Etter tre netters bruk er jeg positivt overrasket! I et halvt års tid har jeg brukt en ny bittskinne, som har ført til hovedsaklig soving med åpen munn. Jeg har oftere mer anspent kjeve enn før, munn... Leggi di più
Jeg har testet dormio sin munntape og har svært god erfaring med produktet. Ettersom jeg i de siste årene har fått allergisk reaksjon på enkelte typer plaster, var jeg veldig spent på hvordan hude... Leggi di più
Veldig god tape! Jeg har tapet munnen når jeg sover i snart 1 år og jeg sover enda bedre med denne tapen enn medisinntape jeg brukte tidligere. Den er behagelig å ha på, både med og uten skjegg. De... Leggi di più
Var litt skeptisk til en helt ny butikk, men jeg fikk produktet i posten og det fungerer veldig bra. Slet med åpen munn om natten som resulterte i fuktig pute og ekstremt tørr munn. Teipen sitter p... Leggi di più
Norges fremste butikk for søvnoptimalisering
Norvegia
- kundeservice@dormio.no
- dormio.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Munntaper er av meget god kvalitet
Munntaper er av meget god kvalitet. Butikken er pålitelig og leverer ekstremt rask. Hvis du vil bedre søvn i Norge, så dormino.no.
God munntape
En munntape som gjør akkurat det den lover. Veldig fornøyd :)
Jag fick det jag beställde i tid
Jag fick det jag beställde i tid, och produkten är bra.

Risposta di dormio.no
Dessverre et svært dårlig produkt……
Dessverre et svært dårlig produkt… Brukt munnteipen 10+ netter nå, og sitter ikke for fem flate øre:(

Veldig bra ørepropper
Veldig bra ørepropper! Holdt seg på plass hele natten og hørte ikke snorkinga til kona👌👌

Risposta di dormio.no
Litt uvant å ha noe over munnen hele natta.
Litt ubehagelig/rart å ha noe på munnen hele natta.
Kunne vært annen farge på - beige isteden for svart.

Risposta di dormio.no
Meget positiv oplevelse for nybegynderen!
Efter at have hørt min kæreste og venner tale meget positivt om brugen af mundtape om natten, måtte jeg prøve det! Jeg valgte blandt andet at bestille ved Dormio på grund af pålideligheden ved hjemmesiden med kilder til div. forskning, designet af mundtapen samt prisen, og jeg må sige, at jeg har fået alle mine forestillinger positivt opfyldt og mere til!
Efter nu i en uge at have sovet med tape på munden, har jeg kun positive ting at sige: Som nybegynder var jeg en anelse skeptisk og lidt skræmt over at tape min mund en hel nat, men det er gået over al forventning og jeg er vågnet frisk og udhvilet hver morgen uden nogen natteforstyrelser! Jeg har eksperimenteret lidt med at sætte tapen stramt og løst, og kan anbefale at sætte det lidt løst med læberne en anelse spredt, for så kan man sagtens fremstamme et godnat eller andre ting, man måtte have glemt inden man tapede munden til, hvis andre derude skulle være snakkemonstre som jeg ;-)

Rask levering, bra produkt
Rask levering, produktet var som forventet og bedre. Godt lim og god kvalitet!

Hypoallergisk munntape
Jeg har testet dormio sin munntape og har svært god erfaring med produktet.
Ettersom jeg i de siste årene har fått allergisk reaksjon på enkelte typer plaster, var jeg veldig spent på hvordan huden kom til å reagere på dette produktet. Jeg fikk bekreftet at produktet er allergivennlig og skånsomt mot huden

Veldig god tape
Den er behagelig å ha på, både med og uten skjegg. Det går å puste gjennom den hvis man må hoste eller gjespe
Vil anbefale dette produkt

Risposta di dormio.no
Overrasket over bruk og ny søvnoplevelde
Jeg må indrømme, at jeg har lidt klaustrofobi og derfor var lidt forbeholden i forhold til bare at prøve mundtapen fra Dormio. Jeg var bange for, om jeg kunne finde ud af at trække vejret gennem næsen - og om det ville virke og give mig en bedre søvn og få min ældste søn til ikke at snorke længere. Jeg er virkelig fuldstændig overrasket over effekten af mundtape og tænker, at det er noget, jeg kan blive helt afhængig af, fordi jeg kan mærke, hvordan det giver mig en bedre nattesøvn. Jeg bliver mere rolig, afslappet og fokuseret på mit åndedræt gennem næsen, som jeg jo godt ved er bedst for nattesøvnen. Min ældste søn på 15 år har ikke snorket siden, mens min mindste søn på 13 år virkelig også har en præference for at kunne bruge det.
Hilsen Martabolette

God totalopplevelse
Sømløst fra lettvint handel til rask og presis levering. Produktet møter forventningene jeg hadde til komfort og hold gjennom natten.