Duijvestein Winterstore Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Na helaas een vervelende ervaring in zoetermeer waar meneer eerst aan mij en mijn vriend vraagt ‘zijn jullie serieus over snowboard schoenen kopen’, en vervolgens beweert dat hij geen enkel van de pro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd in Spaarnwoude (Amsterdam) goed geholpen. was een goede aanbieding. Voordeel t.o.v. alleen online kopen is dat je geen aftersales hebt mbt bootfitting of montage.

Valutata 5 stelle su 5

Goed assortiment, nu eind winter goede aanbiedingen. In de winkel al veel gezien en gepast, waarbij ik fijn werd geholpen. En bij bestelling online krijg je weliswaar meerdere pakketten (afhankelijk w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snowboard, schoenen en bindingen besteld. Goede website en bestelling snel bezorgd. Daarna nog langs geweest in de winkel (Zoetermeer) en heel goed geholpen door Wayne met het uitzoeken van betere... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per sport invernali

Scritti dall'azienda

✔ Grootste wintersportassortiment van Nederland ✔Retourneren binnen 14 dagen ✔Veilig & Vertrouwd online shoppen ✔Snelle levering. Bestel direct!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

393 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Communicatie zou iets beter kunnen

Communicatie zou iets beter kunnen.
Product zelf top.
Skilatten besteld en kreeg direct na betaling een mail om gegevens door te geven zodat ze deze kunnen afstellen. Alles doorgegeven, product 7 dagen later ontvangen met alsnog een sticker er op dat er niets is ingesteld. Beetje een domper dan

30 settembre 2025

Beste Samantha,

Bedankt voor je review. Ik denk dat dit misgegaan is door het missen van de meest belangrijke informatie namelijk de zoollengte in millimeters. De schoenmaat is niet exact genoeg.
Mijn excuses hiervoor, want dat hadden we zeker moeten terugkoppelen.

Ik zie dat u niet in de buurt woont, maar uiteraard bent u van harte welkom om dit in één van onze winkels alsnog te laten doen.

Valutata 5 stelle su 5

Medewerker Viktor merkte op dat ik een mannen snowboard had besteld in combinatie met een vrouwen boot, en wou dubbel checken of dat de bedoeling was. Dat was inderdaad een foutje vanuit mijn kant. Scherp opgemerkt en uitstekend afgehandeld.

21 agosto 2025

Hi Firat,

Bedankt voor je positieve review en fijn dat we je zo hebben kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe gear!

Met vriendelijke groeten,

Valutata 5 stelle su 5

Mooie winkel, veel keus en goed personeel

Ik ben al vaker bij Duijvestein winterstore geweest in verschillende vestigingen en heb altijd goede ervaringen gehad. Mooie winkel met ontzettend veel keus en goed en aardig personeel. Laatst spijt dat ik een jas niet gekocht had, online gezocht en besteld, volgende dag in huis! Topwinkel!

9 agosto 2025

Super zaak

Ik persoonlijk koop voor een groot gedeelte van mijn ski kleding en equipement in de winterstore van Landgraaf. Hier wordt je op een prettige, persoonlijke en professionele manier geholpen, wat gewoon super is!

30 giugno 2025

Hi Jurgen,

Bedankt voor je review en fijn dat je goed geholpen bent. Veel pleizer met je nieuwe outfit.

Valutata 1 stelle su 5

Thieves

I bought an item, sent back because it was too big, they said it never arrived and so they didn't refund me

20 marzo 2025

Hi Piergiorgio,

Thanks for your review. As you can see in the tracking your return didn't had any updates. Unfortunately we can't refund if the return package hasn't arrived at our warehouse.

Kind regards,

Valutata 1 stelle su 5

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Willen hun fout niet rechtzetten en laten je over aan kosten die je moet maken door hun fout. Hier koop ik niets meer!

18 giugno 2025

Hi Sarah,

Ik kan op basis van je review niet achterhalen waar dit over gaat. Ik wil je graag helpen, dus daarom wil ik je om meer informatie vragen.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 2 stelle su 5

Verzendkosten bij grotere besteding

Bestel je voor ruim €325 zijn er nog steeds verzendkosten. Dat er retourkosten zijn begrijp ik, en verzendkosten bij grotere bestellingen begrijp ik niet.

11 giugno 2025

Hi VPG,

Bedankt voor je bestelling en voor het delen van je feedback. We begrijpen je punt over de verzendkosten, zeker bij een grotere bestelling. Bij Duijvestein Winterstore kiezen we ervoor om verzendkosten apart te rekenen, omdat dit voor ons een flinke kostenpost is.

Wel proberen we dit te compenseren door onze prijzen scherp en eerlijk te houden, zodat je alsnog een goede deal krijgt op je aankoop. We waarderen je support enorm en nemen je opmerking mee in onze overwegingen voor de toekomst.

Mocht je verder nog vragen of suggesties hebben, horen we het graag!

Pro’s

Snelle service, snelle bezorging. In de winkel in Amsterdam erg goed geholpen toen ik twijfelde tussen 2 snowboards. Ze moeten me nu alleen nog ff helpen bij de keuze voor m’n bindingen maar dat komt helemaal goed 🙌🏽

5 giugno 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più