Bra och informativ hemsida. Alla tillägg man vill/kan göra förklaras bra och priset uppdateras under hela beställningen. Leveranstider som utlovats stämde på pricken. Ytterdörren jag beställt var v... Leggi di più
Kanonfin dörr, väl värd att vänta på i dryga 8 veckor 😊 minus dock för vald fraktfirma Schenker som hade noll koll på var vår dörr befann sig. Vi såg att dörren enl leveransinfon anlänt deras termina... Leggi di più
Kjempegod service og kjapp levering fra Doorly, selv om DHL kom uten at de hadde gitt beskjed til oss. Det ble litt trøbbel da vi bestilte til hytta og har lang reisevei. Døren fra Kaski virker til å... Leggi di più
Garageport Ängholmen. Leverans enligt tidplan och inga tillkommande kostnader eller konstigheter. Inte haft några problem alls, så kan inte svara för hur ev support ser ut om det blir något knas, men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Negozio di porte
- Fabbricante di porte
- Fornitore di porte per garage
- Porta interna
- Negozio di finestre in PVC
- Fornitore di finestre
Informazioni su Doorly
Scritti dall'azienda
Ytterdörrar och parytterdörrar
På doorly.se kan du hitta ytterdörrar och parytterdörrar från kända tillverkare som Bleckhall, Kaski, Swedoor, Bordörren Bovalls Dörrbyggeri och Dieden-Ekodoor. Anpassa ytterdörren efter dina önskemål i vår webbshop och få pris direkt. Vi erbjuder även lagervaror i olika stilar med mycket snabb leverans. En ytterdörr ska hålla länge och vi säljer endast kvalitetsprodukter men billigare.Innerdörrar och parinnerdörrar
Våra innerdörrar kommer från Bleckhall, Bovalls Dörrbyggeri och Swedoor. Riktiga trädörrar som håller och ger en gedigen känsla. Välj mellan lagervaror med snabb leverans eller anpassa innerdörren och karmen exakt som du vill.Fönster
Kvalitetsfönster i trä, trä/alu, PVC och aluminium från erkända leverantörer som Bleckhall, Tanumsfönster, NTech och uPVC. Välj mellan olika spröjstyper och mönster för att passa ditt hus. Utanpåliggande spröjs, fasta poster, genomgående spröjs som kan bilda vackra flaggfönster. Vi säljer fönster i alla kulörer och med riktigt låga U-värden.Altandörrar och fönsterdörrar
Altandörrar och fönsterdörrar i alla storlekar och kulörer. Matcha din altandörr till fönster med spröjs och rätt linjering. Välj mellan fönsterdörr i trä, trä/alu, PVC och aluminium, helglasad eller med bröstning.Garageportar, slagportar och vipportar
Garageport, slagportar och vipportar i alla stilar och som kan matcha din ytterdörr. Alltid av högsta kvalitet och energieffektivitet.Högsta servicenivå
Vår kundtjänst svarar alltid fort på email eller telefon och har lång erfarenhet för att hjälpa dig snabbt med dörr och fönsterfrågor. Vi finns tillgängliga för dig både före, under och efter köp för att du ska vara nöjd med ditt köp länge. Välkommen till oss på Doorly!Informazioni di contatto
Kungsportsavenyn 21, 411 36, Göteborg, Svezia
- 031-160840
- info@doorly.se
- doorly.se
Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Bra pris och allt levererades precis…
Bra pris och allt levererades precis som utlovat, tack för det!
Fina varor bra förpackat inga skador
Dörren är inte levererad
Proffsig kundservice som hjälper till när Db Schenker inte levererar beställda varor i tid.
Snabb leverans, håller utlovat pris,
Hoppas monteringen går bra nu,
Annars får vi se hur vidare service funkar?
Tydlig och relevant information
Tydlig och relevant information. Snabb leverans. Allt klaffade.
Dörrarna är på plats
Dörrarna är på plats. Blev nästan bättre än vi föreställt oss. Helnöjda!
Hade ett litet garanti ärende som…
Hade ett litet garanti ärende som löstes på ett bra sätt på den nya dörren.
Kommer köpa här igen
Jag hade svårt att bestämma färg på…
Jag hade svårt att bestämma färg på dörren, men trots det gått en order till fabriken som skulle lacka dörren, kunde jag få ångra och få den färg jag till slut bestämt mej för 😊
Trä dörrar med väldigt lång leveranstid
Denna gång köpte jag trä dörrar och visste att det skulle vara lång leveranstid men den drog ut på tiden. Så vi fick först ett nytt leveransbesked men inget kom så fick vi ett nytt leveransbesked inget kom men till slut kom dörrarna ca tre veckor senare än det första leveransbeskedet. Vi har bara öppnat två av sju trädörrar. Jag är lite besviken på att det är en hel del märken på dem och trät har spruckit på vissa. Så vi får se hur resten ser ut, håller tummarna.
God kvalité och supersnabb leverans
Rekommenderas!!
Jag fick direkt svar på min fråga via mejl. Jag beställde sedan en lagerförd ytterdörr, som visade sig vara av mycket god kvalité, på måndag morgon och den levererades dagen efter. Jag kan inte vara annat än supernöjd!!
Fin dörr i specialmått
Beställde en dörr i specialmått och det funkade perfekt! Fin dörr som känns väldigt rejäl.
Dörren är gedigen och snygg
Passade perfekt och var utrustad som…
Passade perfekt och var utrustad som var beställt!
Bra service
Ytterdörrar
Köpte 2 släta ytterdörrrar. Fick tyvärr vänta väldigt länge på leverans. När de kom hade den ena dörren nytt lås medan den andra ett gammalt!?
Har varit kontakt med er via email och…
Har varit kontakt med er via email och där framgår det hur ni hanterar kund
Hej doorly ktj ringde kort efter detta omdöme och bad om ursäkt för ev missförstånd och de löste problemet till 100%. Jag blev postiv överraskad hur snabbt de löste problemet och deras service stort tack
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.