Nadat mijn vriend de dekbedtas heeft weggegooid (heel dom) ontving ik, na dit bij donskusssn.nl gemeld te hebben, vandaag spontaan in mijn brievenbus een nieuwe tas. Gewoon kostenloze service waar vi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kussen kwam snel en goed verpakt. De combinatie dons en natuurlatex vind ik fijn. Kussen is zacht maar niet te zacht. Moest even wennen maar ging toch snel en smorgens geen last van nek of hoofdpijn o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hartelijk dank voor de snelle en nette afhandeling. Het retourbedrag stond vlot weer op onze rekening en vandaag hebben we het nieuwe dekbed al ontvangen. We zijn erg tevreden over de service👍🏼👍... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het verenkussen dat ik had gekocht bleek vreselijk te stinken, en die lucht kreeg ik er ook na weken luchten niet uit. Nadat ik die teleurstellende ervaring aan Donskussen had gemaild, met mij... Leggi di più
Ariënsplein 1, 7511JX, Enschede, Paesi Bassi
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Op 3 november een bestelling gedaan en op de site stond dat het de volgende dag leverbaar was. Na enkele dagen niets ontvangen en om een update gevraagd. Het zou een deellevering worden en op 5 november verstuurd worden. Tot op heden nog niets ontvangen.
Reageren niet op e-mail, telefoon en WhatsApp.
Op de website staat nog steeds dat de producten de volgende dag leverbaar zijn.
Tip: loop met een boog om deze webwinkel heen. Niet betrouwbaar en komen afspraken niet na.
Nadat ik die teleurstellende ervaring aan Donskussen had gemaild, met mijn voornemen het kussen retour te sturen, kreeg ik een bijzonder vriendelijk antwoord terug.
Ik hoefde het pechkussen niet retour te sturen en kreeg het aankoopbedrag terug.
Wat enige dagen later ook daadwerkelijk gebeurde.
Kijk dat is nou aftersales / klantenservice!
Hier kunnen veel (teveel) andere ondernemers een voorbeeld aan nemen.
Bedrijf met uitstekende service. Dons/latex kussen besteld maar bleek voor mij verkeerde keuze. Retour gedaan en binnen 2 dagen geld als weer op onze rekening. Silvana kussen besteld. Was er de volgende dag al. Bijbehorende molton ontbrak maar na een mailtje werden er 2 nagezonden die ook daags erna al waren.
Dus qua service en klantvriendelijkheid een dikke 10!
Ik heb een dekbed besteld, we was vertraging dus het zou langer duren. Prima. Nu 2 maanden verder en nog niks, klantenservice gemaild en meerdere keren gebeld, geen antwoord.

Risposta di Donskussen.nl
Met het dons en natuurlatex-kussen slaap ik eindelijk, na lang op zoek te zijn geweest naar een goed kussen, zeer goed en zonder nekklachten. Het kussen is ietwat breder dan gemiddeld, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Kortom, een mooie website, snelle levering en uitstekende producten.
Een echte aanrader voor iedereen!
Bedankt, Donskussen.nl!
Super happy with ny purchases from this shop. The website is very informative, every single item has a full video talking about the specific product and showcasing it.
I wanted to return an order and the customer service was top notch too.
I will recommend anyone to get their bedding from here!

Order 1322**
Ik had een synthetisch 4 seizoenen dekbed van Ikea. Qua warmte goed, de drukknopen bagger.
Nu dan een donzen dekbed alle seizoenen, lits jumeaux. Het dekbed is licht, lekker warm, zacht. Zeker een aanwinst en aanrader.
Nog een positief puntje. Donskussen.nl werkt niet met 'no reply' mails. Ik vind dat als consument prettig.
Op de website donskussen.nl werkt men met Google reviews. Ik ben van mening dat reviews op Trustpilot waardevoller zijn. (vanwege geverifieerde gebruikers)

Risposta di Donskussen.nl
We hebben maar eens de stap gewaagd prijzige kussens aan te schaffen (Dons & natuurlatex kussen Prestige stevig). Niet normaal: We slapen de gehele nacht in één ruk door, nog nooit meegemaakt!
Het is de investering meer dan waard en hadden we jaren eerder moeten doen.
Online bestellen is gemakkelijk en levering is snel. Bedankt!

Risposta di Donskussen.nl
Ik wilde dezelfde kussen kopen als mijn vriend, omdat het een fijne kussen is en daarom geef ook twee sterren. Maar als je naar de black friday deal kijkt is het precies dezelfde prijs als toen ik het eerder had gekocht.
Jammer dat je dan toch zo opgelicht word.
Het gaat over Dons & natuurlatex kussen Prestige stevig. En die is nog steeds zogenaamd afgeprijsd naar 155 euro.

Risposta di Donskussen.nl
Prettige winkel om zaken mee te doen. Hele informatieve website met filmpjes en uitleg, en zeer scherpe tarieven voor beddengoed. Heb na telefonisch contact met Koen veel opgestoken en keuzes kunnen maken. Opvallend is de goede telefonische bereikbaarheid, en de kennis van zaken over de diverse producten. Serviceverlening staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en dus kan ik Donskussen.nl alleen maar aanraden. Graag tot een volgende keer.

Ik ben onder de indruk.
Iets op zondagmiddag bestellen en maandag middag ligt het al bij je thuis.
Kan menig groot bedrijf iets van leren.

Risposta di Donskussen.nl
Goed voorgelicht over kussen.
En kussen is perfect!

Risposta di Donskussen.nl
Heerlijk dekbed,zeer goede kwaliteit en u heeft woord gehouden omtrent korting.

Risposta di Donskussen.nl
kussen ligt heel fijn alleen een beetje warm, geen spijt van aankoop...had ik eerder moeten doen
Snelle ontvangst. Heerlijk warm dekbed! Wij zijn er zeer happy mee.
Donskussen.nl heeft geleverd wat ze in hun advertentie beloofd hebben.
Het dekbed is geweldig. Licht en super zacht. Het is lekker warm en luchtig. Het valt soepel om je heen en ervaart een heerlijke warm gevoel.

Risposta di Donskussen.nl
Het kussen was niet zoals verwacht maar dat is meer mijn eigen probleem en niet van het kussen.
Levering van het kussen was zo snel zoals aangegeven.
Had nog een vraag gesteld en kreeg direct een vriendelijk antwoord waar ik ook iets aan had.
Een 10 voor de medewerkers👍

Risposta di Donskussen.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.