Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Leggi di più
Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een Dutch ID Infinity van ruim vijf jaar oud. Het is een fiets met traploze versnelling en een riem. Ik merkt het afgelopen jaar dat het verzet steeds lichter wordt en ik (veel) sneller moet tr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik bezit sinds 4 jaar de Dutch ID Phantom 65 TR Belt, ben er zeer tevreden over, ruim 12000 km mee gereden. In het begin veel pech gehad met de moter, een aantal keer bij de dealer terug geweest, ko... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!
Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag
Scritti dall'azienda

- 100% Hand built in Holland - 100% eigen frameproductie - Ruim 25 jaar ervaring
- Wij vinden het belangrijk dat jij met de allerbeste beleving fietst. Daarom werken onze ervaren vakmensen met de grootste zorg aan de exclusieve e-bikes. We ontwerpen ze met de modernste technologieën en bouwen ze in Nederland. We volgen de hoogste kwaliteitsstandaarden en innoveren de e-bikes met A-merk onderdelen. Het resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een super strak design!
Beveland 2, 1948 RA, Beverwijk, Paesi Bassi
- 0251 261 222
- info@dutch-id.nl
- dutch-id.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Bike totaal Stout uit Rhoon is een hele…
Bike totaal Stout uit Rhoon is een hele fijne winkel met professionele medewerkers

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Wat een fijne fiets is dit!!! Shadow
Wat een fijne fiets is dit! Wij zijn ons best een tijd aan het oriënteren geweest (zeker 3/4 jaar) veel fietsen test gereden. Samen met mijn vrouw beide een nieuwe fiets. Best getwijfeld over het merk en automatische versnelling of handgeschakeld. En voor 99% was het wel zeker. Het werd een Kalkhoff. Totdat de laatste eigenaar van een fietsenwinkel ons overhaalde om op een Dutch ID uit te proberen. Wij waren allebei meteen om! Geen twijfel over mogelijk, dit was echt de lekkerste fiets van allemaal! 99% werd 100% voor Dutch ID Shadow automatische versnelling. En wij hadden bij de op één na laatste winkel fietsen laten reserveren. Wij hebben ze nu een paar maanden en geen dag spijt!

5 Jaar van Infinity 50 belt heren Dutch ID
Dikke 5 jaar van een heren Dutch Id Infinity 5o belt genoten. Helaas is mijn blauwe Infinity (met frame nummer Q1177-253) vorige week gestolen! In het begin waren er wat problemen met een krakende riem en een accu die er moeizaam in en uit ging maar dit is prima door de dealer verholpen. Vond dat de fiets een prima wegligging had, fantastische remmen, goed licht, goed verstelbare zithoogte en verstelbaar stuur waardoor de juiste zit kan worden ingesteld. Na 5 jaar intensief gebruik (12000km) had de 550W accu nog een acceptabel bereik van 60 km sport stand en 90 km eco stand. Bij nat weer maakte de remmen een gilend geluid en heb de blokjes vervangen en eerst 'ingeremd'. Daarna was het geluid van de achterrem bij nat weer weg en nog een klein beetje te horen bij de voorrem. Bealve deze nieuwe remblokjes zijn er géén onderdel vervangen. Kortom: ik heb al weer bijna een nieuwe Dutch Id besteld. Overwoog deze keer om een Phatom te kopen maar het verlies aan capaciteit door de Nevolo naaf van 20% en de bediening ervan gaat het waarschijnlijk toch weer in Infinity worden.

Top fiets
Ik heb de fiets 2 jaar. Super tevreden. Heel stabiel, sterk en erg comfortabel.
Medel: infinity belt.

Afmontage slordig
Afmontage slordig. Diverse kabelmantels beschadigd met trekken rem- en versnellingskabels.
Rechter remleiding geknikt.
Voorlamp verkeerd afgesteld.
Balans van de fiets en aandrijflijn o.k.
Claim dat met enviolo-naaf tijdens trappen geschakeld kan worden is m.i. niet waar. Er is een heel groot verschil in schakelweerstand.

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Niet heel blij met Dutch ID Flow…
Sinds een klein jaar de Dutch ID Flow aangeschaft. Niet heel tevreden mee. Moest al gelijk een nieuwe batterij in omdat de ondersteuning soms ineens wegviel. Bike Totaal regelde dit netjes. Ik vind de trapondersteuning niet fijn. Moet veel bijtrappen (voelt alsof je in een te lichte versnelling fietst) en heb te weinig weerstand in de zwaarste versnelling. Erg lastig om een brug op te komen en om een beetje door te fietsen met tegenwind en dat is o.a. waarvoor ik een e-bike heb aangeschaft omdat mijn knieën dit niet kunnen met een gewone fiets. Heb er een extra tandwiel op laten zetten (voor veel geld) in de hoop dat het dan beter werd. Had helaas ook niet het gewenste resultaat. Mis ook een quick starter waarmee je even gas bij kunt geven als je wat extra power nodig hebt. Ook erg jammer dat het stuur niet bijgesteld kan worden. Het mandje voorop is onhandig. Kan weinig in en het elastiek rammelt als er niks in zit. Je kunt dit onder 2 haakjes stoppen maar dat schiet na 1 hobbel los. Al met al voor een fiets van ruim 3800€ erg teleurstellend. Ik zou hem zeker niet opnieuw kopen of aanbevelen.

