Min mand og jeg (51 og 40 år) besluttede os for at nu skulle det være med de mc kort. Vi havde teori i Rødovre hos Kenneth, som har en lang erfaring både som kørelærer, og som mc trafikant s... Leggi di più

Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Drive Trafikskole. Både teoritimer og køretimerne var gode. Mit teorihold var et lille hold så man havde større mulighed for at spørge ind. K... Leggi di più

Ole, Sanja, Dragan og Christian er allesammen nogle megadygtige kørerlærer. Bestod uden at fejle på kort tid og kan klart anbefale skolen samt Ole Sanja og Dragan til alle der ønsker at få kørekort! D... Leggi di più

Jeg kan stærkt anbefale den her køreskole, og især deres kørelærer Morten. Gennem hele forløbet har der været fleksibilitet og tryghed, som har gjort oplevelsen tusinde gange bedre. Min kørelærer Mort... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Driver’s license in English

Getting my driver’s license was one of the fears I thought I’d never overcome. I owe this achievement to Miriam, my driving instructor. From the very beginning, she brought a calm and confident energy. She was always patient, clear, and encouraging.

What made Miriam the one, was her ability of teaching to my learning style.
When I made mistakes, she didn’t get annoyed, she just showed me how to fix them and keep going. She’s firm but very kind. Outside of lessons, Miriam is also a really lovely person, kind, easy to talk to, and someone who genuinely cares about people.
She’s also very flexible with time, always willing to adjust lessons to fit my schedule.

Thanks to Miriam, I passed both my theory and practical exams on the first try.

2 maggio 2025

Alexander

Bestod min køreprøve! Alt takket være min fantastiske kørelærer Øzkan, som har været super dygtig og den fedeste kørelærer man kan be om
Han kan helt klart anbefales som ens kørelærer! :D

2 maggio 2025

Fremragende køreskole

Jonas er den bedste køre lære jeg haft, han kan få kedelig toeri undervisning til at blive legende let og underholdende. Kæmpe anbefaling her fra, hvis man skal have kørekort til mc så skal man have fat i Jonas i Frederikssund så bliver det ikke bedre

22 aprile 2025

De er fuldstændig upålidelige og lærer…

De er fuldstændig upålidelige og lærer dig absolut ingenting – de er kun ude på at tjene penge.
De bliver endda glade, hvis du ikke lærer noget, og de gør alt for, at du ikke får dit kørekort, så de kan tage flere penge fra dig.
Det er et fuldstændigt lovligt bedrageri, de udfører.

Drive køreskole i stenløse

17 aprile 2025

Drive Trafik

Det var en vanvittig god oplevelse at gå på Drive Trafik køreskole, jeg havde Bertil både på mit teori hold men også som kørerlærer. Jeg kunne ikke have haft en bedre måde at få mit kørekort på. Jeg var oppe til køreprøve en torsdag og var den bedste af de forrige 27 som sagkyndige havde haft oppe den uge. Helt igennem gennemført metode med Bertil, kan 100% anbefales.

10 aprile 2025

Tak til Køreskolen og Bertil

Jeg bliver nødt til at anerkende og give en kæmpe ros til køreskolen og ikke mindst Bertil som kørelærer.
Min søn som har en del udfordringer i sit liv har netop bestået både den teoretiske og bil prøven. Begge dele i første forsøg. Det var aldrig sket uden sin fantastiske kørelærer Bertil. Allerede fra første dag tages vi imod af en imødekommende og professionel person med en positiv fremtoning. Forløbet bliver forklaret på en forståelig og tydelig måde og det har givet en masse ro til en ung mand der kæmper med lidt forskellige ting i livet. Jeg har sjældent set så meget lys og glæde i min drengs øjne når han kom hjem fra køretimerne. Som jeg har forstået det har det været med den største dedikation og professionalisme i indlæringen hvor det unge menneske har været sat i fokus. Undervisningen kan jeg forstå har været helt i top og der har altid været en god stemning hvor der også har været plads til grim og hygge. Som min søn selv en dag sagde da han kom hjem fra en køretime. Bertil er klart den bedste voksne jeg er blevet undervist af i alle sammenhænge. Er slet ikke nervøs og det er mega fedt og jeg glæder mig til næste gang. Sådan noget varmer mit mor hjerte og det er dejligt at der findes så dygtige lærere og undervisere med så stærke og professionelle pædagogiske evner. Så ubegrænset stjerner. Men også en stor tak til køreskolen for alt hjælp og for at stille en så dygtig underviser til rådighed for vores søn. Det kan i med rette selv give jer et klap på skulderen for.

29 marzo 2025

Drivetrafik var en super fed oplevelse

Drivetrafik var en super fed oplevelse. Jeg kørte med Bertil, som er det sødeste menneske. Han er nem at snakke med, tålmodig og virkelig god til at lære. Jeg følte mig tryg bag rattet hele vejen igennem, og han sørgede altid for, at jeg forstod tingene. Kan klart anbefales!

4 aprile 2025

Jeg havde Bertil som kørelære

Jeg havde Bertil som kørelære. Han var top professionel og havde altid en plan for en. Han gjorde hverdagen overskuelig selvom man havde mange andre ting at se til, hvilket var virkeligt rart. Jeg er rigtig glad for at komme hurtigt igennem og få mit kørekort. Jeg anbefaler Drivetrafik fordi de har styr på deres arbejde.

21 marzo 2025

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra ! Jeg havde øzkan fra start til slut og har virkelig været glad for det☺️ Jeg kæmper med angst til dagligt, og har været meget nervøs for at tage et kørekort og hvem min kørelærer skulle være, men øzkan har vist sig at være mere end man kunne drømme om. Han har været så god i mod mig når angsten har drillet. Og så er han skide sjov, dog er jeg selvfølgelig sjovere.
JEG ANBEFALER

19 marzo 2025