Dörren ser ut som f n efter 6 år på nytt hus i soligt läge. Flammig och skev. Kvalitén är långt ifrån bra. Försökte reklamera men skevheten är naturlig enligt diplomat. Köpte annat fabrikat när... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Har 2 Diplomat dörrar
Har 2 Diplomat dörrar, den ena är knappt 7 år och sprickor överallt runt fönstret så vatten trängt in och dörren har börjat ruttna in ifrån i nederkant. Den andra började listerna runt fönstret spricka efter 1 år och nu reklamerad vis av skadan på den andra som dom ej godtog reklamation på.
Ruttna efter 8år
Mina lite ”finare” ytterdörrar från Diplomat är efter 8år helt ruttna och färdiga för återvinning. Köp aldrig dörr av detta märke.
Dörren ser ut som f n efter 6 år på…
Dörren ser ut som f n efter 6 år på nytt hus i soligt läge.
Köpte annat fabrikat när vi renoverade ett annat hus istället.
Dörrarna är jättefina men dålig…
Dörrarna är jättefina men dålig kvalitet. De slår sig, spricker, kommer in fukt mellan lister och sväller. Vi har två dubbeldörrar, 10 år gamla nu men de har varit fula länge.
MYCKET dålig kvalitet!!!
Köpte en röd ytterdörr 2018, monterades 2019. Blekt och alldeles flammig. Fick ingen info att den behövde vaxas, då hade vi aldrig köpt. Har mejlat till dom om tips, men inget svar… ringde idag och fick återkoppling om ”dörrglans” hos torkarblad.se, enligt reklamen gott resultat, beställt och håller nu tummarna!
Byter ut en 70 år gammal dörr och den nya håller inte ens i 5 år….
Aldrig mer en Diplomatdörr!! 😡
Usel kvalitet.
Usel kvalitet.
Lackeringen är katastrof och listverk runt fönster spricker både inne och ute.
Aldrig mer Diplomat
Ytterdörr från Diplomat ingick i Småa
Ytterdörr från Diplomat ingick i Småa. Nu 10 år senare så har dörren spruckit, lacken flagnar, lossar och hela dörren är flammig.
Jag kontaktade Diplotdörrar (som nu ägs av Elitfönster) och de svarade att dörren ska rengöras och vaxas årligen, precis som lacken på en bil (jämförelsen med en bil är inget jag lagt till utan deras egna ord).
Vi pratar alltså om en ytterdörr som står i norrläge utan stekhet sol och som har rengjorts och spolats av tillsammans med framsidan i övrigt.
Håll er borta från Diplomat och Elitfönster. Dålig support, dåliga produkter. De skryter om sina garantier men egentligen får man bara 3 år på lacken.
diplomatdörrar…
Köpte ett hus från Vallsjö hus bara massa problem.
övervåningen hus var dörrarna som bananer och företaget diplomatdörrar verkar omöjliga att få nya dörrar.fast foto mm hade tagits
Även besiktningsman hade påpekat detta.Helt otroligt
Köp inga dörrar från diplomatdörrar
Köp dörrar från annan leverantör
Diplomat innerdörrar
Köpte innerdörrar till nybyggnation för ett år sedan. Nu var det dags att montera karmarna och då visade det sig att överstycken till två dörrar var 10 mm för smala. Trodde att det är bara att byta men så lätt var det inte. Det hade gått för lång tid och jag skulle få köpa två komplettera karmset. Ska aldrig lägga en krona till på Diplomat, swedoor har överstycke att köpa styckvis.
köpte en pardörr o en balkongdörr 2010…
köpte en pardörr o en balkongdörr 2010
Balkongdörr har läckt in vatten under fönster o pardörren är det som en stor bula dörren har svällt sen deras spröjs i dörren är pdf material jag har en Anita dörr o de har spröjs under glaset
vilket absolut inte klarar väta . så när jag läste att ngn från firman sa att Diplomat dörrar är gediget trä så är inte fallet
vill ni ha en dörr som håller många år så köp ej Diplomat
Efter 6 år så en massa sprickor i…
Efter 6 år så en massa sprickor i färgen trotts att jag vaxat dörren varje år. Även börjat spricka längst ner på sidan så man ser att ytterskivan börjar släppa. Ska du köpa en dörr från Diplomat så måste den antigen sitta väldigt fuktskyddat utomhus eller så får du använda den som innerdörr för deras färg tål inte vatten. Satsa några kronor till och välj en annan tillverkare. Exempelvis Lurs Dörr om du vill att den ska sitta längre. Aldrig mer Diplomat.