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Ik heb de Phantom 65 Heerlijke fiets…
Ik heb de Phantom 65 Heerlijke fiets zeer fraaie afwerking trapt perfect goede motor.
Minpunt. de remmen maken veel lawaai .voorrem div malen voor teruggeweest Nieuwe remklauwen gemonteerd probleem nog steeds aanwezig. opmerking van de dealer, moet beter ingeremd worden.

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Heb hem nu 2jr het is een stevige…
Heb hem nu 2jr het is een stevige robuuste fijne woon-werk tourfiets Phantom Grey ,heb wel alles aangevinkt zwaardere accu 625w automatiq versnelling en een bosch-gps alarm

Wachten op voorvork
Bij mijn shadow zit er al sind het begin een rammel c.q tikkend geluid in voorste gedeelte van de fiets.
Fietsenzaak heeft al alles geprobeerd om het geluid er uit te krijgen. Maar helaas. Laatste optie was een andere voorvork, daar waarschijnlijk constructiefout in de verbinding van spatbord aan voorvork zit. Maar we zijn ondertussen al 3 maanden verder en volgens de fietsenzaak is de voorvork nog steeds niet binnen. Dat is toch niet normaal en dat voor een fiets van bijna 5000 euro

Uitstekende fiets
Uitstekende fiets, zeer solide en stabiel en luxe afwerking. Even wennen aan de ondersteuningsmodi van de motor in combinatie met de eviolo versnelling, maar dat gaat snel en werkt perfect.

Sinds kort de Dutch ID Phantom
Sinds kort de Dutch ID Phantom. Geluid van de motor valt me erg tegen. Dit was me niet opgevallen tijdens de testrit, maar nu ik er meer op fiets en op rustige paden fiets, schrik ik van het geluid. Hiervoor had ik een Koga en die hoorde je niet.
Ook heb ik de ondersteuning, in tegenstelling met mijnvorige fiets, vaak op de hoogste en bijna hoogste ondersteuning. Dat valt me erg tegen. Al met al vallen de prestaties tegen en heb ik spijt van mijn aankoop van bijna 4600,00!!!

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Ik rij al 6 jaar op een dutch Id…
Ik rij al 6 jaar op een dutch Id infinity met heel veel plezier. Helaas is deze gestolen begin april. Ik was gelukkig goed verzekerd en heb nu een nieuwe dutch id infinity. Ben er blij mee, ik vind alleen dat de motor veel meer geluid maakt dan mijn vorige e- bike .

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Waarom fietsen genieten is!
Mijn nieuwe Dutch ID Wave is voor mij een fantastische fiets, het rijcomfort , ook zonder ondersteuning is echt fantastisch ! Wat een plezier is het om wind of geen wind lekker op de pedalen te trappen.
Ik ben zeer tevreden!

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Mijn kennissen hele dure fietsen…
Mijn kennissen hele dure fietsen gekocht, 3 jaar ellende, dealer en fabrikant geven niet thuis om koop te ontbinden vanwege ondeugdelijk producten geleverd. Hun hebben ze kansen genoeg gegeven 2x naar fabriek, 1x zelf geheel nwe fiets, maar weer met problemen, je koopt 2 fietsen van ca. € 10.000,00 dan mag je toch verwachten dat je iets degelijks koopt, wat niet zeker 25 a 30 keer terug is naar de dealer, 2x terug naar fabriek dan doen ze het weer even goed en dan weer storingen. Niemand geeft thuis hoe zouden ze het zelf vinden als ze een Mercedes kopen en deze telkens terug staat in de garage en je fiets dan telkens met ern lelijke eend, daar geef je toch niet zoveel geld voor uit. Ze,zouden hun het geld moeten teruggeven en koop ontbinden, zodat ze met dat geld goed werkende, lopende fietsen kunnen aanschaffen. Echt schandalig, ik zou desnoods de TV inschakelen, rijdende rechter of meester Visser of rechtsbijstand, dit hoef je als consument toch niet te pikken???!!!! Heel veel stress ellende en geen fietsplezier, zou mij inziens zelfs een schadevergoeding tegenover moeten staan. Dus de DutchID fietsen met automatische versnelling zou ik echt niemand aanraden, of ze moeten nog eens 2 goede fietsen leveren die geen problemen geven, echt belachelijk dat je als consument zo behandeld wordt, ik hoor dit aan en kan dit onrecht echt niet handelen, hier wordt ik echt woest om🥵🥵🥵🥵

Wat een spijt
Wat een spijt. We hebben 2 Dutch ID fietsen gekocht voor bijna 10.000 euro. En een en al ellende al 3 jaar lang. De keren dat we bij de dealer zijn geweest zijn niet meer te tellen. Elke keer nieuwe problemen. Ze zijn ook al 2 keer bij de fabrikant geweest waar 2x veel problemen bij werden geconstateerd en nieuwe onderdelen geplaatst. En nu weer staan ze bij de dealer. We zijn al maanden onze fietsen kwijt geweest. Een hoop geld betaald en alleen maar frustratie en ellende. We hebben totaal geen vertrouwen meer in de fietsen. Ze hebben een ondeugdelijk product geleverd maar zowel de dealer als fabrikant nemen ze niet terug. En wij zijn de dupe een hoop geld kwijt en 3 jaar ellende.Help! Team Lovens zou vorige week zelf contact opnemen. Is niet gebeurd. Heb gisteren zelf een mail gestuurd tot vandaag geen reactie ontvangen. Hoe serieus nemen ze het? Zeer teleurgesteld.

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.