Etter tre netters bruk er jeg positivt overrasket! I et halvt års tid har jeg brukt en ny bittskinne, som har ført til hovedsaklig soving med åpen munn. Jeg har oftere mer anspent kjeve enn før, munn... Leggi di più

Jeg har testet dormio sin munntape og har svært god erfaring med produktet. Ettersom jeg i de siste årene har fått allergisk reaksjon på enkelte typer plaster, var jeg veldig spent på hvordan hude... Leggi di più

Veldig god tape! Jeg har tapet munnen når jeg sover i snart 1 år og jeg sover enda bedre med denne tapen enn medisinntape jeg brukte tidligere. Den er behagelig å ha på, både med og uten skjegg. De... Leggi di più

Var litt skeptisk til en helt ny butikk, men jeg fikk produktet i posten og det fungerer veldig bra. Slet med åpen munn om natten som resulterte i fuktig pute og ekstremt tørr munn. Teipen sitter p... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Norges fremste butikk for søvnoptimalisering

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,3

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kommer ikke til å kjøpe igjen.

Siden varen deres ikke har noen hull i midten (slik som en annen munnteip), var det nærmest klaustrofobisk å ha den på. Da jeg hostet kom overhodet ingen luft ut av munnen. Og da jeg skulle ta den av (etter kun ti minutter) var teipen så sterk at jeg måtte bruke laaang tid på å få den av munnen - og rev av en liten del av underleppe-huden. Blødde lenge. Med andre ord kommer jeg ikke til å bruke dette produktet igjen. Jeg vil gjerne ha tilbake pengene.

3 marzo 2025

Plasteret sitter alt for hardt

Plasteret sitter alt for hardt, det er skikkelig vondt å få det av om morgenen, å det sitter igjen limrester. Prøvd å ha på vann, men det hjelper ikke.
Å sove med plasteret derimot er helt genialt! Mye mer uthvilt på morningen

27 gennaio 2025

Anbefales

Teipen sitter på hele natten og limet blir borte etter en kort dusj :)
Kan anbefales!

19 giugno 2024

Bra produkt

Bra produkt
Holder seg på gjennom hele natten og irriterer ikke huden. Har sovet med munntape i litt over en måned og kjenner at søvnen har blitt mye bedre. Anbefales virkelig å prøve.

27 febbraio 2024