Tijdelijke douche snel en vakkundig geplaatst. En ook ruim meegedacht over oplossingen. Tevens zeer vriendelijke medewerker die het kwam installeren. Maar ook niet onbelangrijk is de prijs en kwalitei... Leggi di più

L'azienda ha risposto
+ De cabine kan overal in huis geplaatst worden waar een kraan en twee verschillende stroom contacten beschikbaar zijn . - Er zit geen verlichting in ( donkere ervaring), afvoerpomp maakt hoop lawaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Levering douchecabine + ophalen volgens afspraak. Krijgt van tevoren een sms tussen welke tijd je ze kunt verwachten. Er wordt ongeveer een half uur van te voren gebeld hoe laat ze er precies zijn. Du... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle levering. Bellen van tevoren dat ze eraan komen. Opbouwen gaat heel snel. Duidelijke uitleg. Prima douchen tijdens mijn eigen badkamer verbouwing. Zou het iedereen aanraden.
Scritti dall'azienda
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Goede service, vriendelijke mensen en een klantenservice die met je mee denkt.

Risposta di Douche Simpel B.V.
Top! Vanuit verzekering kregen we een douche met gordijntje in de garage, dat kan niet in deze kou. We moesten met spoed wat anders en kwamen deze site tegen. Gebeld voor extra info en na paar kwamen ze deze al brengen. Geweldig in woonkamer niks word nat douchen voelt heerlijk! Bedankt!

Risposta di Douche Simpel B.V.
Fijne douche en supervriendelijke installateur.

Werkt perfect
We hebben de zorgdouche in de keuken staan
Goede uitleg door monteur bij opbouwen en we kunnen heerlijk douchen, lekker binnen en met alle privacy.

Risposta di Douche Simpel B.V.
We maken momenteel gebruik van de noodkeuken van jullie!
Echt super, een aanrader!
Een min punt, het afvoer water moeten we zelf steeds leeg gooien.
Maar voor de rest alleen maar +punten

Risposta di Douche Simpel B.V.
Afspraken zijn nagekomen, goede service & uitleg, vriendelijke medewerkers.
Toch fijn kunnen douchen tijdens de verbouwing.

Risposta di Douche Simpel B.V.
Goed geinformeerd. Duidelijke offerte. Goede prijs gekregen voor periode van 10 weken. Op tijd geleverd en een duidelijke instructie voor gebruik. Ik ben uit de brand zolang mijn badkamer in verbouwing is. Fijn dat ik voor een aanzienlijke periode heb kunnen huren. Kortom: Top!!😃😄😁

Risposta di Douche Simpel B.V.
Douche werkt goed en installatie werd door een vriendelijke en kundige monteur uitgevoerd. Dik tevreden!

Risposta di Douche Simpel B.V.
Alles netjes gemonteerd netjes verzorgd
Jammer dat de deur naar binnen open gaat i.p.v. van naar buiten

Risposta di Douche Simpel B.V.
Als wij jullie belde, stonden jullie meteen voor ons klaar.
Dat is te gek. Zo'n tussentijdse douche zou ik iedereen aanraden. Dan ben je ook van niemand afhankelijk.

Risposta di Douche Simpel B.V.
It was easy to schedule the service and all the information was available on their website. The installer was friendly and explained everything very well. I had an issue with the water boiler and they resolved it the next day. I can really recommend Douche Simpel

Risposta di Douche Simpel B.V.
Fijne en vriendelijke mensen aan de telefoon voor al mijn vragen. Vriendelijk en servicegerichte medewerker die de douche kwam plaatsen. Denkt mee en legt duidelijk uit hoe het werkt.

Risposta di Douche Simpel B.V.
Goede uitleg en informatie bij het plaatsen van het droog toilet.
1/2 uur voor levering nog even gebeld dat ze eraan kwamen

Risposta di Douche Simpel B.V.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.