Valutata 5 stelle su 5

Nadat mijn vriend de dekbedtas heeft weggegooid (heel dom) ontving ik, na dit bij donskusssn.nl gemeld te hebben, vandaag spontaan in mijn brievenbus een nieuwe tas. Gewoon kostenloze service waar vi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Kussen kwam snel en goed verpakt. De combinatie dons en natuurlatex vind ik fijn. Kussen is zacht maar niet te zacht. Moest even wennen maar ging toch snel en smorgens geen last van nek of hoofdpijn o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hartelijk dank voor de snelle en nette afhandeling. Het retourbedrag stond vlot weer op onze rekening en vandaag hebben we het nieuwe dekbed al ontvangen. We zijn erg tevreden over de service👍🏼👍... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Het verenkussen dat ik had gekocht bleek vreselijk te stinken, en die lucht kreeg ik er ook na weken luchten niet uit. Nadat ik die teleurstellende ervaring aan Donskussen had gemaild, met mij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Geen levering, niemand bereikbaar.

Op 3 november een bestelling gedaan en op de site stond dat het de volgende dag leverbaar was. Na enkele dagen niets ontvangen en om een update gevraagd. Het zou een deellevering worden en op 5 november verstuurd worden. Tot op heden nog niets ontvangen.

Reageren niet op e-mail, telefoon en WhatsApp.

Op de website staat nog steeds dat de producten de volgende dag leverbaar zijn.

Tip: loop met een boog om deze webwinkel heen. Niet betrouwbaar en komen afspraken niet na.

18 novembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

ZO kan klantenservice dus ook!

Nadat ik die teleurstellende ervaring aan Donskussen had gemaild, met mijn voornemen het kussen retour te sturen, kreeg ik een bijzonder vriendelijk antwoord terug.
Ik hoefde het pechkussen niet retour te sturen en kreeg het aankoopbedrag terug.
Wat enige dagen later ook daadwerkelijk gebeurde.

Kijk dat is nou aftersales / klantenservice!
Hier kunnen veel (teveel) andere ondernemers een voorbeeld aan nemen.

31 agosto 2025

Bedrijf met uitstekende service

Bedrijf met uitstekende service. Dons/latex kussen besteld maar bleek voor mij verkeerde keuze. Retour gedaan en binnen 2 dagen geld als weer op onze rekening. Silvana kussen besteld. Was er de volgende dag al. Bijbehorende molton ontbrak maar na een mailtje werden er 2 nagezonden die ook daags erna al waren.
Dus qua service en klantvriendelijkheid een dikke 10!

1 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen levering, klantenservice niet bereikbaar

Ik heb een dekbed besteld, we was vertraging dus het zou langer duren. Prima. Nu 2 maanden verder en nog niks, klantenservice gemaild en meerdere keren gebeld, geen antwoord.

16 giugno 2025

Risposta di Donskussen.nl

Hi Tom, graag horen we om welk ordernummer het gaat dan kijken we graag even met je mee. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Heerlijk slapen dankzij Donskussen.nl

Met het dons en natuurlatex-kussen slaap ik eindelijk, na lang op zoek te zijn geweest naar een goed kussen, zeer goed en zonder nekklachten. Het kussen is ietwat breder dan gemiddeld, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Kortom, een mooie website, snelle levering en uitstekende producten.
Een echte aanrader voor iedereen!

Bedankt, Donskussen.nl!

10 maggio 2025

Netjes opgelost

Netjes opgelost.

14 aprile 2025

Hi Owyn,

Bedankt voor je review. Goed je gesproken te hebben. Zoals aangegeven is er werk aan de winkel. Hier gaan we je voor compenseren :)

Valutata 5 stelle su 5

Top notch website and costumer service

Super happy with ny purchases from this shop. The website is very informative, every single item has a full video talking about the specific product and showcasing it.
I wanted to return an order and the customer service was top notch too.
I will recommend anyone to get their bedding from here!

9 aprile 2025

Risposta di Donskussen.nl

Thanks for your awesome review :)

Donzendekbed Tukker all year premium

Order 1322**

Ik had een synthetisch 4 seizoenen dekbed van Ikea. Qua warmte goed, de drukknopen bagger.

