Nadat mijn vriend de dekbedtas heeft weggegooid (heel dom) ontving ik, na dit bij donskusssn.nl gemeld te hebben, vandaag spontaan in mijn brievenbus een nieuwe tas. Gewoon kostenloze service waar vi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kussen kwam snel en goed verpakt. De combinatie dons en natuurlatex vind ik fijn. Kussen is zacht maar niet te zacht. Moest even wennen maar ging toch snel en smorgens geen last van nek of hoofdpijn o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hartelijk dank voor de snelle en nette afhandeling. Het retourbedrag stond vlot weer op onze rekening en vandaag hebben we het nieuwe dekbed al ontvangen. We zijn erg tevreden over de service👍🏼👍... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het verenkussen dat ik had gekocht bleek vreselijk te stinken, en die lucht kreeg ik er ook na weken luchten niet uit. Nadat ik die teleurstellende ervaring aan Donskussen had gemaild, met mij... Leggi di più
Ariënsplein 1, 7511JX, Enschede, Paesi Bassi
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Op 27 september een dekbed besteld voor 309 euro en vooruitbetaald. Na 2 weken nog niets ontvangen. DHL verwijst mij terug naar Donsdeken.nl.
maar die koppelen niets terug. Ze weigeren mijn betaling terug te storten omdat ze eerst het dekbed wat ik nooit ontvangen heb retour willen hebben. Ze wentelen hun probleem met DHL af op mij.
Als ik dringend verzoek mijn vooruitbetaling terug te storten dan krijg ik een mail terug dat mijn toon ze niet bevalt terwijl ik niets onbehoorlijks heb gezegd.

Risposta di Donskussen.nl
Heerlijk donsbed, licht en scherp geprijsd.
Snelle levering.

Risposta di Donskussen.nl
Na mijn oude versleten kussen is dit nieuwe (tweedekans) kussen een verademing. Goed advies gekregen en gecombineerd met de goed passende, meebestelde molton ligt het uitstekend. Ik slaap er prima op en dit stevige kussen houdt goed zijn volume zonder dat het te hard is. Ik slaap er nu twee weken op en ben erg tevreden

Risposta di Donskussen.nl
super service na wat gekibbel over de verzending.
Echt netjes opgelost.
De problemen lagen bij DHL en niet bij de verkopende partij.
Nogmaals super netjes opgelost

Risposta di Donskussen.nl
Het kussen voldoet aan alle eisen. Ben er zeer blij mee. Ook de levering ging heel vlot

Risposta di Donskussen.nl
Ik heb het door de extreme warmte maar een keer kunnen gebruiken en ik vond het al lekker en lich

Risposta di Donskussen.nl
Echt een heerlijk kussen. Ik had mijn oude kussen in een hotel laten liggen. Op de website van donskussen.nl vond ik al snel een soortgelijk kussen, maar dan een stuk goedkoper. Gelukkig werd het super snel geleverd. Ik moest wel een paar nachten wennen, maar inmiddels slaap ik heerlijk op dit kussen!

Risposta di Donskussen.nl
Heerlijke kussen en dekbed. De site geeft je goede ondersteuning en de levering is goed. Ook de video tips van de producten die je hebt besteld zijn een welkome aanvulling op de beleving van het product.

Risposta di Donskussen.nl
Heerlijk kussen. Lekker vol met dons prachtige hoes en molton

Heerlijke deken!
Lekker licht en lekker luchtig. Niet te warm in de zomer, nog niet geprobeerd in de winter. Maar ben erg blij met deze investering!

Risposta di Donskussen.nl
Fijn dekbed gekocht ....snelle levering en goede prijs kwaliteit ! Aanrader !

Risposta di Donskussen.nl
In eerste instantie was het zachte kussen te dun, maar met het harde kussen is het veel beter opgelost. De kussens zijn vrij dun, maar met 2 kussens ligt het echt goed. Dus ben nu heel tevreden. Verder wordt er heel goed meegedacht en is alles zeer snel, vriendelijk en netjes opgelost.

Risposta di Donskussen.nl
Donsdeken is lekker licht, goed warm en comfortabel. Snel en goed ingepakt geleverd, veel keuze.

Risposta di Donskussen.nl
heerlijk kussen, goede kwaliteit.
En een fijne omruil service als het toch niet 100% de goede keuze was.

Risposta di Donskussen.nl
Passend advies na aankoop welke niet aan de verwachtingen voldeed. Hierdoor was de volgende aankoop een schot in de roos. Levertijd was wat lang maar dat was niet erg omdat we een winterdekbed in de zomer hadden besteld. Het wachten werd beloond met een dekbed dat precies goed is en een mooie attentie. Dank voor de goede service.

Risposta di Donskussen.nl
Duidelijke site en supersnel bezorgd .Heerlijk dekbed.

Risposta di Donskussen.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.