Dr. Worker Recensioni 1.559

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 4 stelle su 5

Alles super! Super Kontakt, schnelle Lieferung coole Schuhe Die Schuhe fallen aber definitiv nicht groß aus. Zwischengrößen wären cool. Meine Schuhe passen gerade eben so in meiner normalen Größe

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk in bestellen, duidelijke uitleg. Ook het "maatje" minder als je twijfelt tussen twee maten en het klopt. Schoenen ontvangen, grappige tekst op de doos, aantrekken en de hele dag op lopen en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na aankoop snel mijn bestelling ontvangen, helaas waren dat wel de verkeerde maar na E-Mail contact te hebben opgenomen heb ik meteen andwoord gekregen en werden de juiste DR Worker’s bij mij aangek... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abiti da lavoro
  2. Negozio di calzature ortopediche
  3. Fornitore di abbigliamento protettivo
  4. Negozio di scarpe

Informazioni su Dr. Worker

Scritti dall'azienda

Dr. Worker, Het best beoordeelde werkschoenen merk op Trustpilot!

30 dagen gratis retourneren

Je krijgt van ons 30 dagen de bedenktijd. Niet tevreden binnen 30 dagen? Geen probleem, retourneren is altijd gratis!

Stijlvol & comfortabel

Onze werkschoenen combineren stijl met comfort. Je hoeft niet te kiezen tussen veiligheid, comfort en stijl – bij ons krijg je het allemaal!

Jij als klant voorop

Bij Dr. Worker staat de klant altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat je altijd de beste service en producten krijgt die je nodig hebt om jouw werk net ff wat leuker te maken.

Info over Dr. Worker

Ons doel is om jouw werk net een stukje fijner, leuker en comfortabeler te maken. Want, het belangrijkste gereedschap; dat ben jij! En daar moet je dus goed voor zorgen. We houden van eerlijkheid en transparantie. Dat merk je door onze goede communicatie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ook zorgen we voor gratis verzendingen en retourneringen om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo maken we jouw werk net ff wat leuker. Dus Werkse!

Bekijk de website Contact

Onze garantie

Niet goed? Geld terug!

Bij Dr. Worker kun je altijd gratis retourneren. Zitten je schoenen niet naar wens? Dan stuur je ze kosteloos terug. Je kunt kiezen voor een omruiling of je krijgt je geld teruggestort!

4,7

Schoenen , goede service

15 aprile 2026

Bedankt voor je mooie review Mike! 👊🏼

Goede werk schoenen!

Lekkere schoenen, zeker als ze naar je voeten gaan vormen.
Wel warm voor hete dagen, maar het blijven natuurlijk werk schoenen! Fijnste werkschoenen die ik tot nu toe gehad heb!

Risposta di Dr. Worker

Thanks voor je review Thomas! Fijn om te horen dat ze goed zitten en je er tevreden mee bent!

Valutata 1 stelle su 5

Warum bekomme ich keine Antwort von…

Warum bekomme ich keine Antwort von ihnen. Möchte sie Sicherheitsschlösser zurück schicken, weil sie nicht passen und sehr schwer sind. Keine Rücksendekonditionen veröffentlich keine Antwort auf meine emails.

Risposta di Dr. Worker

Es tut uns leid, dass Sie keine Antwort erhalten haben! Das sollte nicht passieren. Wir schauen uns Ihr Anliegen sofort an und melden uns schnellstmöglich bei Ihnen, um die Rücksendung zu klären.
Entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten!

Valutata 2 stelle su 5

Schoenmaat

Het is alleen jammer dat ze klein vallen terwijl er gezegd word dat ze groter vallen, een paar x aangedaan en pijn in mijn tenen/voeten en dan kun je ze niet meer terugsturen. En dat kun je alleen maar zeggen na dat je er op gelopen hebt.

17 aprile 2026

Risposta di Dr. Worker

Hé Patrick, bedankt voor je review en wat vervelend dat je dit zo ervaart. We nemen graag contact met je op om even met je mee te kijken naar je situatie en te zien wat we hierin voor je kunnen betekenen. 💪🏼

Valutata 5 stelle su 5

Ik was al heel wat maanden gelukkig

Ik was al heel wat maanden gelukkig met men eerste paar titan s3 werkschoenen. Toen ik een spijtig defect ervaarde. Na een paar e-mails heen en terug, met foto’s van het defect, kreeg ik zonder vragen vanzelf een nieuw paar schoenen opgestuurd. Dol gelukkig en ondertussen weer vlijtig en veilig geschoend weer in verbouwing 5 stars

Risposta di Dr. Worker

Thanks voor je review Kevin! Fijn dat we het goed op hebben kunnen lossen. Werksee!