Nu dan een donzen dekbed alle seizoenen, lits jumeaux. Het dekbed is licht, lekker warm, zacht. Zeker een aanwinst en aanrader.

Nog een positief puntje. Donskussen.nl werkt niet met 'no reply' mails. Ik vind dat als consument prettig.

Op de website donskussen.nl werkt men met Google reviews. Ik ben van mening dat reviews op Trustpilot waardevoller zijn. (vanwege geverifieerde gebruikers)

7 febbraio 2025

Risposta di Donskussen.nl

Goedemorgen, bedankt voor je uitgebreide review. Fijn dat het donzen dekbed zo goed bevalt. Heel veel plezier met je aankoop!

"Niet normaal"!

We hebben maar eens de stap gewaagd prijzige kussens aan te schaffen (Dons & natuurlatex kussen Prestige stevig). Niet normaal: We slapen de gehele nacht in één ruk door, nog nooit meegemaakt!
Het is de investering meer dan waard en hadden we jaren eerder moeten doen.
Online bestellen is gemakkelijk en levering is snel. Bedankt!

18 gennaio 2025

Hi Paula,

Bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend leuk om te horen dat het kussen zo goed bevalt. Heel veel plezier met je aankoop :)

Valutata 2 stelle su 5

black friday oplichting

Ik wilde dezelfde kussen kopen als mijn vriend, omdat het een fijne kussen is en daarom geef ook twee sterren. Maar als je naar de black friday deal kijkt is het precies dezelfde prijs als toen ik het eerder had gekocht.
Jammer dat je dan toch zo opgelicht word.

Het gaat over Dons & natuurlatex kussen Prestige stevig. En die is nog steeds zogenaamd afgeprijsd naar 155 euro.

29 novembre 2024

Risposta di Donskussen.nl

Goedemorgen Tamara, bedankt voor je review. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken graag even met je mee om welk product het gaat.

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbare winkel voor nieuw dekbed/beddengoed

Prettige winkel om zaken mee te doen. Hele informatieve website met filmpjes en uitleg, en zeer scherpe tarieven voor beddengoed. Heb na telefonisch contact met Koen veel opgestoken en keuzes kunnen maken. Opvallend is de goede telefonische bereikbaarheid, en de kennis van zaken over de diverse producten. Serviceverlening staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en dus kan ik Donskussen.nl alleen maar aanraden. Graag tot een volgende keer.

22 novembre 2024

Risposta di Donskussen.nl

Hi Roan, bedankt voor je uitgebreide review. Fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Bedankt daarvoor!

Ik ben onder de indruk.

Ik ben onder de indruk.
Iets op zondagmiddag bestellen en maandag middag ligt het al bij je thuis.
Kan menig groot bedrijf iets van leren.

12 maggio 2024

Risposta di Donskussen.nl

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Veel plezier met je aankoop :)

Super

Goed goed d goed

31 marzo 2024

Risposta di Donskussen.nl

Hi Ralph, bedankt voor je mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Dunskussen.nl is een geweldige snelle leverancier.

Donskussen.nl heeft geleverd wat ze in hun advertentie beloofd hebben.
Het dekbed is geweldig. Licht en super zacht. Het is lekker warm en luchtig. Het valt soepel om je heen en ervaart een heerlijke warm gevoel.

15 marzo 2024

Risposta di Donskussen.nl

Hi Joan, bedankt voor je positieve review. Fijn dat het dekbed zo goed bevalt :)

Een 10 voor de medewerkers👍

Het kussen was niet zoals verwacht maar dat is meer mijn eigen probleem en niet van het kussen.
Levering van het kussen was zo snel zoals aangegeven.
Had nog een vraag gesteld en kreeg direct een vriendelijk antwoord waar ik ook iets aan had.
Een 10 voor de medewerkers👍

15 marzo 2024

Risposta di Donskussen.nl

Goedemorgen Yvonne, bedankt voor je review. Wat een complimenten :)

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più