Fantastisk rejse bureau, især Ida Lundahl skal have en speciel tak og ros. Skræddersyede løsninger til kræsne rejselystne forbrugere. Her bliver I blæst bagover af både kompetence, kundeservice... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vores største anbefaling til at bruge Drømmerejser til ferie i Thailand 🇹🇭. Ida havde forstået vores ønsker , om 3 skønne steder med hoteller , så tæt på naturen ,at vi følte en glæde ved at stå op... Leggi di più
Kære Ida / Drømmerejser ♥️ Tusind tak for endnu en helt fantastisk rejse! Første gang var det vores bryllupsrejse – denne gang en uforglemmelig familieferie ☀️ I har endnu engang formå... Leggi di più
Vi valgte at prøve Drømmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka. God og brugbar dialog ift. planlægning med gode råd og når vi ville ændre udkast blev det gjort med smil. Herligt med lok... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hvor andre vælger at gå den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rådgivning og betjening så vi er sikre på at jeres rejsedrømme bliver indfriet - vi ved at tiden I har sammen på en ferie er vigtig. Vi er eksperter indenfor rejser til Østen, Det Indiske Ocean, Nord- og Sydamerika samt arktis og Antarktis og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris - og uanset om I er til paradisferie på en fjerntliggende ø, skal på en generationsferie, ønsker en rejse på businessclass eller en spændende rundrejser, kan vi hjælpe jer med at finde det helt rigtige til jer. Vi glæder os til at hjælpe jer med at gøre jeres rejsedrømme til drømmerejsen. Vores rejsemål: Antarktis, Argentina, Arktis, Australien, Bali, Borneo, Cambodja, Canada, Chile, Costa Rica, Cuba, Dubai, Ecuador, Gambia, Georgien, Indonesien, Jordan, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Mauritius, Mexico, Oman, Peru, Qatar, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, USA, Vietnam, Zanzibar
Informazioni di contatto
Godthåbsvej 93A, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- info@drommerejser.dk
- drommerejser.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Rejse til Maldiverne
Min hustru og jeg er lige kommet hjem fra en ferie til Maldiverne. rejsen var arrangeret af Drømmerejser. Turen var fantastisk, og alt samarbejde med Drømmerejser var pragtfuldt, uden nogen problemer.
Hilsen Svend
Kan siges ganske enkelt
Kan siges ganske enkelt - Drømmerejser er et fantastisk rejsebureau. Høj kvalitet hele vejen igennem.
Drømmerejser lever fuldt op til deres…
Drømmerejser lever fuldt op til deres navn, som arrangør for vores rejse til Borneo, Kuala Lumpur og Perhentian Island i Malaysia.
Drømmerejser har været fantastiske til at sammensætte min datter og mit ønske om en rejse til jungle- by og badeferie og givet os en oplevelsesrig og mindeværdig ferie i 18 dage. En ferie som vi helst ikke ville hjem fra. Kommunikationen har hele vejen været rigtig god, man taler og skriver med de samme Brian og June ved hver henvendelse. Prisen har ligget under hvad andre har kunne byde ind med. Alt transport med skiftende fly, afhentning på de forskellige destinationer har været uden eller med ganske få forsinkelser. Søde og meget vidende guider som er gode til at formidle på forståeligt engelsk.
Sukau Rainforrest Lodge på Borneo er i super hyggelige omgivelser, omgivet af regnskoven og kinababantangfloden, en orangutang hyggede sig i og omkring lodgen og resten af the big five og mere til var vi også heldige at opleve. Den anden side af Borneo i Kota Kinabalu ved sydøstasiens højeste bjerg Mount Kinabalu, poring spring med varme kilder og en tur på 100 meter lang hængebro i trætoppene, kølig regnskov med massere af planter og fiskespa med meget store fisk. Oplev kontrasten til junglen med pulserende byliv i Kuala Lumpur kæmpe shoppingcentre og skyhøje bygninger og så slutte af på bowntyøen Perhentian Island med den fineste sandstrand og turkis blåt klart vand. Havskildpadder, rokker, hajer, fisk i alle farver og koraler, aber, Leguaner og en masse andre dyr. Man skal indstille sig på at Perhentian Island har den flotteste og lækreste strand og udsigt og et rigt dyreliv, samt havskildpadder blot få svømmetag ude i vandet, men at mad, service og værelseskomfort ikke er på samme høje niveau. Men hvis man kan vælge hytter i 1. eller anden række, kan man nyde det flotte vand fra terrassen.