Vlotte levering

Vlotte levering, helaas een maat te groot besteld maar netjes omgeruild voor een maat kleiner.
Super blij mee.

9 aprile 2026

Risposta di Dr. Worker

Bedankt voor je review Jan! Fijn dat je er blij mee bent. Veel plezier met je schoenen!

Valutata 5 stelle su 5

Ze zitten gewoon heerlijk en keer…

Ze zitten gewoon heerlijk en keer veteren en daarna kun je de rits gebruiken om ze uit te doen en als je ze aan doet gelijk instappen en rits omhoog doen

Risposta di Dr. Worker

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat ze heerlijk zitten. Werkseee

Sehr schnelle Lieferung und TOP Ware

Sehr schnelle Lieferung und TOP Ware. Jederzeit wieder!

9 aprile 2026

Risposta di Dr. Worker

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback!
Schön zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Qualität der Ware so zufrieden sind. 😁

Valutata 3 stelle su 5

Het zijn mooie schoenen en zien en…

Het zijn mooie schoenen en zien en kwalitatief goed uit. Ze vallen wel groot uit. Normaal heb ik 45, toch maar 44 besteld maar zitten nog ruim. Misschien zitten ze met een inlegzool wel goed.

Risposta di Dr. Worker

Bedankt voor je feedback Jos! Met een inlegzool kan dat inderdaad vaak net goed op te lossen zijn. We zullen je hier even over mailen :)

Da passt einfach alles 👍

Habe jetzt schon das dritte Paar Schuhe von Dr. Worker . Super Qualität und top Kundenservice . Uneingeschränkt zu empfehlen 👍

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! 😄
Wow, schon das dritte Paar von Dr. Worker, das freut uns wirklich sehr! Super zu hören, dass Sie mit der Qualität und unserem Service so zufrieden sind.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Empfehlung 👊🏼

Valutata 2 stelle su 5

Unbequem

Bestellung und Lieferung war einwandfrei.
Leider sind die Schuhe sehr unbequem. Nach einer Woche in den Schuhen schmerzen meine Füße und ich muss auf eine Alternative umsteigen. Sicherheit ist gut, Komfort schlecht. Dafür sind sie viel zu teuer

8 aprile 2026

Hallo Sebastian,
Das tut uns wirklich leid zu hören, dass Sie die Schuhe als unbequem empfinden.
Wir nehmen gerne Kontakt mit Ihnen auf, um Ihre Situation besser zu verstehen und gemeinsam zu schauen, was wir für Sie tun können!

Valutata 4 stelle su 5

Prima schoenen en snel geleverd , wel opmerking over de rits

Prima schoenen en snel geleverd

Wel erg jammer dat ik dag later “ na bestelling “ mail krijg dat er nieuwe serie zijn met een betere rits voor dezelfde prijs 🥲

Had ik liever die natuurlijk besteld

Vind het vreemd dat wanneer je dat al weet, mensen nog laat bestellen ( met klachten dat rits kapot gaat)

Gaat mogelijk nu ook bij mij gebeuren

Graag contact hierover gewenst

13 aprile 2026

Risposta di Dr. Worker

Hey Ronald, bedankt voor je review!
Fijn dat je tevreden bent over de schoenen en de snelle levering. We snappen wat je bedoelt, dat is inderdaad geen goede timing geweest met die mail over de nieuwe serie. We nemen graag even contact met je op om dit met je op te pakken!

Guter Schuh

Guter Schuh
Schnelle Lieferung

12 aprile 2026

Risposta di Dr. Worker

Vielen Dank für Ihr Feedback! Schön zu hören, dass Sie mit dem Schuh und der schnellen Lieferung zufrieden sind!

Helemaal top!

Snel geleverd en zitten zelfs beter dan mijn normale wandelschoenen. Ik voel me geen "standaard" bouwvakker meer, maar "Premium" installateur.

15 aprile 2026

Risposta di Dr. Worker

Bedankt voor je leuke review! Top om te horen. Werksee!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più