ons zoals u hier wel doet lijken.
De printer is in essentie niet kapot, zoals aangegeven door Canon (de fabrikant) zijn er geen defecten te vinden.
Doordat de aangeschafte printer niet specifiek een fotoprinter is en u daar duidelijk wel die verwachting heeft is deze printer niet defect.
Voor aankopen gedaan via Bol is er een ruim retourtermijn van 30 dagen.
Deze is bedoeld om de kwaliteit te testen, bent u niet tevreden kunt u zonder problemen retourneren.
Dit retourtermijn is overschreden en dus kunnen we deze niet terug nemen.
Logisch lijkt me.
Nog een fijne dag toegewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Disappointing Experience with Dutch…

Disappointing Experience with Dutch Label Store

I recently ordered a new coffee machine from Dutch Label Store through BOL. Unfortunately, the experience fell short of my expectations.
Upon receiving the item, I was immediately concerned. The box was visibly damaged, and the coffee machine itself did not appear brand new. Additionally, the instruction manual was missing, although the machine's operation is relatively straightforward.
I contacted Dutch Label Store to seek a resolution. I proposed an exchange, suggesting they send me a new unopened machine upon receiving the original item. My aim was to avoid any inconvenience in making coffee while waiting for the exchange.
Unfortunately, Dutch Label Store was not accommodating. They lacked flexibility and were unable to offer a solution that met my needs. This resulted in a feeling of disappointment and dissatisfaction with their customer service.

9 febbraio 2024

TOP Service !!

Mijn bestelde artikel werd niet bezorgd. Slechts 1 mailtje was nodig om de andere dag het bestelde alsnog te ontvangen,...wat een snelheid en service, TOP !!

22 dicembre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più