Bästa upplevelsen från början till slut! Allting var över våra förväntningar och vi kommer välja DreamBalloon även nästa gång vi flyger, för det kommer absolut bli fler gånger! John som flög ballongen... Leggi di più
För mig är det viktigt att känna mig trygg med piloten och besättningen och det gjorde jag verkligen. De var en väl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående.... Leggi di più
The ballon trip itself was excellent. Very nice staff and we do participate in the whole event, making it super interesting. The flight was amazingly smooth and not scary at all. I recommend it!... Leggi di più
Det var superhärligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men också spännande att gå... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om
Företagsvägen 28, 22761, Lund, Svezia
- 046-248900
- info@dreamballoon.se
- dreamballoon.se
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
The flight was very good and pleasing
The flight was very good and pleasing. Just keep in mind that there are only 2 staffs (1 pilot and another one) and the attendees must help the staff with setting up the balloon before the fly and rolling and putting it in the truck after the flight which includes a lot of heavy lifting!!!
Proffsigt och tryggt
Piloten och personalen var toppen, gav oss en härlig minnesvärd ballongtur. Kände mig trygg hela tiden.
Perfekt landning!
Trivseln
Jag har en gång tidigare varit med om en ballongfärd och tyckte att det var en mycket fin resa och hade förstås förväntningar nu också. De uppfylldes till brädden och bra väder gjorde ju inte saken sämre. Om jag ska nämna något som kanske inte fungerade 100-%-igt och det var organisationen i de förberedelser som var nödvändiga. Det kändes som att de saker som skulle åtgärdas före starten från Stora Skedvi inte hade det flyt som man kanske skulle önska. Men det blev i alla fall en mycket trevlig resa och som sagt var, i bra väder dessutom. Sammantaget ett mycket trevligt minne som jag gärna upplever igen.
Christian Reuithe
Borlänge
Mycket bra
Mycket bra. Allt var mycket trevligt, professionellt. Bara att njuta.
Det var fantastiskt härlig upplevelse…
Det var fantastiskt härlig upplevelse att flyga fridfullt tyst över landskapet!!!
Ballongföraren var riktigt bra och…
Ballongföraren var riktigt bra och tydlig. Gav oss en riktig upplevelse!
Vilken bröllopsresa!!!
Vi fick ballongfärden i bröllopspresent och kan inte ha haft en bättre upplevelse än denna! Fick tydliga instruktioner och visning om hur vi skulle hjälpa till att förbereda ballongen innan turen och sedan packa ihop den efteråt. Hela personalgruppen var av toppklass och piloten kändes riktigt erfaren, professionell och kunnig. Kände trygghet under hela kvällen, start, färd och landning och man kände att de verkligen kunde sin sak och jobbade hårt för att vi skulle få en så bra upplevelse som möjligt. Ett fint avslut med dop och skål med champagne i solnedgången mitt ute på landet som är den bästa miljön vi vet!
Inför landningen
Jag tycker ni skulle informerat mer om landningen, både i informationen före och direkt på plats innan flygning. Jag stod med böjda knän men det räckte inte eftersom jag slog i kanten med kraft + att jag fick en person hårt i ryggen och jag har nu fraktur på revbenen. Aj! Tror inte om våran landning var värre än någon annans och just därför behöver informationen vara tydligare inför landning. Hur ska vi i "vårat fack" stå i förhållande till varandra, bör man hålla i sig med båda händer etc.
En upplevelse att bära med sig
Det var verkligen en upplevelse att flyga med er. Vi fick hela tiden bra information och tydliga instruktioner när vi skulle hjälpa till både före flygningen och efter. Kul med små anekdoter om ballongflygningens historia.
En fantastisk upplevelse -en 10 av 10!
En fantastisk upplevelse, trevliga killar som såg till att allt fungerade, inte minst en rolig kapten som styrde skutan säkert i hamn. Under resans gång kändes allting säkert och mycket bra från början till slut. Så det var bara att njuta av den underbara kvällen över Skånes landskap. Ni som har tänkt tanken att åka luftballong, går slag i saken o hoppa i korgen! Ni kommer inte att ångra er.
TSig
En underbar upplevelse
Denna upplevelsen har jag önskat mej I många år. Ballongflygningen var magisk,otrolig,härlig ... Ja det går inte att beskriva i ord måste upplevas. Rekommenderar andra att göra detta.
Magisk upplevelse
Alltid lika magiskt att få följa med upp i det blå. Oerhört vackert, roligt och spännande! Jättetrevlig och proffsig personal. Rekommenderas varmt!
Bokat Malmö men blev Lund o åkerfält…
Hade bokat flygning i Malmö där ordnar med trsp o hämtning efteråt, perfekt väder med lite vind fr SV, alltså borde en start nära kusten söder om Mö bli perfekt men vi förvånades när vi kallades till start i norra delen av Lund vilket ej gick att påverka. Flög 15min över Lund resten längs med E22 mot Eslöv. Landade i ett vetefält där bonden tvingade oss upp igen. Landade ngn km bort på ogräsfält där markägaren ej var tillgänglig. Det blev nästan mörkt innan vi åter fick trsp till Mö igen, mkt hjälp krävdes från de 19 passagerarna för genomförandet.
Fin tur från Lund
Jag hade trevligt från start till slut och njöt av min resa. Duktig skeppare och ambitiös personal fick med oss i allt från att få upp ballongen till rivningen och avslutningsceremonin.
Minne för livet
Svårt att inte ge denna upplevelse, ballongflygning från Säve till Ytterby högsta betyg. Hela konceptet med montera upp ballong, flygning, nedmontering och avslutningsvis ceremonin vara alla givande bitar. Härliga herrar i Christian och Per som höll i kvällen 6/6. Hoppas få göra om detta en dag. Perfekt presentförslag att ge bort.
En present som överträffar det mesta
Fick en underbar upplevelse, vi åkte från Säve över Göteborg, vi fick hjälpa till att montera upp allt, bra pilot som gav bra och tydliga instruktörer. Skicklig var han också. Han visste vad han gjorde. Kul att bli döpt också. Väldigt seriöst företag.
Seriös och erfaren pilot
Seriös och erfaren pilot, flygturen var en härlig upplevelse. Kul att se Svartedalens naturreservat från luften
Fantastisk upplevelse …
Fantastisk upplevelse och mycket god service!
Det var en otrolig upplevelse
Det var en otrolig upplevelse, men jag blev besviken att jag bokade flyga i Göteborg över staden och istället blev nära Stenungsund över skogen.
Piloten Anders var väldigt kunnig och…
Piloten Anders var väldigt kunnig och gjorde så man själv blev lugn och även Ulf som skötte tilldelningen av dom arbetsuppgifter vi skulla ha för att få upp ballongen var otroligt rolig och väldigt tillmötesgående.
Piloten gjorde en väldigt fin flygresa med alla oss som fick följa med och gav oss en otroligt fin upplevelse samt tog ner oss på ett säkert sätt.
jag rekomenderar varmt denna luftballongsfärd med Anders vid rodret.
MVH Niklas Velin
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.