Fantastisk rejse bureau, især Ida Lundahl skal have en speciel tak og ros. Skræddersyede løsninger til kræsne rejselystne forbrugere. Her bliver I blæst bagover af både kompetence, kundeservice... Leggi di più

Vores største anbefaling til at bruge Drømmerejser til ferie i Thailand 🇹🇭. Ida havde forstået vores ønsker , om 3 skønne steder med hoteller , så tæt på naturen ,at vi følte en glæde ved at stå op... Leggi di più

Kære Ida / Drømmerejser ♥️ Tusind tak for endnu en helt fantastisk rejse! Første gang var det vores bryllupsrejse – denne gang en uforglemmelig familieferie ☀️ I har endnu engang formå... Leggi di più

Vi valgte at prøve Drømmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka. God og brugbar dialog ift. planlægning med gode råd og når vi ville ændre udkast blev det gjort med smil. Herligt med lok... Leggi di più

1. Agenzia viaggi
  2. Agenzia per escursioni
  3. Tour operator

Hvor andre vælger at gå den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rådgivning og betjening så vi er sikre på at jeres rejsedrømme bliver indfriet - vi ved at tiden I har sammen på en ferie er vigtig. Vi er eksperter indenfor rejser til Østen, Det Indiske Ocean, Nord- og Sydamerika samt arktis og Antarktis og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris - og uanset om I er til paradisferie på en fjerntliggende ø, skal på en generationsferie, ønsker en rejse på businessclass eller en spændende rundrejser, kan vi hjælpe jer med at finde det helt rigtige til jer. Vi glæder os til at hjælpe jer med at gøre jeres rejsedrømme til drømmerejsen. Vores rejsemål: Antarktis, Argentina, Arktis, Australien, Bali, Borneo, Cambodja, Canada, Chile, Costa Rica, Cuba, Dubai, Ecuador, Gambia, Georgien, Indonesien, Jordan, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Mauritius, Mexico, Oman, Peru, Qatar, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, USA, Vietnam, Zanzibar

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Lækker luksus ferie

Ida fra Drømmerejser planlagde vores drømmeferie til Mauritius fra start til slut, det blev gjort ud fra vores ønsker til ferien , og kan efterfølgende kun sige at hun ramte plet 😎.

Stor anbefaling herfra .

11 novembre 2022

Helt igennem god

Helt igennem god, kvalificeret, serviceminded og personlig betjening. Drømmerejser fandt det sted, der passede til vores ønsker, vejledte os og vendte hele tiden tilbage.
Vi fik oplevelsen af, at det betød noget for dem, at vi fik det helt rigtige for os - og ikke bare at vi var en blandt mange kunder. Tusind tak - vi kommer helt sikkert tilbage

22 novembre 2021

Vores sommerferie iår gik til Thailand

Vores sommerferie iår gik til Thailand. En ferie vi virkelig havde set frem til. Drømmerejser stod for planlægning. Øhop i Sydthailand, det har simpelthen været den skønneste ferie. Alt spillede bare mht transfer, vi har ikke en eneste gang skulle vente på pickup. Vi har boet på 3 forskellige hoteller, så der har været temmelig mange forskellige former for transfer. Vi er så imponeret over planlægningen fra Drømmerejsers side, vi kan slappe 100 % af og føler os helt trygge ved at rejse med dem. Er der spørgsmål undervejs, kommer der svar retur med det samme, tak for det. Absolut ikke sidste gang vi benytter Drømmerejser, I gør det muligt at opfylde drømme rejsen, tak for jer ♥️

17 agosto 2022

Bali Juli 2022

Netop hjemvendt efter en fantastisk ferie i Bali. Bestilling betaling kontakt spørgsmål med Drømmerejser før under og efter rejsen har bare fungeret. Havde én forespørgsel under rejsen, fik hurtigt svar. Dejligt fly og rart med direkte. Transfer fungerede godt. Det var søde, glade og venlige guider og chauffører der kørte os undervejs på ferien. De 2 hoteller vi boede på var rigtig dejlige. Vi har haft en skøn ferie med Drømmerejser.

9 agosto 2022

Er lige kommet hjem fra en skøn tur på…

Er lige kommet hjem fra en skøn tur på Bali.
Kan på det varmeste anbefale drømmerejser. Alt fungerede og var veltilrettelagt. Havde en enkelt gang behov for kontakt og fik lynhurtigt svar.
Da vi skulle bestille rejsen, fik vi super god og kompetent vejledning og vi blev kontaktet op til rejsen med nye coronavejledninger. Fantastisk service!!!
Tak til drømmerejser!!!!!

13 luglio 2022

Vi har kun ros til Drømmerejser

Vi har haft en dejlig ferie i Thailand og ikke mindst en fantastisk flyvetur på business, som vi aldrig havde prøvet før. Det var skønt at komme ”hjem” til Thailand igen for 12. gang.
Fra dag et hvor rejsen skulle bestilles til Thailand, har vi følt os helt trygge hos jer
- Alt har kørt på skinner
- Man kan altid komme i kontakt med jer, både pr telefon eller mail
- Er der noget I ikke lige kan svare på, vender I hurtigt tilbage med svar
- I er meget hjælpsomme, også hvis vi har nogle ønsker
- Er man usikker på noget på ferie, er det også trygt man kan kontakte jer
Vi har kun ros og virkelig nydt af jeres service og glæder os allerede til næste gang.
Vi kendte jer jo fra Top Tours og var ikke i tvivl om, vi skulle følge med til Drømmerejser.

22 giugno 2022

Super rejsebureau

Vi bestilte en tur til Maldiverne gennem drømmerejser og alt fra første samtale, bestilling, bekræftelse af betaling og afvikling af rejsen, fungerede perfekt. Drømmerejser har styr på deres destinationer og alt andet.
Vi havde en forespørgsel, mens vi var væk og denne blev også behandlet hurtigt, professionelt og tilfredsstillende.
Det er ikke sidste gang vi anvender Drømmerejser til vores ferier.

25 aprile 2022

Fremragende.

Varme anbefalinger til Drømmerejser. Vi har lige været 14 dage i Phuket i skønne Kata Beach. Alt var fint og i orden, både før og under rejsen.
Ida er så sød og hjælpsom og svare hurtigt på alle spørgsmål.
Vi glæder os til igen en anden gang, at skal rejse med Drømmerejser.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 aprile 2022