Duijvestein Winterstore Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Na helaas een vervelende ervaring in zoetermeer waar meneer eerst aan mij en mijn vriend vraagt ‘zijn jullie serieus over snowboard schoenen kopen’, en vervolgens beweert dat hij geen enkel van de pro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd in Spaarnwoude (Amsterdam) goed geholpen. was een goede aanbieding. Voordeel t.o.v. alleen online kopen is dat je geen aftersales hebt mbt bootfitting of montage.

Valutata 5 stelle su 5

Goed assortiment, nu eind winter goede aanbiedingen. In de winkel al veel gezien en gepast, waarbij ik fijn werd geholpen. En bij bestelling online krijg je weliswaar meerdere pakketten (afhankelijk w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snowboard, schoenen en bindingen besteld. Goede website en bestelling snel bezorgd. Daarna nog langs geweest in de winkel (Zoetermeer) en heel goed geholpen door Wayne met het uitzoeken van betere... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per sport invernali

Scritti dall'azienda

✔ Grootste wintersportassortiment van Nederland ✔Retourneren binnen 14 dagen ✔Veilig & Vertrouwd online shoppen ✔Snelle levering. Bestel direct!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

393 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling niet op voorraad

Afgelopen week wat besteld, en na 3 dagen maar zelfs eens gebeld. Ik heb gevraagd wanneer ik de bestelling ga ontvangen. Blijkt het artikel helemaal niet meer op voorraad te zijn. Hierover konden ze mij zelf niet eens berichten. Ze vonden het een passende oplossing om het geld terug te storten. Ik heb een e-mail gestuurd en geen reactie meer ontvangen ik zal hier nooit meer wat bestellen. De manier hoe zei met klanten omgaan eg slecht.

19 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben zeer teleurgesteld in de service

Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Duijvestein Winterstore. Door een vergissing heb ik per ongeluk een retourpakket naar hen gestuurd dat niet voor hen bestemd was. Toen ik dit ontdekte, heb ik direct contact opgenomen. In eerste instantie leek het verhaal hen bekend en vroegen ze mij om alles per e-mail door te sturen, wat ik direct heb gedaan.

Tot mijn verbazing kreeg ik vervolgens een erg nonchalante reactie: mijn pakket zou “niet gevonden kunnen worden” en als het ooit opduikt, zouden ze het misschien doorsturen. Dit vind ik een onacceptabele manier van klantbenadering. Er wordt totaal geen moeite gedaan om een oplossing te zoeken, en ik krijg keer op keer botte reacties.

Goede klantenservice is essentieel, zeker bij een gerenommeerde winkel als deze. Helaas laat Duijvestein op dit vlak flink te wensen over. Ik had verwacht dat ze professioneel en behulpzaam zouden handelen, maar dat is absoluut niet het geval. Heel jammer, en voor mij reden om hier niet meer te bestellen.

27 marzo 2025
Logo di Duijvestein Winterstore

Risposta di Duijvestein Winterstore

Beste Marielle,

Bedankt voor je review. Puur op basis van je naam kan ik niet veel informatie vinden in ons klantenservice systeem. Ik weet niet om welk product of bestelling het gaat.

Natuurlijk zullen we helpen als het pakket binnenkomt.

Mvg,
Duijvestein Winterstore

skibroek Kjus

Nieuwe skibroek Kjus besteld en een paar dagen later een nieuwe skibroek van Kjus ontvangen. Meer kan je niet verwachten. Minder ten ander ook niet.

31 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ruime keuze, goede communicatie, prima product

Mijn trouwe ski jas kon na al die jaren echt niet meer en begon zelfs na een sneeuwbui door te lekken, dus op zoek naar een nieuwe.
Toevallig was de Duijvestein op mijn pad gekomen en ik was verrast door de grote keuze en de redelijke prijzen. Met het einde van het seizoen was mijn nieuwe keuze ook nog eens behoorlijk afgeprijsd.
Goede communicatie door het bedrijf.
Ik ben ook erg blij met de jas, hopelijk kan ik er weer veel jaren mee vooruit.

1 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super snel en goed geregeld

Super snel geregeld! Een paar ski’s gekocht, ik wist welke ik wilde. Ze waren op voorraad en in 3 dagen waren ze bij mij thuis afgeleverd. Zelfs op zondag iemand gesproken en antwoord via de mail. Gewoon fijn !

23 marzo 2025

Top klantenservice!

Top klantenservice!
2 vesten besteld op 18/3 in maat L en XL, omdat ik maat wou testen. Was eigenlijk wel zeker dat het XL moest zijn, maar wou maat testen. op 28/3 vertrekken we op skivakantie...
op 20/3 is maat L geleverd, maar ook email dat maat XL niet meer op voorraad is... gepast, jammer moest XL zijn... terugbetaling van maat XL stond op 21/3 op de rekening.
Bij de aanvraag retour van maat L, was de kortingscode interessanter, omdat ik toch een nieuw vest zou bestellen in maat XL (andere kleur)...
Ik had er natuurlijk niet aan gedacht dat zowel een terugbetaling, als de kortingscode maar gebeuren, na ontvangst van de retour...en dan zou een nieuwe bestelling te laat aankomen, voor mijn vertrek op 28/3.
Email gestuurd en klantendienst heeft onmiddellijk bevestigd dat de retour zal terugbetaald worden (niet met kortingscode) en ik in alle vertrouwen ik een nieuwe bestelling mocht doen. De nieuwe vest zal normaal op 24/3 in België zijn!
Heel erg bedankt voor de vlotte service!

22 marzo 2025

Top service!!

Vlak voor mijn vakantie kleding besteld en vanwege de korte tijd via WhatsApp contact gehad. Ze hebben ervoor gezorgd dat de bestelling direct werd verstuurd. Topservice!

6 marzo 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più