Det Malaysiske folk er meget venlige og hjælpsomme. Vil helt klart anbefale Drømmerejser
Verdens bedste rejsebureau !!!
Verdens bedste rejsebureau !!!
Drømmerejser lever 100 % op til forventningerne og hjalp os med alle udfordringerne vi havde på grund af vejret på Bali…. utroligt serviceminded og super hjælpsomme… Kan ikke anbefale dem nok og vi skal så meget rejse med dem igen næste gang vi skal til Indonesien!!!
Vi har lige været afsted med drømmerrjser
Vi har lige været afsted på bryllupsrejse til Thailand med Drømmerejser. Alt var helt perfekt
Vil klart anbefale dem til andre og rejser også selv med dem igen næste gang vi tager afsted.
Drømmerejser lever op til navnet
Kære Drømmerejser og agent Lise
Vi var en familie på 4 som havde besluttet os for at holde en lang ferie i februar 2023. Vi fandt efter at have søgt udbydere på nettet frem til Drømmerejser.
De viste sig at have det bedste tilbud og kom med en god og rimelig pris - også set ift. de andre rejsebureauer.
Lise fra Drømmerejser var utrolig god til at lytte og spørge ind til, hvilken form for rejse som vi ønskede. Hun forklarede også, at da vi ville se Bangkok - så skulle vi nok ikke tage det ophold lige, da vi ankom grundet jetlag, men vente, hvilket var super god rådgivning.
I Thailand var vi på 4 forskellige hoteller, som alle var virkelig gode på hver deres måde. Og vi fik lige den rejse som vi havde drømt om. Alt gik lige efter planen og alt spillede ift. transporten imellem de forskellige lokationer.
Vi har allerede anbefalet jer til familie, venner og kollegaer og vil absolut gerne rejser med jer igen en anden gang. Tak for en god ferie fra start til slut.
Carsten, Trine og børn
Fantastisk tur til Thailand
Vi har lige fejret min mands 60 års fødselsdag med en tur til Thailand (Mor, Far & 2 piger på 19 & 22 år). Drømmerejsen sammensætte vores rejse til Thailand. Vi havde skrevet lidt sammen, inden at vi besluttede os for en tur til Drømmerejsens kontor i Hornbæk. Her blev vi mødt af en kompetent medarbejde som havde tid til at fortælle om forskellige destinationer/øer i Thailand. Vi bestilte en tur som startede i Bangkok (Chatrium Hotel), og så videre til Krabi (Tubkaak Boutique Hotel) & Koh Lanta (Pimalai). Hotellerne var top class og alt spillede (transport til/fra hotellerne/lufthavn m.v.). Tubkaak Boutique Hotel var helt fantastisk og kan kunne anbefales. Alle steder havde sin charme. Uden tvivl vil vi brug drømmerejser igen til at arrangere vores næste tur.
Pimalai et besøg værd
Super god service, søde, hjælpsomme og hurtige - fantastisk destination og tur for vores familie.
Fantastisk ferie til Tanzania og…
Fantastisk ferie til Tanzania og Zanzibar for familie på fem. Vores ønsker til safari med besøg i to nationalparker Trangire og Ngorongoro og sidst afslapning ved den smukkeste strand på Zanzibar - alle vores ønsker blev opfyldt til fulde. Tak til Ida og hendes dygtige team - vi vender bestemt retur.
Perfekt rejse
Tusinde tak til Drømmerejser for at arrangere vores rejse 3 uger i Thailand. Alt fungerede perfekt lige fra bestilling af rejsen til flytur, transfer (privatchauffør og speedbåd) Vi vil klart bruge Drømmerejser igen.