Köpte en ytterpardörr från Diplomat…
Köpte en ytterpardörr från Diplomat 2015. Under en femårsperiod fick jag ett dörrblad utbytt 3 gånger eftersom det svällde upp. Tål inte fukt! Varje gång sas det att den var förbättrad vilket inte stämmer. Det börrblad som sitter där nu är det som svällt upp mest. Eftersom 5 år passerat från inköp gäller ingen garanti längre. Varning, köp ej ytterdörr från Diplomat
Etter 5 år er døra begynt å svelle og…
Etter 5 år er døra begynt å svelle og gå i oppløsning. Leverandør nekter å ta ansvar
Diplomatdörr köpt för 4 år sedan läckage
Köpte ytterdörr för fyra år sedan, nu har dörr börjat läcka vid fönster och sprickor runt om i kortsidorna. Helt omöjligt att få kontakt med dem personligen och de vägrar hantera garantiärende då de påpekar det är bristande skötsel. De kräver att man ska torka av sin ytterdörr minst en gång i månaden...orimligt!!!
Avråder alla från att köpa dörr från dem.
Mycket dålig kvalitet!
Mycket dålig kvalitet!!
Både på dörren och ett sidofönster har den yttersta delen bara släppt sitt tag och spretar rakt ut🤬! Helt öppet för väder och vind!
Avråder alla från att köpa Diplomats dörrar!
Fruktansvärt dålig kvalité och…
Fruktansvärt dålig kvalité och obefintlig vilja att reklamera. Ett år efter montage har dörrens listverk spruckit, svällt upp och missformats. Enligt Diplomatdörren får inte en ytterdörr befinna sig utomhus.
Besviken!
Vi köpte två ytterdörrar av märket diplomat som förväntades ha bra kvalité och marknadsför sig som ledande inom dörrtillverkning. Efter 5 år delade sig dörrarna i nederkant. Vi kontaktade reklamationsavdelningen och skickade in bilder på dörrarna. De ville inte reklamera dörrarna, dåligt! De sa att det vara 5 års garanti, inte den uppfattningen man får i deras annonsering. Förväntar mig att ytterdörrar ska hålla mer än 5 år!
Aldrig mer diplomatdörrar!!!
Varning…
Diplomatdörrar tar inte sina garantier på allvar. En 4 år gammal dörr som har garanti i 20 år godkändes inte. Träet runt glaset i dörren har spruckit.
Aldrig mer diplomatdörrar.
DIPLOMATDÖRRAR.
DIPLOMATDÖRRAR.
Den 15/3 beställde jag från Bygghemma (i deras visningsbutik Uppsala) diplomatdörr Anna Furu samt tillhörande sidoljus.
Dörr och sidoljus levererades den 3/5, dörren var ok. men sidoljuset var inte det jag beställde, det var annat mått, hade beställt 30x210 fick ett som var 40x210. Kontaktade snickaren som jag hade beställt för att sätta in dörr och sidoljus. Han kollade på plats och konstaterade att det skulle innebära mycket jobb (kostnad) att montera det felande sidoljuset.
Reklamerade med foton det fellevererade sidoljuset till Bygghemma.
Bygghemma kontaktade Diplomatdörrar, fick svar att leverans av det beställda sidoljuset kommer att levereras vecka 27.
Kontaktade försäljaren på Bygghemma i Uppsala att jag inte kan vänta så länge då snickaren var bokad till slutet av vecka 20.
Svaret från Diplomatdörr, leverans blir vecka 27.
Leveransen av rätt sidoljus kom vecka 26.
Har dessutom varit svårt att klart med hämtning av det felaktiga sidoljuset. Diplomatdörrar har vetat sedan den 5/5 att sidoljuset var klart för hämtning.
Har även varit i kontakt med Bygghemma för att få besked om hämtning (har begränsat utrymme i garaget).
Frågade även chauffören som kom med rätt sidoljuset vecka 26 om han tar med sig det felande ljuset, nej han visste inget om det.
När jag packade upp det nya sidoljuset fanns ett A4-ark med instruktion och kontaktuppgifter för att få frakthandlingar av returfrakt.
Ringde de telefonnummer som fanns angivet i instruktionerna och då fick jag packsedlar för returfrakt via mejl.
Lastbilstransporterna utgår från Gävle och det är 3 mil enkelresa hem till mig. Det blir 6 mils onödig körning för att hämta det felande ljuset. Smart tänkt av Diplomatdörrar att köra 6 mil extra för hämtning
Dessutom kan sägas det aviserade tiderna från DSV har inte fungerat den 29/4 kl.08.00-12.00 skulle första leveransen ske den kom 3/5 ingen avisering eller telefonsamtal i förväg.
Med frakthandlingarna som kom via mail tisdag den 29/6 fick jag besked att DSV hämtar det felande ljuset inom 1-2 dagar, DSV kom måndag den 5/7.
Dörr och sidoljus var planerat att monteras vecka 20 blir nu i bästa fall monterat vecka 35 eller 36.
Riktigt uselt av Diplomatdörrar dom har gjort fel men tar inte ansvar att rätta till felet så snabbt som möjligt.
Diplomatdörrar är inte premium
Två års lackgaranti på ytterdörrar. Köp nåt annat, diplomatdörrar är inte premium. Snickaren som installerade vår ytterdörr och bygghandeln som sålt dörren är riktigt förbannade. Pinsamt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.