Valutata 5 stelle su 5

Bästa upplevelsen från början till slut! Allting var över våra förväntningar och vi kommer välja DreamBalloon även nästa gång vi flyger, för det kommer absolut bli fler gånger! John som flög ballongen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

För mig är det viktigt att känna mig trygg med piloten och besättningen och det gjorde jag verkligen. De var en väl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

The ballon trip itself was excellent. Very nice staff and we do participate in the whole event, making it super interesting. The flight was amazingly smooth and not scary at all. I recommend it!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var superhärligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men också spännande att gå... Leggi di più

1. Sito di ricerca di voli aerei

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

4,4

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Rekommenderas ej

Rekommenderas ej.
Stod att man skulle hjälpa till men var mer eller mindre att du fick betala för att arbeta när man kom dit.
Sen han som flög ballongen hade en otroligt dryg och dålig attityd.

16 agosto 2023
Logo di DreamBalloon AB

Risposta di DreamBalloon AB

Hejsan Niklas.
Tack för att vi fick chansen att flyga dig.
Vi på DreamBalloon arbetar varje dag med att leverera toppklassiga ballongflygningar och vi är ledsna att du inte tyckte att det var så fantastiskt som det ska vara. Att hjälpa till med att göra ballongen startklar innan flygning samt hjälpa till med att packa ballongen är något som vi tycker ska vara en del av upplevelsen, det ska vara skojigt. Vi är ledsna att du uppfattat ballongflygning såhär negativt. Pilotens första prioritet är att genomföra en säker flygning. Vi kan inte se när och vart du har flugit men du är hjärtligt välkommen att kontakta kundservice så vi kan ta vidare kritiken.
Mvh
DreamBalloon

Proffsigt.

Proffsigt genomfört, kändes tryggt. Rolig upplevelse. Kul att hjälpa till med att packa upp och ner ballongen.

15 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Bästa jag har fått uppleva trots att…

Bästa jag har fått uppleva trots att jag är lite rädd för höjder. Men alla var hjälpsamma och förklarade bra. Detta vill jag göra igen! /Lukas 10år

Häftigt och väldigt coolt!! /Rasmus 13år

Andra resan jag gör. Men samma upplevelse och känsla som infinner sig, bara glädje! Alla inblandade trevliga och tillmötesgående /Kristina

Min andra resa med er. Så häftigt känsla att sväva fram och få se allt ur ett annant perspektiv /Håkan

Min fösta tur med er. Jag tyckte det var en härlig tur med er. Kan verkligen rekommendera detta! /Bengt

15 agosto 2023

En riktigt härlig upplevelse

Både jag och min man trycker att det var en riktigt härlig och spännande upplevelse som vi varmt kan rekomenda till andra.
Vår pilot Arturas med team var mycket proffsig och allt kändes väldigt säkert.
/Maria

13 agosto 2023

Vilken härlig upplevelse

Vilken härlig upplevelse. Jag och min fru tyckte det var häftigt och det kändes säkert att flyga.
Bra säkerhetsgenomgång .
Kan varmt rekommendera detta.
Alla som höll i det var jätte proffsiga. //Tommy Persson

13 agosto 2023

Hej spännande upplevelse

Hej spännande upplevelse, bra teamarbete, jag kände mig trygg o säkert med er. Detta kommer jag absolut rekommendera till mina vänner. Pilot nr 1👍🤟🌷🌷🌷🌷. Mvh Laleh Dehnad

14 agosto 2023

Super rolig upplevelse

Super rolig upplevelse ! Roligt att få vara med och färdigställa ballongen innan. Perfekt väder gjorde denna kväll till ett super fint minne ! Rekommenderas ! ❤️

26 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Tackar för en trevlig flygning

Tackar för en trevlig flygning.
Detta var tredje försöket att få flyga.
Har pratat massor med "kontoret " och de har varit väldigt förstående och hjälpsamma.
Dock kunde det på hemsidan stått att man hjälper till med drag och arbete och att man skall vara hysat smidig så klättrade upp och ner i korgen
Pigge

26 luglio 2023

Härligt

Lite jobb men bara kul att vara med vid uppsättning o nertagningen, flygningen var toppen med fint väder hela tiden!!
Leif m SuZ- rullaren!

25 luglio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Rekommenderas EJ

Rekommenderar EJ på grund av flera orsaker:
-Vi hade köpt biljett för Stockholm City, men på flygdagen får vi SMS om att det är ändrat till Bålsta/Enköping. Vilket bland annat medförde extra kostnader, stress och att vi kom tillbaka hem efter kl. 1 på natten. Ingen ursäkt eller alternativ erbjöds vilket är under all kritik. Jag ringde direkt till Dreamballoon och stod i telefonkö i en timme (!) för att se om de kunde boka om, men ingen svarade även fast det var telefontid. (Jag hade köplats ett hela tiden) Jag mailade även, men har fortfarande inte fått svar 1,5 vecka senare.

-Fem gånger blev våra bokningar inställda (pga.väderförhållanden.) Nu två år senare kom vi äntligen upp i luften och då över fel stad.

-Lång väntan och arbete av upp-och-ned-packning av ballong innan och efter själva flygningen.

-Landningen gick relativt bra, men skadade arm och har idag 1,5 vecka senare även stora blåmärken på lår från smällar mot korgen.

Själva flygningen var fin (därav två stjärnor istället för en), men allt omkring gör att jag förmodligen inte skulle flyga med Dreamballon igen om jag så fick biljetten gratis.

En kväll att minnas

Kvällen med ballongflygning blev verkligen en upplevelse vidare än själva ballongflygningen. Tillsammans hjälptes vi åt att förbereda ballongen och också att packa ner den. Det blev en helhetsupplevelse av rang! Att sväva över ett molnfritt och nästintill vindstilla Lund var ju dock såklart pricken över i:et. Hela gänget från dreamballoon bemötte oss på ett fantastiskt sätt och vår ballongpilot Arturas fick nog oss alla att dra lite extra på smilbanden emellanåt. Otroligt proffsigt hanterat från start till slut.

14 luglio 2023

Toppen ballongäventyr

Kan bara ge det bästa betyg till hela upplevelsen med Dreamballoon. Kunnig och duktig personal som gör hela turen utom ordentligt säker och lugn. Kan bara rekommendera och kommer nog flyga igen!

14 luglio 2023

Den oväntade

Den oväntade, intressanta upplevelsen av uppackning, landning och nedpackning av korg och ballong. Så härlig ledsagning i det och tack för den proffsiga flygturen och landningen🤩❤️

En minnesvärd värd

Vädret var på topp och utsikten var magisk precis som man vill ha det, men det som gjorde den här turen extra minnesvärd var mannen som instruerade oss innan och efter turen. En sån härlig energi och humor som gjorde att vi alla kände oss sedda och speciella :)

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più