Skønneste vinterferie på Mauritius
Skønneste vinterferie på Mauritius! Bedste flyafgang så vi fik max ud af fridagene, skønneste hotel med top-beliggenhed, fede vandsportsaktiviteter og godt udvalg af restauranter på resortet - alt levede 100% op til de kriterier vi havde delt med Ida - ligesom da vi var i Thailand med Drømmerejser for nogle år siden. Vi sætter stor pris på at kunne få skræddersyet vores rejser helt efter vores ønsker og behov - hvilket Ida gør med succes gang på gang. Vi glæder os allerede til NY i uge 42 - som Drømmerejser selvfølgelig også har arrangeret - og kan på det varmeste anbefale Drømmerejser!
Fantastisk rejsebureau - alt var perfekt!
Vores familie er netop kommet hjem fra en fantastisk dejlig ferie i Thailand. Allerede da vi tog kontakt til Drømmerejser blev vi mødt af en super service og forståelse af vores ønsker til turen, der resulterede i et oplæg med to destinationer, der hver især fuldstændig ramte plet - tusind tak!
Vi var i øvrigt på Koh Mook (Sivali Beach Resort) og Koh Lanta (Pimalai) - begge steder fantastiske på hver deres måde - og det er bestemt ikke sidste gang vi får Drømmerejser til at arrangere vores ferie.
Knuste drømme med Drømmerejser
Vi kan desværre kun give en stjerne-da vi ikke føler vi blev ordentlig hørt..og det er vi utrolig kede af😔
Så vi kan desværre ikke anbefale drømmerejser, slet ikke til en bryllupsrejse..
Vil lige lave et svar på nedenstående:
d.14/4-23
Kære Ida
Du vil have ret og det er okay..men det hjælper ikke på hvordan sandheden for os er😔Firben der løber under døren for at døren har givet sig-og fugt fra badekar til soveværelse..osv..det var gammelt og slidt..
Vi har været SÅ skuffet og kede af det..og du nedgør og negligere hvordan vi har haft det. Håber du en anden gang ikke sender nygifte til samme hotel-da forventningerne vil blive knust..der er hverken luksus eller lækkert..
Hotellet i Bangkok var et fint hotel(ikke luksus) men der skulle vi også kun være 2 nætter..
Ikke mere herfra-vil ikke bruge mere energi på det..
Vi havde kun en bryllupsrejse og den kan jo desværre ikke laves om😔

Risposta di Drømmerejser
Dygtig og lyttende og hjalp os med en…
Dygtig og lyttende og hjalp os med en virkelig drømmerejse🤩
Kan på det varmeste anbefale dem🤩
Er lige kommet hjem fra Thailand super…
Er lige kommet hjem fra Thailand super fin tur rejser gerne med jer igen
Thailand med 3 stop
Drømmerejser har arrangeret vores rejse til Thailand, super tur med gode hoteller. Start Aonang, så Koh Kradan og sidst Koh Lipe. Hvert sted kunne noget forskelligt, som har været helt perfekt for os. Tak for gode råd og vejledning ved planlægning 😉 Vi ser allerede nu frem til næste tur 😎
Vi havde Drømmerejser til at arrangerer…Thailand
Vi havde Drømmerejser til at arrangerer tur til Railay Beach og Khao Lak Thailand. Der var total styr på tingene med transfer fly, hoteller mv.
Super profesionelle personale ved Drømmerejser altid klar til at besvare evt. spørgsmål ifm. rejsen.
Vil helt klart rejse med dem igen😎
Vi havde en super tur til Thailand
Vi havde en super tur til Thailand – praktikken omkring bestillingen og selve rejsen fungerede rigtig fint.
Aftaler og tider blev alle overholdt 👍
Hurtige svar ved henvendelser til Drømmerejser.
Så vi har været glade for vores første tur med Drømmerejser 😊
Hjemme efter 3 fantastiske uger i…
Hjemme efter 3 fantastiske uger i Thailand.
Netop hjemvendt efter 3 dejlige uger i Thailand ( Krabi - Koh Ngai - Koh Lanta )
Stor ros til Drømmerejser, alt har fungeret til UG, både flyrejsen, transfers, hoteller, bådture m.m. Vi er helt klart kunder hos Drømmerejser næste gang.
Vi har haft en perfekt rejse.
Vi har haft en perfekt rejse. Og det er fordi alt var planlagt fra Drømmerejse. Fra vi landede på Krabi blev vi hentet og bragt til de forskellige steder vi skulle bo. Så man kunne bare slappe af og nyde sin ferie.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.